Mulet, grått och skit tråkigt!

Så trisst att vakna upp till väder som detta... man måste till och med ha lamporna tända för att det ska vara någorlunda ljust inomhus. på våren =/ Och då måste jag få påpeka att klockan bara är halv 11 på mogonen nu.
Så vad gör man en dag som denna? Spelar spel som en familj? Ja det hade ju varit något.. OM vi hhade haft några spel...
Bakar något med barnen då?? Nope! Inget att baka med för tillfället. Dvd fungerar halvdåligt så film är nästan uteslutet. Kanske om man skulle damma av den gamla videon som står och skräpar någonstans i hopp om att en dag bli använd igen. Den gamla hederliga vhs:en som hade sina glansdagar när jag var liten. Den jag sparat av någon anledning och sparat 100-tals filmer till, bara för att den där lilla kännslan av nostalgi finns där i bakhuvudet. LÄNGE LEVE VHS:en!!
Jag orkar inte med en dag till med ENBART städning.. för lägenheten är inte ens stökig egentligen... den behöver bara plockas lite i. TRAGISKT!
Jag vill inte spendera varje dag med at städa.

Igår fick jag tillsist med mig johan ut i spåret och det var lite roligt. Trots allt =p
Halva spåret var en isbana... och det var mest backarna som var täckta av skiten. Så där halkade vi, två vuxna människor rint med barnvagnar och barn. I ett försök att "motionera" Hahaha.. det måste jag göra om snart igen.. men inte idag.

Skriver snart igen.
Krama saga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback