Ont.

Varför nu?
Imorgon är det dop och idag har jag ont i ögat och ser ut som om jag fått en redig omgång. (vilket jag naturligtvis inte har).
Håret har inte hunnit bli tonat ännu så det är fortfarande blondt och jag kommer ha så sjukt mycket att göra idag.
Fan... jag vill bara säga F A N. Näsan rinner och jag har tappat större delen av rösten.. Ska det vara såhär? Måste det komma nu? Precis innan dopet! På dopet vill man ju vara fin, inte se ut som en överkörd grävling som lämnats ute i solen alldeles för länge.
Jävlar om det inte blir bättre tills imorgon, då kommer jag gråta tror jag!
Sa just till Leah att man inte ska kasta bestick i sopporna och kom fram till att min röst inte riktigt bär idag. FU     CK!
Snart måste jag sätta igång med dagens brydderier och se till att allt är klart inför morgondagen, På något sätt hitta ett sätt att ta mig fram och tillbaka till prästgården för att fixa iordning inför fikat.  Blommor ska införskaffas och det ska dukas iordning så att vi slipper göra det imorgon.

Ikväll kommer Annica hit också... antar att hon tar tåget hit på kvällen.
Kommer vara stressigt som fasen och jag kommer känna mig som en idiot om jag inte blir av med svullnaden på ögat i alla fall så pass mycket att jag kan göra mig iordning imorgon! Annars får jag väl sätta en lapp för ögat eller något.
Låta bli att läsa dikten och isället bara se till att vara där.
För ställa in det tänker jag tamigfan inte göra!!! SÅ är det bara, det kommer inte på frågan alls!!!!!

Hör av mig senare igen... Kramar Saga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback