senfrukost eller så kallad brunch?

Ibland är det skönt att bara ta det lugnt och låta allting vara. Låta hjärnan få lite semester frpn alla tankar, men det känns nästan omöjligt. Jag försöker omedvetet hitta saker att sysselsätta mig med för att slippa tänka alls. Städa, leka, baka, städa.... Idag blir det bröd bak. Sen frukost och till att ta sig tid att krama om Johan en extra gång. Han var tidigt uppe i morse.. lååångt innan jag ens vaknade känns det som. Han hämtade Leah när hon vaknade och lät mig få sova vidare en stund till. Och när jag väl klev upp så blev han besviken på sig själv för att han somnat med Leah på soffan istället för att hinna göra det han tänkt.. FRUKOST till hela familjen! =)
Jag ska nog kila och baka nu så är det kanske klart lagon till frukosten... jag känner mig onaturligt huslig nuförtiden.
Vi städar varje dag och försöker hitta tid till att baka färskt bröd, eller något till fika. Leka med barnen och mysa en stund bara familjen. Handla tillsmmans och andra familjära saker. Jag är INTE en bakande mamma egentligen.... jag är inte pedant när det gäller städning i vanliga fall.. men när livet är som det är så känns det bra att ha kontroll över något.. även om det bara är bröd och städning!
Jag vill vara en bra mamma.... jag ÄR en bra mamma!!  Jag tar mig tid att vara med mina barn, ger dem det dem behöver och ser till att dom mår bra... Att jag råkar roas av att bygga dom där fåniga kojorna är ju en helt annan sak =P

Nej gå och baka så vi har nybakat till frukosten =)

Kramar Saga!



Ja jag vet att jag låter hjärntvättad... men ibland kan det vara så.. ibland har man dagar som denna!

God förmiddag.

Gårdagens bloggande avslutades inte av mig som man kan se, utan av Johan.
Att han ens har koll på mitt bloggande känns underligt. Speciellt som min blogg är så... jag kan ju själv inte sätta fingret på det.
Försöker ju hålla bloggen så clean som möjligt. =)

Idag blir en dag som alla andra, städa och laga mat... Leka med barnen och mysa lite. Det börjar bli svårt att hålla isär dagarna... Veckorna är som en smet med små klumpar i som ibland flyter upp till ytan och spricker. Detta bara för att lämna en liten "fläck" av mjöl som gör saker urskiljbara. Det finns inga "helger" längre utan bara dagar... alla mer eller mindre lika den föregående.

Idag blir det städa igen, då lägenheten ser ut som ett slagfält efter att Leah smitit upp då alla andra som och lekt rövare med 1000 saker som nu ligger utspridda i lägenhetens alla hörn :P
Vill så gärna hinna få städat innan ikväll, lägenheten ser så mycket mysigare ut i stearinljussken utan massa saker liggandes på golvet. Det äär ju earth hour ikväll och då ska allt släckas ner under den timmen. Och alla "bra" program till trots så SKA vi släcka ner till förmån för alla.

nej nu ska jag sluta skriva och sätta igång med städningen... och vem vet kanske kommer jag in senare igen och fortsätter på gårdagens inlägg.

Kramar Saga

Fredag.

I morsen när jag vaknade var det strålande solsken.
Leah var klarvaken vid kvart i sju och klockan sju gav jag upp mina försök att få henne att somna om.
Det var bara till att kliva upp och se glad ut, fixa frukost och sen vänta på att Leah skulle äta klart.
Kort efter att frukosten var avklarad så vaknade Haley och ville ha mat... så då var det till att försöka få upp Johan så han kunde hålla koll på Leah... men Så fort hans huvud landade på kudden i soffan så somnade han om igen.
Men det gjorde inte så mycket för nog klarar jag två barn!!
Spalade lite på king medans jag sjöng sånger med Leah och matade Haley Nova. Johan klev upp straxt efter 11 när mormor min var och lämnade lite nytvättade barnkläder.


Saga va tvungen att mata Haley och somnade på soffan så nu tar jag över, Saga skriver igen imorgon.

Torsdag...

Jaha ännu en dag har haft sin start och snart är det dags att ta itu med dagens bestyr.
Johan är och lämnar Leah på dagis och jag ska slänga mig in i den " otroligt trevliga" sysslan att diska.
Dagen ska ägnas åt städnig ocg tvätt. Hämta barn på dagis och ta en liten extrarunda innan vi  går hem för att få dagens promenad ( Hoppas jag) det  beror på om Johan vill följa med eller inte. Vill han inte det så blir det inte någon längre promenad efter dagis utan raka vägen hem... Det är skönt att ha honom hemma nu när Haley är så liten. Att ta hand om både Haley och Leah samtidigt är inga problem.... Så länge inte båda gråter. Måste Haley matas så kan jag inte leka med Leah och så vidare. Men när Haley Nova är lite äldre så kommer det vara lättare. Och tack gode gud att Leah är en så snäll och förstående storasyster, alltid snäll och glad att se sin lillasyster.

Idag är det som sagt var städning som gäller till större del. Diska, städa köket, städa sovrummet, renbädda och tvätta de kläder och lakan som är smutsiga.
Joahn var jätte duktig och städade större delen av vardagsrummet igår även fast hela familjen var heeelt slut, även han.
Jag han bara diska lite på dagen och sen var det mata bebis som gällde.... synd bara att jag somnade och sov säkert två timmar.
Våfferldagen.... ja just det det var ju våffeldagen igår =)
Och visst åt vi våfflor... johan gjorde en otrolig sats med våfferlsmet och vi orkade inte ens göra våfflor av hälften =/ .
men gott var det och det tyckte absolut Leah också.

Jag älskar babysittern!
Tack och lov att Haley tycker att det är mysigt att sitta i den och titta på världen. Leah var inte alls intresserad av att sitta i den som liten. Men det underlättar så mycket nu nä vi har två barn att kunna sätta Haley i sittern och få saker gjort. Man kan till och med äta alla som en familj! Nej  nu får jag ta och slita mig från datorn och ta och försöka å min minsting "bubblan" att äta lite innan jag kastar mig över disken med gott humör. =)

Ha det såbra och ta ahnd om er!
Kramar Saga

NEJ INGEN HAR DÖTT!!

Nej ingen har dött även om det nästan låter så på ett v de senare inläggen!!
ville bara klargöra detta!!!!

Många tårar senare.. och ännu ett inlägg.

Nu många tårar senare och lite prat så är vi tillbaka till det "normala" igen...
Livet går vidare och förhoppningsvis så kommer den här dagen inte kännas så fruktansvärd om ett par dagar.. eller veckor!
Barn har blivit hämtade på dagis och nu sitter jag här med Leah i famnen...
Haley sover sött och Johan sitter och hoppas på att kroppsvärmen ska öka lite efter den kalla promenade skulle jag chansa på. Gårdagens koja är kvar och snart är det väl dags att lägga dagens jobbigheter bakomsig och Leka med barnen istället..

Skriver kanske senare igen... troligast en annan dag.

Kramar Saga

mardröm!

Det jag trodde skulle bli en strålande dag, förvandlades till min ultimata mardröm.
Hjärtat är krossat i 1000 bitar och uppeldat till aska!
Ingenting är som det borde och tårarna svider gömda bakom ögonlocken...
Hur blir det med barnen? Hur förklarar man något som man själv inte vill tro på?!

jag vet inte vad jag ska skriva längre......... vi får se som det här blird et sista inlägget.  Den här bloiggen är alldelse för full av minnen, även om det kanske inte är så självklart för andra....

Kramar Saga

Kojja =D

Idag har vi varit till jysk och underbara hem. Sen handlade vi lite mat och gick hem igen.
När vi kom hem var det till att klä av barnen mata Haley och sen laga lite mat till familjen.
Maten är nu uppäten sen ett tag och jag och Leah har nu hunnit bygga en kojja som vi fyllt med täcken och kuddar. Det är så sjukt mysigt med barn =)
Kojja kommer fåvara kvar över natten... dock utan kuddar och täcken men dom hanmar där imorgon igen.
Vardagsrummet är stökigt men det gör inget =)
Alla saker går ju att plocka bort.
Skriver snart igen...
 Kramar Saga.

Kvällning...

Kvällen är kommen och jag är heeelt slut =)
Barnen är snälla och lätta att lägga på kvällarna så där finns det ingenting att klaga på.
Nästan inge gråt alls hitills och inget gnäll alls dom senaste kvällarna.  Haley är dock redan über förkyld, och jag kan äligt säga att jag aldrig i hela mitt liv har sett så grönt snor tidigare. Leah är lika snäll och lycklig över sin lillasyster som hon var när vi just kommit hem från bb.
På dagis går allting bra och det har varit jag som har varit och lämnat trollis på dagis den här veckan. Det är skönt att komma ut och gå lite så man kan bränna några kalorier. Still 9-11 kilos to go befor im happy. Sen Haley kom har Leah dock börjat slarva mycket med uttal på ord. Hon vill vara mindre igen... men det gör inte så mycket för hon lär sig nya ord nästan varje dag och visst KAN hon uttala orden... det händer då och då att hon säger som hon ska. Nu får det snart vara slut på napp.... hon får bara ha den när hon ska sova eller om hon gjort sig illa från och med nu. Talet blir lidande annars.

Imorgon kommer Johans släkt hit och hälsar på. Eftersom Johan fyllde år i tisdags så ska dem fira honom och Malin imorgon. Jag tror dom ska passa på att fira Anette lite också. Det lät lite så i alla fall.
Ska försöka hinna baka en kladdkaka imorgon innan alla kommer. Får se hur det går med det. Mormor kommer i alla fall in med bullar och lite kakor vid tio tiden och så kanske Johans mamma och pappa köper en tårta eller något liknande. Vi får se vad morgondsagen bringar och ta det som det kommer.

Nej nu ska jag ta och lägga mig och försöka sova! Det blir en tidig morgon imorgon och om jag ska orka upp med tuppen så behöver jag få lite skönhetssömn =P

Många varma kramar Saga.

13 kg på 10 dagar! ^^

Yay me!!
Har tappat 13 kg på 10 dagar, inte illa pinkat om jag får säga det själv =) (och det får jag )
Nu är det bara till att säta igång med träningen också så gar jag kanske gått ner dom sista 10-12 kilona tills i sommar.
Det är ju värt ett försök i alla fall =)

Tänkte jag skulle ta oh berätta lite om förlossningen och allt runt omkring. Även om jag redansrivit lite, så det blir kanske inte så mkt nytt.

Runt 24 tiden på natten mellan lördagen den 7 och söndagen den 8 mars satte värkarna igång.
Vi ringde till förlossningen och dom sa att vi skulle se till att ta oss dit så snart som möjligt.
klockan 20 i 2 skrevs vi in på förlossningen ipå akis och man börjar räkna det som förlossning. Alla tjatade på mig om lustgasen och tillslut tog jag skiten... och jääävlar vad man blir yr i huvudet av den. Man MÅSTE koncentrera sig på att andas annars tror man att man ska dö, det är nämligen så tungt att andas i den där masken.
Vi väntade på att läkaren skulle komma och sätta epiduralen... tiden bara flög iväg och mamma han inte ens lämna förlossningssalen innna det var dags att krysta ut undret. epiduralen han inte ens börja fungera och en liten stund senare så var Haley Nova född.
Hon föddes med segerhuva klockan 03.15 på morgonen och var redan då perfekt.
Vi åkte upp på bb vid 6 på morgonen och tiden känndes som om den hade stannat =/... timmarna sniglade sig förbi och vi längtade hem till våran älskade lilla Leah.
Klockan 7 på kvällen bar det av hem till mamma och pappa. Men när vi kom fra msov Leah redan och ingen hade hjärta att väcka henne. Vi stannade över natten och på morgonen när Leah "hittade" Haley blev hon överlycklig, sprang ut i köket och ropade på mig. : Mamma.. MAMMA titta titta.. kom =)och så skullehon visa sitt fynd.
Leah älskar att vara storasyster och  pussar och kramar på lillasyster så fort hon får chansen =) Klappar henne mjukt på kinden och pratar med henne. Ögonen riktigt lyser och hela ansiktet är ett enda stort Leende.

nej nu har jag inte tid att sitta här längre, måste kila iväg och titta på när johan brygger sin första kopp espresso i köket, han fick ju en grön espressomaskin av min pappa i födelsedagspresent igår.
Lyckan var total och nu tjatar han om att jag ska vara med när jungfruförden ska klaras av så att säga.
Hahaha!!
Nej sköt om er nu..

Kramar Saga

Grattis =D


grattis Älskling på 22-års dagen =)
Hoppas dagen blir allt duhoppas på!!
Vi älskar dig väldigt mycket!!
Kramar din familj =D

Hoppas du bara drömde... ='(

Mitt hjärta ligger krossat och blödande framför dina fötter.
Själen känns tom och i mitt sinne gråter jag.  Jag känner mig ensam och sviken.... Tårarna rinner nu sakta längs med mina kinder och går inte längre att stoppa. Jag vet inte hur jag ska hantera  att du kanske  inte älskar mig längre och inte vill veta av mig.
Hur ska jag ta detta?
Var det bara en dröm eller är det så här du känner för mig?? Snälla låt mig veta, jag orkar inte undra längre!!!

Kramar Saga

=)

Jag älskar mitt liv just nu, alla problem till trots kan jag inte låta bli att älska mitt liv just nu. =)
Jag har två underbara tjejer! Leah och Haley Nova!
Leah springer runt och vill visa Haley alla sina Leksaker och alla nappar som finns i hushållet. Hon drar runt allting tills våran nystädade lägenhet ser ut som en enda salig röra igen. Haley ligger tryggt i min famn ovh sover.
Känner mig som "super mom", som om jag kan klara vad som helst! Igår lyckades jag ju lägga två små töser på samma gång och idag har jag bytt på båda, matat Haley, gett Leah frukost och gått upp med båda. =)
Johan lodsas att han inte hör mig och ignorerar mig totalt även fast han lovade att det skulle vara han som klev upp med Leah. Orkar inte bråka, han kan gott sova vidare, jag klarar mig utan honom....

Nej vi får se vad dagen har att ge och se om johan bestämmer sig för att han vill vara del av familjen.

Kramar Saga

Nu har johan lagt in veto :P

Hej!
Nu är det bestämt att hon heter Haley Nova men kommer kallas för Haley.
Johan fick välja och då får det bli så =)
Det var bara det jag tänkte informera om just nu =) ska kila in till familjen och ta det lite lugnt nu när alla fortfarande sover =)
snart blir det väl till att mata lilltrollet igen :P

Kramar Saga

Haley Nova...

Äntligen hemma igen...
Igår natt blev det till att åka in till akademiska sjukhuset och förlossningen.
Första tanken var "Varför går jag igenom det här igen?", och allting gick så fort att jag nästan inte han med.
Kom dit vid 20 i 2 på natten och klockan kvart över 3 var Haley Nova född.
En timme och 35 minuter inte illa pinkat om jag får säga det själv =)
Ingen ting blev som jag planerat och Min mamma han inte ens lämna förlossningen innan lilltjejen var född.
Johan drack saft medans jag hade värkar och när Jag krystade så satt min mamma och drack kaffe...
Haley Nova är född med segerhuva ( vilket innebär att hon var helt omsluten av fosterhinnan när hon kom ut) och det är tydligen väldigt, väldigt, väldigt ovanligt. Detta innebar att vattnet inte gick och att dom fick ta hål på hinnan och plocka ut henne när hon var född.
tanken var att vi skulle stanna på bb och få lite tid tillsammans med lillan och lära känna henne innan vi åkte hem. Ta lite tid bara vi tre innan vi åkte hem och blev en familj på fyra. men när vi väl låg därpå bb så kännde vi bara att vi ville åka hem till Leah och få krama om henne också. Så det var till att ringa mamma och pappa och bli hämtade.
När vi kom dit hade leh redan somnat så vi sov kvar och imorse Fick Leah träffa sin lillasyster för första gången.
Hon vart överförtjust och lös av glädje när hon fick syn på Haley Nova. Hon ville pussa och krama och hålla och titta.
Allt på en och samma gång. Hela dagen har gått åt till att låta henne bekanta sig med lillasyster, låta henne vara med och byta blöja, ge nappen när den trillat ur och sitta med och prata och klappa medans mamma matat.
(Vi vet ännu inte om lilltjejen ska kallas för Haley eller Nova så jag skriver både och här så länge... )

Nej nu är lillan hungrig igen så jag måste rusa..
men skriver när tid ges igen.

Kramar Saga

Stackars liten trollfia!

Den här morgonen har haft en lite trist början =(
Vaknade tidigt som vanligt av att Leah ville gå upp och äta frukost, men när jag tog trollet i min famn kände jag hur brännande het hon är. FEBER! Fan också, räcker det inte med att jag ska vara sjuk? Ska stackars lillloppan ochskå åka på någonting?!?! Så orättvist. Varför ska någon så liten behöva bli sjuk för? Hon är kramigare än vanligt och het som en kamin men trots detta så är hon i alla fall på benen. Visserligen vill hon sova nästan hela tiden, men det är ju fullt förståligt om man har feber och mår lite risigt.
Just nu står hon vid vardagsrumms bordet och "läser" trasdockan tora för sig själv... Bläddrar, mummlar något, öppnar luckan och säger "Neeeeéej".... Och visst har hon rätt, det är inte trasdockan tora som gömmer sig i skåpet, eller bakom dörren eller ens i sängen.
Hoppas att lite vila och mycket vätska får henne på benen snabbt igen. Så att man kan skicka ut henne i parken med Johan för att leka bort ett par timmar. Fast det blir ju inte idag. =(

För min del är det samma gamla visa.
Ont i halsen, ont i munnen, ont i huvudet och ont i rygg och mage. För att inte glömma foglossningen. *Suck*.

Idag skulle min gammelmorfar ha fyllt hundra år om han inte hade tagit livet av sig innan mamma föddes.
Alla hoppas att jag ska åka in på ackis idag, just för att det vore så speciellt om det kom en liten just på hans hundraårs dag. Jag känner likadant, i alla fall från och till. Det känns som att om det skulle hända så är det den ultimata hyllningen. Även om han kanske lämnade världen på heelt fel sätt. Min mamma skulle bli lycklig och lika så resten av familjen =)
Vi får se vad dagen har att bjuda på. kanske ingen bebis, men något intressant hoppas jag ska hända.

Skriver snart igen.
Kramar Saga

Torsdag...

Var till bmm tidigare idag och allting verkade vara i sin ordning. Fast det är en ganska lugn bebis och hon sa att om den är still för länge så ska jag ringa in till förlossningen och prata med dem.
Hon sa även att nu är det bara till att ha så mycket sex som det hinns med så ska det nog snart komma en liten bebis.
Efter att jag kom hem så har hela eftermiddagen kantats av fövärkar. Det jobbiga med att ha förvärkar är att man vet att det inte är "The real stuff" men lik förbannat så är det ju inte särskilt skönt.

vi får se när bebisen behagar komma... det kan vara imorgon eller om en vecka.
Fick ingen ny tid innan beräknat datum.
Som sagt var.. bara att vänta och se.. eller ha en massa sex för att se om det händer någonting =)

jaja..
Nu har jag i alla fall informerat.

Kramar Saga

bmm idag...

Idag ska jag till bmm på koll igen.
Får se vad dom säger... Johans kusin Cilla tycker att jag ska be om en hinnsvepning så jag slipper vara gravid.
gör jag det så blir det bebis idag.... men jag vet inte om jag orkar det. Har ändå förvärkar så vi får väl se vad som händer.
Idag kommer det kanske ingen bebis men kanske i i veckan eller nästa. Vi får se vad som händer.
Känns lite som om jag vill hinna bli bättre innan bebisen kommer, vet inte hur jag skulle orka med att ta hand om ett litet spädbarn och en 1,5 åring just nu... kan ju inte prata nästan, halsen känns som om den ska ruttna bort och trilla av, tungan gör ont som satan och jag har inte sovit mer än tre timmar i natt igen.
Jag vet inte om jag tycker att bedövningsmedlet gör det bättre eller sämre. Visserligen så blir man bedövad en liten stund men när det släpper så kommer smärtan tillbaka med full styrka och då känns det ännu värre efter att inte ha kännt av den så mkt.
Hoppas att allting ska vara bra när jag kommer till bmm idag i alla fall... att mina värden har stigit och så.
Tror inte det är så jätte stor skillnad men man kan ju hoppas att järntabletterna gör någon nytta.
Undrar om det blir några fler kontroller innan bf?
Eller om det här är den sista nu... hmm... vi får väl se vi får väl se.

Nej nu ska jag kila och göra lite nytta...
Sen ska jag stupa igen...

hoppas på att ha någonting roligare att dela med mig av nästa gång jag skriver. Till och med jag är trött på att allt jag skriver här nuförtiden låter så enformigt och negativt.

Kramar Saga

tusan också....

Blir inget dagis för Leah idag.... Vi har superpunka på däcken på vagnen hon brukar ha till dagis.
jävla skit!
Kan det inte hända någonting bra istället??
Måste vi bombaderas av dåliga saker hela tiden? Johans idiot till chef, pengabrist, bli sjuk gång på gång på gång,
Stress och åter stress. Nej nu är jag fan trött på det här!! Händer det ingenting bra snart så blir jag galen. Då får jag ta saken i egna händer... då blir det regnbågar, glitter och hemma byggda kojjor för hela jävla slanten!!


Nej nu ska jag ta och mysa med "Kakan", busa och leka tills jag stupar!

Kramar Saga

Fan vad jag är trött på det här!!!

Jag är så sjukt trött på att må så här..
Smärtan i halsen och munnen är näst intill outhärdlig! Jag var till läkaren igår och fick någon form av bedövande munskölj.
Det är ju bra att veta att det finns en kvällsjour man kan vända sig till på husläkarcentrum. Blev även rekomenderad att köpa en bedövnings gel på apoteket. Fick lite av "munsköljet" av läkaren igår tills jag kan hämta ut min egen flaska på apoteket idag. Munsköljet är jätte bra!!!! I 5 minuter tyvärr.. sen får man börja om. Tanken är väl att jag ska använda det för att kunna dricka, eventuellt äta lite och inte minst somna på kvällen. Det finns ju sock ett antal andra anledningar till att jag sover illa.
Varje gång man sväljer känns det som om jag vill skära halsen av mig får att slippa känna smärtan.
Jag tänker säga så lite som möjligt idag eftersom det gör så förbannat ont i munnen att prata. Tungan och underläppen är ju fulla av smärtande blåsor precis som gommen och halsen, så det är slut på att prata i onödan.
Foglossningen blir fan inte bättre. Den är inte att leka med =( men jag orkar inte gnälla på den också idag....
Men apropå gnälla... nu ska jag gnälla på en helt annan sak.
När man ser en höggravid kvinna på kryckor skynda sig mot dig ( som är buss chaffis ), och hon stått vid busshållplatsen hela tiden och väntat på dig så ska du stanna och släppa på henne. INTE glo idiotiskt på henne, vinka och köra ifrån henne!!!!!!

Städa idag igen, försöka vila i eftermiddag och sen SKA jag leka med Leah när hon kommer hem från dagis. =)
Det spelar ingen roll hur ont jag har, så är det bara.

Jag är ledsen att jag aldrig har någonting kul och trevligt att skriva när jag är innen här nu förtiden.
Men vad ska jag göra?? Jag blir ju bara sjuk gång på gång på gång!! Nej nu hhoppas jag att det blir ett slut på det här snart så att man kan vara som en människa igen!

Kramar Saga

morr´n morr´n....

Fortfarande ont i munnen och fortfarande en miljard förkylningsblåsor.
Morgonen har gått fort känns det som... Upp vid 7, ge Leah frukost , klä på, leka och mysa. Skicka iväg till dagis och sen komma in och sätta sig här en liten stund.
Idag är det till att göra sig i ordning lite så att man inte ser död ut när man går och handlar se. Måste ju köpa hem mat även om man inte mår så jätte bra kanske. Jag kommer ju inte bära så mycket och jag kommer tycka att det är jobbigt att ta mig fram och tillbaka till butiken.
Johan kommer och möter upp mig innan vi ska handla eftersom jag inte kan ta med mig både vagn ( som han absolut envisas med att vi ska ha med oss för att få hem allt, piiiinsamt ) och hoppa på kryckor.
Nu är det väl snart dags att sätta sig ner och göra en lista på vad det är vi behöver ha hem.... vilket innebär att jag måste ta en titt i kyl och frys för att se vad som redan finns. Antagligen inte så jätte mkt eftersom vi alltid envisas med att vänta med att handla tills det inte finns någonting hemma. =p

Nej nu är det dags att sätta lite fart så att jag är klar när han kommer.

Kramar Saga

Ont så ont i munnen och halsen... för att inte tala om hjärtat.

Fortfarande sjuk.
Ont i halsen och nu även förkylningsblåsor i munnen som bränner och svider.

Hjärtat värker och jag undrar hur länge till jag kommer orka känna så innan jag ger upp.

Hoppas jag slipper vara sjuk så länge till och att livet blir lite lättare att leva snart.
Tur att jag har Leah som värmer upp den kalla omgivningen och lyser upp mörkret. Utan henne skulle mitt liv kännas så tomt och meningslöst.

kramar Saga