Mors Dag!

Tänk så fantastiskt det är att vara mamma!  Jag känner att jag är den mest lyckosamma människan i världen som har två så underbara små tjejer att älska och framför allt bli älskad av. Jag känner mig så tacksam för att mina barn finns, och lider med dem som aldrig får uppleva den absolut mest vilkorslösa kärleken från ett barn. Jag har TVÅ!!! Jag är nog den rikaste människan i världen känns det som, om rikedom mätts i KÄRLEK!! Tänk er... TVÅ underbara små människor att överösa med all den kärlek jag känner innom mig, TVå små trollungar som hittar på bus och fyller dagarna med skratt... varför är det ingen som talar om för en hur roligt man får ha när man fått barn?!?

Vi åkte ut till mamma och pappa och grattade på mors dag, grillade och fikade tillsammans med mamma, pappa, mormor, morfar och Rasmus. Leah badade i barn polen och hjälpte sin morfar att vattna blommorna. Och när han trodde att han gick säker så vattnade hon även honom en liten aning. Eller kanske en hel del ^^.
Pappa var helt blöt och jag kunde inte göra annat än skratta åt honom när han stod där nedanför allltanen med vatten droppandes från ansiktet.
Det har varit en varm och solig dag som bjudit på många små roliga stunder.  Men den bästa var nog när jag fick de egen plockade syrenerna av Johan och barnen (dom står och luktar gott i mitt kök). Blev så glad när johan hade hjälpt till att fixa. Idag är jag så lycklig! =)
Idag är alla problem som bortblåsta och jag älskar mitt liv så otroligt mycket! Jag får ju omge mig med världens underbaraste människor, dem jag och Johan har skapat själva!

Vi har diskuterat att överlåta det stora sovrummet till barnen och själva ta det mindre som för tillfället är lekrummet.
Får bättre plats med två sängar och bäddsoffa samt alla miljoner leksaker som finns i det stora. Då behöver man inte tränga in allt på samma sätt som om vi ställer in barnens sängar i det nuvarande lekrummet.  Men vi får väl se när det här blir av.. det börjar ju bli dags att göra iordning barnrummet på allvar nu, vilket det nu blir. Så fort som möjligt ska soffan och säng och allt vad det nu är in hit till "stan" och bäras upp i lägenheten. (och ja jag vet att jag har sagt det förut, men nu är det allvar). Hoppas det blir av innan sommaren är slut :P.

Nej jag får fortsätta skriva imorgon eller senare ikväll igen ( om jag är uppe)
Sköt om er nu =)
Grattis till Malin på mors dag.
Och Lisen.... se till att verkligen ha en toppen kväll fylld med kärlek och mys!!
Varma hjärtliga kramar Saga!

Ps. Jag hoppas alla har grattat sina mammor idag på våran speciella dag!! Ds.Vart är alla bloggare?

Idag har varit en lååång dag.. mest pga att natten var lång och nästan helt utan sömn.
Jag orkar inte ta tag i någonting alls och jag är trött ända in i märg och ben. Leah springer runt och jagar katten med en blöja i högsta hugg och jag orkar inte göra annat än små le åt hennes upptåg. Klockan är egentligen på tok för mycket för att Leah ska vara uppe men ibland kan man släppa lite på reglerna.
Magen känns som en knut och känns inte alls bra. Jag vet inte vad det är. En kännsla av ångest sprider sig i kroppen och jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig, mest för att jag inte kan komma på vad det är som orsakar det.
Satt och tittade först på solresor och sen på lägenheter som är till salu, bara på skoj sådär idag. Trodde det skulle bli mysigt att få drömma sig bort ett tag även fast vi inte har råd med sådant just nu.... men ack så fel jag hade. Det var inte mysigt, inte ens lite. Det var faktiskt bara jobbigt. Jag vet ju att det kommer ta år innan vi kommer ha råd med sådant.

Ville gå och hälsa på min soffa idag ( ja jag har en soffa jag hälsar på då och då, som jag veeeerkligen skulle vilja ha) men  det blev inte heller av.. och tur var nog det för det hade nog kännts som rena döden.
Jag vill ha ett jobb!!
Hade jag haft lastbils kort eller ens körkort så hade jag till och med kunnat tänka mig att jobba som sopgubbe. Tänk så bra med ett jobb. Även fast jag antar att det kräver en ganska stark mage så tror jag att jag skulle klara av det.
Varför skulle jag inte?

Nej nu får jag allt ta och tänka på något roligare innan jag blir komplett galen.
skriver kanske en rad senare.. pussar Saga!

Ps. Vart har alla andra tagit vägen? ingen som bloggar längre? inga nya inlägg ju?? Lisen vart är du?? ds.

Vill ut och hälsa på.

Jag vill åka ut till skärgårn och hälsa på.
Skulle vara så  skönt med lite omväxling i tillvaron och så roligt att träffa alla. Längtar nästan ut dit... till havet och "familjen" eller ja... Johans familj. Jag vill, jag vill, jag vill NU! Hade jag haft råd att åka ut så hade jag gjort det på en gång.. Packat ihop barnen och satt mig på det där tåget och sen den där bussen som skulle föra mig ut till havet.
Idag känner jag mig less på enköping..... jag vill inte vara här, i samma lägenhet med samma lekparker utanför.. inte idag!
Jag vill träffa folk! Vem som helst!!! Vill Gratta Annica på födelsedagen (hon fyller idag), vill krama om Malin och Isabelle, skratta med Anette och dem och bara insupa hela atmosfären.
Vill bara åka ut och ta det lugnt i solen..
Nej nu blir jag lite ledsen i ögat över att vi inte kan åka.... jaja nu tänker logga ur bloggen och göra något vettigare.

Kramar saga!

Stackars liten loppa!

Det kommer bli en lång natt... Leah har sån fruktansvärd hosta att hon har kräkts. Så liten och så ledsen.
Febern hon fått pga tanden som är på väg upp har alvedonen tagit hand om och bisolvonen börjar få slemmet i hennes hals att släppa.. Varför envisas hon med att bli dålig hela tiden?
Har pratat med bvc om hostan flera gånger men det känns inte som om dom lyssnar på mig. Den kommer tillbaka hela tiden och man riktigt hör hur den river i bröst och hals på henne. På måndag blir det till att prata med den igen och avfärdar dem det bara som ingenting ännu en gång så kommer jag bli galen. Jag vill ju veta vad som är fel, varför hon hostar så fruktansvärt mycket på nätterna. Men ingen hjälp någonstans ifrån. Ska det verkligen vara så??

Snart dags att mata Haley Nova också... hon kommer vilken minut som helst vakna och vilja ha mat.
Så snart blir det till att mata den lilla trollfian.

Nej nu måste jag återgå till att umgås med Johan och framförallt Leah.
God natt och sov gott!
Kramar Saga.

Älskade underbara!Mina älskade underbara små barn... När jag låg i sängen igår tänkte jag på inlägget som jag skrev här om dagen... det om den där underbaraste mest fantastiska stunderna, stunden som varje kväll får mig att längta till morgondagen och som varje dag får mig att längta till kvällen. Den stunden är verkligen oslagbar. Bara tanken på att den tiden snart är förbi får hjärtat att riktigt värka...
När jag låg där i sängen igår så slog det mig, hårt, som ett slag i ansiktet med en telefonkatalog (stockholms upplagan).
Jag kommer efter det här aldrig få uppleva det igen.
När barnen är lite större, om bara några månader så det det slut. Då kommer dessa stunder bara vara minnen... men å så underbara minnen. Som tur är så kommer det andra minnesvärda stunder som kommer kännas viktiga. Jag har haft turen att få uppleva TVÅ omgångar av första gången saker.. första leendena, första riktiga tårarna och de första skratten.
Och turligt nog har jag många första kvar att trösta mig med, och barnen kommer alltid vara mina barn... Hur stora dom än blir så kommer dom alltid vara mina små flickor!

Mormor och morfar kommer upp på kaffe senare, när mormor är klar hos sjukgymnasten som sja hjälpa henne få tillbaka styrkan i händerna ordentligt efter benbrotten. Det är roligt att se morfar tillsammans med barnen han är så stor och dom är så små... han ser alltid så lycklig ut när han ser på dem. Och slipper dricka kaffe ensam. ^^
Jag önskar att jag hade nybakat att bjuda på.... men icke. Inte idag....
gen. Inte för att jag har några speciella planer för denna helg. men för att man inte har planer så betydet ju inte det att man inte behöver rena kläder.
Glömde skriva ett jätte grattis till Johans pappa Danne som fyllde år igår, GRATTIS Danne på födelsedagen i efterskott!
Så då var det gjort =)Nej nu ska jag kila...
Hörs ikväll.
Kramar Saga!

ps. den översta bilden är på Johan och Leah när Leah var superliten och sen undre på mig och Haley Nova Ds.

Så trött...

jag är så sjukt sliten idag... vill bara sluta ögonen igen och somna om.
Låg på soffan med Leah och somnade... så nu är jag heeelt slut. Ögonlocken känns tyngre än bly och kroppen är alldeles seg och tung. Fingrarna känns klumpiga och jag önskar att jag fortfarande sov... ja antingen det eller att jag aldrig hade somnat till att börja med. Ni vet  ju själva hur dödligt trött man blir av att ligga brevid ett sovande barn.
Det är nästan som att frivilligt ta en burk med sömntabletter och sen tro att man ska kunna hålla sig vaken.
Viljan finns där men det är omöjligt! tillslut så vinner John Blund kampen i alla fall.
Man tänker att man ska bara blunda liiiite, bara ett par sekunder och så är det kört. Misstaget är begått och man sover snart som en stock.

Skulle ha ringt Erica idag men då jag tappade bort mobilen så blev ju det lite svårt.
våran roliga dag med barnen blev inte av pga regnet och den förbaskade mobilen ( som jag för övrigt just hittade).
Nej ikväll blir en tidig kväll och jag ska bara surfa in på några andras bloggar för att hålla mig uppdaterad innan jag slänger mig raklång i sängen och somnar om, den här gången förhoppningsvis för natten!

Sköt om er nu och sov gott.. för det ska banne mig jag göra =)
Kramar Saga!

F**************AN ta honom!

Varför varför varför?!?
Hur kan han göra så mot dig?? Hur kan han?!? Jag vill slå honom sönder och samman, göra honom lika rädd som du är och sedan bara begrava allt. Jag vill hjälpa dig men vet inte riktigt hur....
Jag kan inte släppa det... först gör han dig så illa, sen när du gör dig fri till sist så finner han nya vägar att skada dig på...
Varför? Det är som ett envist svart moln som hel tiden finns i mitt sinne... jag kan inte stänga det ute för då börjar det åska och blixtra i huvudet på mig, jag vill nästan skada honom... Vad ska jag göra?? Hur ska jag hjälpa dig? Det enda jag kan göra är att finnas här för dig om du behöver mig, och det får en att känna sig så liten.
Jag kan bara tänka mig var t du befinner dig just nu, hur svårt det måste vara!

Jag blir så sjukt förbannad när jag tänker på det här att jag inte kan fortsätta skriva om det.....
får återkomma med att trevligare inlägg senare!!!!
Kramar en förbannad Saga!!!

God natt vännen.

Inte mycket blogga idag ( eller snarare igår)... Internet på min dator bestämde sig för att inte funka på ett tag så jag fick sitta där och snällt titta på när Johan fixade problemet. Det är på tok för sent och jag börjar känna hur tröttheten smyger sig närmare inpå nu när klockan börjar närma sig halv 1 på natten.
Har så mycket att berätta men hälften av det behöver klartecken från annat håll och sen andra hälften är alldeles för obetydlig för att skriva ner just nu... Nej nu är det hög tid att låta allting bli stilla här hemma i lägenheten ( om man inte räknar in kattens nattaktiviteter) och krypa till kojs. släcka lamporna och stänga av datorerna. Flytta över barnen i sina egna sängar och sedan falla i sömn, drömma mig bort till den lugna platsen i mitt sinne och bara låta tiden flyta förbi tills vi är vid det vi kallar morgondag!

Sov gott världen, och söta drömmar!
Kramar Saga!

Nu sover snart världen stilla igen...
Nu sover snart världen igen, ännu en natt sänker sig över staden jag bor i och allting blir stilla igen.
Barnen sover och jag längtar tills jag får omfamna en liten varm kropp igen och andas in den underbara välbekanta doften av guds största gåva till mänskligheten, ett barns.

Jag vill bara skriva ner det här.. så att jag kan minnas det för alltid. Det underbara oförglömliga jag just beskrev. Jag älskar när jag vaknar tidigt på morgonen, innan barnen hinnit vakna ur sin slummer. Hur jag kan ligga där och se på mina små tjejer, Leah i sin spjälsäng sovandes stilla som den prinsessa hon är och samtidigt sakta smyga mig närmare Haleys mjuka lilla kropp, ta ett djupt andetag och andas in den där underbara, välbekanta, totalt oslagbart fantastiska, lekfulla  doften av bebis. För underbar för att någonsin ge upp, någonting värt att kämpa för!

Snart är den tiden förbi och snart är barnen stora... tiden flyger och man tycker inte att man hinner med någonting.
Småbarnstiden försvinner föralltid bakom en  och den läskiga sanningen börjar så sakta etsa sig fast i mitt inre, snart är denna underbara, oförglömliga tiden förbi.

Men jag kommer alltid minnas doften och hur jag känner då på morgonen, när allt är stilla och bara jag och solens första strålar mjukt smeker deras kinder.När tiden nästan står stilla så stilla!

Kramar Saga!


Ps. återanvänder denna bild då den är så underbar och passar så bra just nu!! ds.


Ja varför inte?Hittade den här "listan" på Jennifers blogg, och eftersom det är en utmaning till dem som orkar så får jag ta mig tid medans jag väntar på maten!

- 60 frågor om mig !

1. Hur gammal är du om fem år?
26
2. Vem var den sista du träffade? Johan
3. Hur lång är du? 166
4. Vilken var den senaste film du sett? Australia
5. Vem ringde du senast? Johan
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Jenni... men jag kommer inte ihåg vad jag skrev.
7. Vad är helgens planer?    ojj ojj ska man ha planer också?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Att ringa, då vet jag att det som ska bli sagt blir sagt och får ett svar på en gång.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Här om dagen.
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag?  Klockan 06.40 ungefär.
13. Har du någon gång hittat en katt?  Ja
14. Vilken är din favoritplats? En plats där mina barn är lyckliga och jag kan få en lugn stund. 
15. Vilken plats föredrar du minst? En stressig och ledsam plats, en plats där jag ine trivs.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?  I ett nytt skede av livet.
17. Vad skrämde dig som barn?  Inte så mycket, men trånga utrymmen har aldrig varit någon favorit.
18. Vem fick dig att skratta senast? Leah
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Det kan man väl inte vara? Vill man ha dem så är det bara att skaffa sig =)
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationära (två)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 6-8st skulle jag gissa på
23. Hur många landskap har du bott i? ja du... några st.
24. Har du någång gång spytt på någon? nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Sturmpor eller barfota
26. Är du social? Ja jag är väldigt social
27. Vilken är din favoritglass ? finns så mkt gott, beror på tillfälle och humör.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en Lägenhet.
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Ja men kan inte dricka det längre =(
31. Vad dricker du till frukost? Det som finns.
32. Sover du på någon särskild sida? ja min sida av sängen ^^
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? Ja jag älskar att mysa; fast det beror på hur.
35. Är du en beroendemänniska? Jag trodde det men så slutade jag röka!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Yes,Yes
37. Vill du ha barn? Jag har två! =)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Finska och lite spanska sen skolan
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja tyvärr
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet såklart!!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Barnen!!
42. Äger du dyra smycken? Ja men inga överdrivna mängder.
43. Har du någon gång testat narkotika?  Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Macka...
45. Vem är den roligaste människan du känner? Leah just nu.
46. Välj ett ärr på din kropp? ....
47. Vad har du för ringsignal? ja det var en bra fråga.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja som mina barn till och med använder =)
49. Flirtar du mycket? Jag är väldigt flirtig, men inte nu när jag är sambo. (bara med johan)
50. Vart togs din profilbild? hemma
51. Kan du byta olja på bilen? ja
52. Har du fått fortkörningsböter?nej jag har inte kort.
53. Vilken var den senaste bok du läste? under lysande måne.
54. Läser du dagstidningen? Ja då jag hinner...
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Vi föräldrar.
56. Dansar du i bilen? Gjorde som yngre.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rock klassiker
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ett telefon nummer.
59. När var du i kyrkan senast? När Leah döptes tror jag.
60. Vilka personer utmanar du: Dem som känner att de har tis att öda på det här!


INTERNET IS BACK!!!!!

Och så var internet tillbaka!
Tog ett par dagar (många) att få igång det igen men nu funkar det. Känns som en hel evighet sen jag var inne och bloggade nu, och guuud vad jag har saknat er alla ( speciellt dina komentarer Lisen). Folk har ring och messat för att se om jag fortfarande är i livet... haha och JA jag lever och mår fint!  Livet rullar på som vanligt i hyffsat maklig takt. Barnen är underbara och Johan är charmig som alltid. Träffade Erika idag när jag var påväg över torget för att ta bussen hem till våran lilla lägenhet och blev kvar ett tag, tog en långpromenad tillsammans och slutade hemma hos henne tillsammans med en hel drös med barn och vuxna.
Vi kom fram till att det skulle vara trevligt att hitta på någonting "mysigt" tillsammans båda familjerna. Hennes Tre killar  ( två barn + en vuxen) och jag med mina två tjejor och en kille ( Johan ). Grilla kanske??  Men allt som allt så har dagen varit trevlig och VARM!! Solen har stekt folket på gatorna hela dagen och vinden har varit en mycket efterlångtad vän i värmen. Erika skulle iväg på picknick och jag vandrade vidare hem till min lilla sambo.

Från och med idag är bloggen uppe igen och inläggen kommer rulla in som på löpande band igen. Johan kallade mig just för bloggoholist! Och JAVISST! nog känner jag mig lite träffad när han säger det... det första jag gjorde när jag såg att internet var tillbaka var att  logga in på Msn och sen fort in på bloggen för att skriva en rad.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och se till att hinna ikapp igen =)
ha det så bra och sköt om er!!
Tills vi hörs igen, Bye.... ^^
Kramar Saga.


Som en tjuv om natten.

FAN!!
Ursäkta att jag svär, men FAN, fan fan... det dumma aset kom smygandes i natt och nu är hela familjen drabbad.
Och jag som har så mycket jag vill göra idag. Men när vi lagt oss att sova i godan ro så slog han till.. Förkylningen!
Den dumma, dumma förkylningen... varför just nu?? varför inte om låt säga... aldrig?!? Näsan är täpt halsen gör ont och huvudet känns som om det är omslutet med 4 ton sement och fyllt med 12 kilo dynamit redo att detonera vilken sekund som helst. Johan ligger i sängen och nyser, inlindad i sitt täcke med en tuss papper i sin rinnande näsa. Leah har en hosta som heter duga och Haley Nova är täpt i näsan! Varför måste alla drabbas samtidigt?
Idag blir en dag då jag ska försöka kurera mig och familjen så att vi blir iaf lite friskare. Ska börja med att ge Johan kaffe när han vaknar snörvlande sen.

Idag var planen att vi skulle ha gått hem till Patrik och träffat Rebecca över en fika direkt efter att vi lämnat Leah på dagis... men nu blev det ju inget dagis och det blir nog ingen fika heller. Tusan och morotskakan som blev så god, ville ju att Johan skulle få smaka den han också. Aja nu är det inte mycket att göra åt saken.. Nu när man är lite förkyld (mycket) så kanske man ska passa på att se lite film? Det känns som det var en evighet sen jag tittade på film här hemma.
Australia ligger och väntar på att bli sedd, så kanske.
Någon som har andra förslag att ta till nu när jag iaf inte kan göra så mycket annat än bara vara hemma med min sjuka (förkylda menar jag då, inget annat :P ) familj?

Nej jag skriver igen senare när jag har något mer att komma med.
ha det så jätte bra så länge och se till att undvika förkylningar!
Kramar Saga.

The hunt for desserts goes on!

Hallå alla glada.
Idag träffade jag och barnen Rebecca hemma hos Patrik, det är alltid roligt att träffa den sköna donnan. Vi möttes vid affären då vi bestämt att vi skulle baka bullar och behövde köpa kardemumma. När vi letat ett tag kom vi fram till att det inte fanns någon och böt plan... Muffins! Dags att jaga muffinsformar...  Men efter ytterligare 10-15 minuters letande konstaterade vi att NEJ ( !!!!!!) det fanns inte heller. Herre gud!!! Så tillslut blev det Morotskaka. Den blev jätte god. Men då vi inte var sådär jättebra på citrondelen så blev frostingen lite surare än vad den skulle, men vad gör det.
Så i helgen blir det till att göra någonting annat som kan tänkas vara gott nog. Om det är någon som inte förstår varför jag bakar så fruktansvärt mycket så beror det på att jag försöker hitta någonting mysigt att bjuda på efter Haley Novas dop när vi sammlas i prästgården. Cheesecaken är spikad och smörgås tårtan också, men man måste ju ha någonting mer till. Frågan är bara vad?! Så jakten på de perfekta desseterna fortsätter. Någon som har några förslag? Ingen?? Förslag skulle iaf vara mycket uppskattade.

Idag har jag inte så mycket att skriva egentligen... Vi väntar på att Johan ska få svar efter intervjun.
Men det var nog i stort allt jag hade att komma med idag.

Nu ska jag ställa mig i duschen och låta vattnet skölja bort all trötthet och smuts efter dagen.
Bortsa tänderna och sen bara ta det lugnt fram tills jag ska slänga mig i sängen och SOVA!
Kramar Saga!

Good luck hun ^^

Hinner inte skriva så mycket just nu, får ta det nästa gånga jag masar min rumpa in här.
Just nu vill jag bara önska Johan lycka till då han är påväg till stan (sthlm) för sin intervju! Hoppas hankommer hem med goda nyheter och det tror jag nog ^^.

Puss så länge!
Saga.

Tack Lisen, You made my evening!


Väääääldigt gammal bild av johan!!
                                                                                                                                                                                                             
Kockan är nu 23.22 och jag har just avslutat en omgång fia på king.
Jenni och hennes ex Emil var här och åt "middag" tillsammans med oss.. "pizza" gjord på vad som fanns hemma.
Den var god, botten (recept taget ur en bok =/ ) smakade pajbotten så det blev mer som en Pizzapaj.
Leah åt bra pch när vi sen satt och tittade på  best of wipeout åt hon dessutom två tallrikar med gröt innan vi la henne för natten. Haley Nova sover mest sött och snällt som den lilla prinsessa hon är precis som storasyster. Och jag börjar känna hur ögonlocken påminner mer och mer om bly.

Imorgon är det måndag.... dagen dåJohan åker in till stan på sin intervju. Ska tänka extra mycket på honom då.

Såg en så rolig sak ikväll när jag surfade in på en av mina favoritbloggar. Det fanns ett helt inlägg tillägnat bara mig!!
Super gulligt av dig Lisen!! Gjorde mig så glad att se att mina kommentarer uppmärksammas och verkligen verkar uppskattas. Keep up the good work Lisen och du ska se att resten av sveriige också inser att det är en jätte mysig blogg du har. =) Hoppas du vill komma och se dig om i lilla Enköping en dag och kanske ta en fika?! Tycker du verkar så genuint trevlig när jag läser dig blogg.

Nu är det dags att lyfta på rumpan, gå och tvätta ansiktet, ta på sig "natt kläderna" och hoppa vidare till soffan där Johan ligger innan jag masar mig in i sovrummet och ner under täcket!
Just nu känns det inte som om det finns någonting som kan komma mellan mig och ett par timmars (någorlunda) god sömn. Stackars Johan väntar snällt på att jag ska stänga av denna dumburk, men jag har så svårt att slita mig idag... känner mig så upprymd av dagens händelser ( som egentligen inte varit stora alls) att jag bara vill dela med mig av all gläje! Nej men som sagt var... Håll tummarna för Johan och för attd et ska gå bra för honom i morgon!

Sov så gott och dröm så sött, vakna sedan pigga och torra i morgon!
Pussar Saga!

Ps. Bilden på Johan är från när leah var ca 6 månader (när han inte hunnit klippa sig ännu). Jag tycker han är jätte söt, men Johan tycker han ser ut som ett raggarsvin ^^ haha vilket han inte alls gör!!! ds.

Söndag IGEN?!?!


Vart tar tiden vägen? Tyckte det nyss var torsdag, och nu är det söndag igen! Aja, så kan det gå. Igår var det eurovision och så många dåliga låtar att det ledde till en kraftig huvudvärk att titta. Men titta det gjörde jag och när programmet började så tippade jag på Norge. Mycket riktigt norge vann och det var verkligen en jordskredsseger. Jag kan inte påstå att jag tycker att det var tävlingens bästa låt, men jag måste ge dem att han är charmig. Såg honom i en intervju på tv för ett bra tag sen och han verkade så sympatisk och äkta. Det faktum att han skriver sin egen musik gör det ännu lättare att "tycka om" honom.
Egentligen fanns det låtar jag föredrog framför det vinnande bidraget men samtidigt så måste jag faktiskt säga att jag tycker Norge ändå på något sätt gjorde sig förtjänta av segern. Johan hatade alla låtar och tyckte att röstningen efter att "tvingats" se på alla usla bidrag kom som en gudsänd gåva. Vi blev båda trötta på den här Vi-röstar-alla-på-grannen mentaliteten, som även sverige bidrog till. Så trött på allt sådant nu. Men idag är en ny dag.

Idag ska jag försöka få med Johan ut i parken med barnen, och sen ta en promenad. Solen skiner idag igen och det är varmt och underbart väder ute. Perfekt för att spendera några flyktiga timmar ute med barnen.
Åka kana, gunga "cykla" och gräva i sandlådan!!
Senare så blir det till att träffa Jenni. Snacka lite strunt och så medans Johan lånar hennes skrivare för att skriva ut lite papper tills i morgon när han ska iväg. Ska se till att hålla fingrarna korsade och tänka extra mycket på honom imorgon och hoppas att de som läser detta gör det samma.

Idag är det 17maj och dags att glädjas med Norrrmännen!! Alla i norge firar idag och det är en fantastisk dag att fira på, och av flera skäl. Ska ringa till Min morbror Mark och önska en trevlig dag idag!

Nej nu måste jag klä på mig lite och sätta fart så att jag kommer ut i solen med barnen någon gång.
Ha det så bra tills vi ses igen.
Kramar Saga

Morning guys!

Nu är det brottom brottom att städa lite igen, vill ju inte att det ska ligga kläder i hörnet, skor över hela hallen och handukar på badrumsgolvet när mamma och pappa kommer och hälsar på. Men innan jag drar igång skurmoppen igen så måste jag slänga upp Johan och Leah.... herre gud, hur länge kan man sova?

Anledningen till att jag sitter här nu är att jag inte kunde motstå frestelsen att surfa in på nätet för att se vad några av mina kära vänner i bloggvärlden skrivit i sina bloggar.
Men nu är det hög tid att sätta fart och få någonting gjort! halva dagen har ju nästan gått och det finns så mycket som skulle behöva tas tag i idag igen.... Barn kan verkligen konsten att stöka ner ^^.

Hör av mig senare i eftermiddag eller ikväll med nya uppdateringar.
Varma kramar Saga!

Leka,springa, gunga, hoppa!
Idag saknar jag nästan att vara ute på djurö och hälsa på... sitta vid stranden och prata strunt med Johan, det är verkligen en sån dag när det till och med för mig skulle tänkas vara trevligt att vara där ute. Istället gick jag ut i parken men barnen och Jenni. Solen skiner och det var varmt och skönt när vi satt där i sandlådan och grävde.  Leah skrattade överförtjust när vinden tog tag i hennes hår när hon gungade och "cyklarna" var dagens favorit. Jag och Jenni pratade om livet och vardagen och allting bara flöt... Plötsligt var det dags att gå hem och laga Lunch och städa igen. Jenni drog iväg till klättringen och ibland kan jag inte låta bli att beundra hennes livsglädje och drivkraft =). Jag kommer ihåg när jag var sådan... men det känns som en evighet sedan nu. Nu är jag mest sliten in i själen. Inte alls lika sprudlande energisk som jag brukade vara. Det har hänt mycket dom senate åren, många saker som smugit sig på en när man minst anat det och vid absolut sämsta tänkbara tillfälle som slagit en till marken. Men man ser till att resa sig rakryggade och kämpar vidare, tar nya tag och blir bättre och starkare än vad man var innan.
När vi satt där i solen och lekte och pratade passade jag på att pränta in i mitt inre hur lyckligt lottad jag egentligen är. Hur bra livet egentligen är alla problem till trots. Njöt ett ögonblick av solens varma strålar mot huden, vinden som lekte i håret och goda vänners sällskap. Barnen fick sova middag i vagnen och jag och Jenni satte oss på en bänk vid parken och pratade vidare en liten stund.

När jag kom hem gick johan iväg för att handla lite kaffe, mjölk och... ja vad var det mer han skulle handla?
Han har en arbetsintervju som väntar honom på måndag och jag håller fingrarna korsade för att det ska gå bra!
Han kommer ta dem med storm. =)

Snart är det dags att sätta igång med städningen igen och se till att det riktigt skiner här hemma.
Var sak har son plats, och har den inte det så får jag hitta en åt den. Se till att allting förblir i ordning och städat.
Jag kommer ihåg när vi flyttade in här. Jag städade så mycket att Johan tillslut sa ifrån.  Jag saknar det lite ^^

Nej nu måste jag få någonting gjort snart..
Ha det så bra nu och hör snart av mig igen.
Kramar Saga

God kväll världen!
Städandet blev av och imorgon blir det av igen... då mest för nöjes skull.. mer djupgående som att rensa ut alla saker som vi aldrig använder och allt vi inte behöver egentligen. Ja sånt som bara står och tar plats. Dammsuga och skura lite och sen ska jag ut i parken med barnen och träffa Jenni.
Hoppas det blir soligt och fint imorgon... skulle vara så skönt om det kunde komma en riktigt fin dag imorgon.
Nu när jag jobbar på att göra allt så bra som det bara kan vara just nu så skulle det sitta som en smäck om det vore fint väder dessuton =)

Där jag förut såg hinder ser jag nu möjligheter och hopp.

Haley Nova har övat på att rulla över från rygg till mage idag. Hon har inte lyckats komma runt ännu men är på god väg att ta sig över .  Leah är så duktig, Ännu en dag utan blöja och jag känner mig som världens stoltaste mamma. Mina fina små flickor. Nu är det sent och barnen sover och jag kan inte låta bli att titta på dem där dom ligger och myser under dom varma sköna täckena och tänka att det vore underbart att få ligga där brevid.

Jag älskar mitt liv!
Det finns så mycket att lära sig och så mycket att älska. Barnen, Johan, familjen och alla underbara människor där ute. Det är ni som gör så att livet blir intressant. Det är jag som måste ta vara på det.
Haha... jag låter ju nästan hjärntvättad, men det kan inte hjälpas... Idag har jag en så sjukt bra dag bara.
Johan ligger på soffan trött och sliten efter dagen, han ser så söt ut när han är sliten :P Hoppas han vill följa med ut på äventyr imorgon.

Nej nu ska jag ägna mig åt en kopp svartvinbärs te och kanske en god bok ^^.
Ta hand om er och ta vara på varandra.
Många kramar Saga.

God morgon!

Så söta när dom ritar tillsammans =)
Gårdagens besvikelse känns idag så avlägsen att det känns som om det var en evighet sen jag skrev det senaste inlägget här. Idag är en ny dag full med nya möjligheter och nya stunder att ta vara på. "Det blir vad du gör det till" heter det ju och jag tänker göra den här tiden av mitt liv till ett kapittel värt att minnas. Idag börjar resten av mitt liv!
Vädret är tråkigt och regnet hotar med att slänga sig mot marken och stänka ner allt som kommer i dess väg men någonstans där i skuggan av molnen så finns ändå en bra dag som väntar på att bli upptäckt.

Johan är och lämnar Leah på dagis och jag hoppas att hon kommer få en jätte rolig dag.
Hon är så duktig, dom senaste dagarna har vi bara bytt ett par blöjor på henne ( när hon sover middag får hon ha blöja) och dom på dagis sa att hon är jätte duktig på att säga till när hon behöver gå på toaletten.Jag är så imponerad av hennes vilja att klara sig utan blöja. När jag ser hur lyckliga och välmående mina barn är så vet jag att vi är bra föräldrar, och jag tänker inte skämmas över att jag säger det högt! Visst har alla dagar då vi undrar om vi gjort rätt i saker, men med så trygga och självsäkra och omtänksamma barn så finns det inga tvivel.

Lägenheten behöver städas idag och det är en chans att rensa ur dåligenergi med skräpet som ska slängas.
Jag ska se till att man kan spegla sig i spisen, badkaret och alla fönster... Och golvet (Hoppas jag iaf).
Jag är på ett så bra humör idag att jag tror att jag ska spricka. Leedena avlöser varandra och jag känner en oförklarlig brännande lust att städa!

Nej nu måste jag dra igång och se till att någonting blir gjort.
Skriver ikväll igen.

Ps. Håller tummarna för att Rebeccas intro idag ska gå bra. ds.

Kramar Saga!

Utmaningen.

jag blev utmanad av Johanna...

Tre saker som alltid finns i min/mitt:

Kylskåp :
Mjölk,smör och ost.
Frys : köttfärs, bröd och fisk
Skafferi : pasta, mjöl och kaffe.
Handväska : Nycklar, pass och bankomatkort.
Sminkväska : masara, eyeliner och puder.
Badrumshylla : spray,bodysplash och hudvårdsprodukter.
Hjärna :   tankar, funderingar och bilder på barnen.
Jackficka :
Nappar, kvitton och trpådar som försöker smita.
Kryddskåp : Salt, vitpeppar och grillkrydda.
Barskåp : det har jag inget....
Köksbänk : espressomaskin, vattenkokare och farinsocker.

Fråga mig inte varför jag gör det här men....

jag utmanar Aiica, Becca och Lisen. (som fins länkade nedan på höger sida.
)

Besvikelsen så total.

Jävla idioter... Tack men nej tack!
Ingen visste när nästa intro-dag skulle vara och inte hur allt skulle skötas. Plötsligt stod jag där mitt mellan cva och tallgården. Vem ska ta på sig ansvaret för att ha lovat mig en tjänst dom sen gett till någon annan.... ge mig ett sommar vikariat istället och hoppas att jag inte ska tycka att det är ett problem. Besvikelsen är så total!
Hur tänkte dom och på vilket sätt är det ens lite mitt fel?
Skit samma... Jag tackade så mycket för möjligheten till att åtminstånde få möjligheten att jobba i sommar, men sa att det var bättre om dom gav sommarvicket till någon som verkligen behöver ett jobb som bara gäller 4 veckor över sommaren. Jag tackade alltså för mig och åkte hem till mina barn istället. Men nu har Johan möjlighet att ta jobbet Robin ringde om istället (om det fortfarande är möjligt). Och jag klagar väl egentligen inte på att få vara hemma med mina små.. tycker bara att det är så sjukt dåligt att inte ha någon koll alls på hur saker funkar och erbjuda något som sedan går till någon annan....
Nej nu över till något roligare... När jag kommer på nått.....och när det kan tänkas bli av vet jag inte riktigt, men men.

Sköt om er nu.
Kramar Saga.

heartbroken...

Kvällen innan jag ska börja nytt jobb och det känns som om jag just fått hjärtat utslitet ur kroppen..
Ikväll av alla kvällar... var han tvungen att göra allt värre?!?
Jag känner mig som en riktigt dålig mamma...självisk, usel och rent av värdelös som väljer att gå tillbaka till jobbet och lämna min 9 veckor gamla dotter hemma.
Och han gör det som sagt var inte bättre genom att få mig att må dåligt. jag vill ju bara göra det som är bäst för mina barn.
Tårarna bränner bakom ögonlocken och jag har en stark känsla av att det inte kommer bli någon sömn i natt..
Jävla hjärta att blöda!!

// saga

jaha...

Det blev ingen Rebecca idag men johanna kommer plingapå dörren vilken sec som nu... Hon skulle komma runt 13 tiden så. Leah har smitit ut på balkongen med sin dovagn och det fina vädret som var är nu såm bort blåst.
Johan står i duschen och Haley sitter i babysittern här brevid mig.
Jag önskar att jag hade en bärbar dator också.... så att jag kan sitta bekvämt tillbaka lutad i sängen eller soffan när jag gör mina ärenden på nätet. Beställde ett Mary kay mineralpuder förra veckan och hoppas det ska komma snart. Vanligtvis använder jag kanebos produkter men eftersom det var så billigt så tänkte jag att jag kanske skulle ta och prova det. Undrar om det är så bra som dom säger? Aja...
Leah satt nyss och pussade på Haley så fint nyss, tyckte det blev väldigt tyst på någon sekund och när jag tittade ner så satt Leah nöjt brevid sin syster med tummen i hennes mun. Haley var nöjd och glad hon också... men Jag och Johan var inte lika glada.
Snart är det dags att sätta sig till rätta i soffan med Haley Nova igen och ge henne bröstet. jag ska bara se till att Leah har någonting att göra innan jag ägnar en massa tid åt bara lillasyster.

Nu kom johanna dessutom så nu är det dags att kila vilket fall som.
sköt om er nu..
Kramar Saga.

Lek och skoj UTAN blöja!


Idag kommer Rebecca hit på förmiddagen och sen kanske Johanna kommer hit efter 1 för att leka med våran lilla barrumpade donna. Kanske inte så vilda lekar men lite bus måste det ju få bli.
Dagen har haft en strålande början, och jag är så stolt över Leah. Det första hon gjorde när hon vaknade idag var att säga till om att hon behövde gå på toaletten och bajsa.. och fort. Brottom brottom in på toaletten och ner med blöja och upp med "PJ's":n, upp på den vitblänkande stolen och vips så både kissade och bajsade hon som en riktig liten supertjej. Så grymmt duktig liten flicka jag har.
 Solen skiner och vädret är varmt och det ser så "inbjudande" ut när man ser ut genom fönstret. ( hur det nu ä möjligt =P ). Önskar jag kunde sitta och lata i solen hela dagen. Men det finns ju så mycket annat som behöver göras innan. Och så många andra att träffa =). Så just nu får Haleys leenden lysa upp vardagsrummet så länga.

Imorgon börjar intron på jobbet, så det blir en tidig morgon.  (vänta kommer snart, ska bara byta blöja på Haley Nova)
Hoppas att allt går bra och att jag kommer att trivas. Och undrar vilka det är jag ska jobba med? Många av dem har ju känt mig sen jag var jätte liten. ( arbetskamraterna)  jaja vi får se hur allt artar sig när vi kommer så långt.

Nej nu ska jag ta och göra annat en stund, så vi hörs senare.
Pussar Saga.

Hemma igen.

Då var jag hemma igen efter en helg hos mamma och pappa.
Det är mysigt att åka dit och grilla... Grillad lax och sallad är ju så sjukt gott att man inte kan stå emot. Och eftersom det är ganska nyttigt också så gör ju inte det så jätte mycket. Har längtat så efter Onsdag... men nu känner jag mig kluven. Jag vill jobba, men nu har Johan fått ett erbjudande om att ev byta jobb.
Hur gör vi nu? Vad tjänar vi mest på och vad är bäst på lång sikt? VI får se på onsdag kväll vad som händer när jag förhoppningsvis fått schema.

Leah har varit sjuk i ett par dagar igen och mått jätte dåligt från och till. Idag åt hon dock jätte bra men stackarn lyckades på något sätt trilla och slå sig inte mindre än tre gånger. Sista gången blev ag nästan lite rädd när det hände, eftersom hon slängde sig i soffan, studsade huvudstupa rätt ner i golvet och gjorde en "kullerbytta"  så att det såg ut som om hon skulle bryta nacken =/
Jag är så sjukt stolt över henne!! =) Igår och idag behövde vi bara byta en enda blöja. Hon sa till varje gång hon behövde gå på toaletten och blöjan höll sig torr hela dagen!!! Hon var så duktig och man såg hur stolt hon var över sig själv.
Tänk att min lilla tjej på inte ens två år kan säga till när hon behöver kissa och bajsa. Visserligen kan man ju inte räkna med att hon ska säga till varje gång hon behöver gå, men att hon i alla fall försöker och att hon visar intresse är ju stora framsteg. Med lite mer uppmuntran och stöd så kommer hon kanske kunna vara blöjfri dagtid innom ett par månader.
Haley spenderar dagarna med att äta, sova och le så mycket att till och med jag får ont i kinderna av att titta. Tyvärr så är hon som vaknast på morgonen, en liten stund på dagen och sen en lååång stund på kvällen när det nästan är natt. Så där ligger man vaken och stirrar på henne medans hon ler mot sin nya bästa vän Lampan!?!

Idag var det johans tur att få en ny mobil. Och även han fick den av min supersöta pappa. Tack pappa!!
Det är en sonyeriksson W660i walkman. Svart och guldig, jätte söt mobil. Han verkar glad efter helgen, ny klippt, ny ansat skägg, ny mobil och god mat. Mycket bra håller på att hända i våra liv just nu ser det ut som... i alla fall så är allting påväg att bli så mycket bättre än det har varit. Och som sagt så får vi se hur det blir med det där jobbet.

Nej nu måste jag sätta igång med lasagnen och sen är det dags att stoppa barnen i säng för natten.
Kramar Saga.

Och jakten på en cykel fortsätter.

Satt på blocket igår och letade cykel som en galning. Inte en cykel i närheten till salu... inte ens EN?!
Vad är det här, blocket brukar ju vara fullt av cyklar och skit som man kan köpa till ett förmånligt pris.
Idag ska jag satsa på att leta reda på lokaltidningen och se om jag kanske kan hitta en i anonserna som kan tänkas vara bra.  Det MÅSTE ju finnas i alla fall EN cykel som kan tänkas vara bra nog, det behöver ju inte vara någon supercykel.... Bara jag kan ta mig fram och tillbaka till från jobbet utan att det faller isär så.. Den får gärna ha fri tramp också.. men det är ju bara ett önskemål ^^.

Idag ska det flyttas in lite saker i "barnens" rum (mest Leahs just nu) så det blir lite mindre i sovrummet.
Jag Hatar att ha det där jäklasn skötbordet ståendes där inne överöst med barnkläder och kartonger/lådor. Nej nu är det slut på det. Nu ska det bli ordning även på bebiskläderna som int är upppackade ännu. Synd att dom är förstora än så länge. Och från och med idag ska det även vara möjligt att ANVÄNDA skötbordet till det det ska användas till.

Vi måste även handla lite mat til hushållet och köpa ett busskort så att jag kan ta mig till och från jobbet dom dagar bussen går ända fram. Vi ska nog ta en liten tur ner till Underbara hem och ta en titt... Johan brukar tycka att det är trevligt att strosa runt och fantisera om vad vi ska köpa när vi har råd sen....

Nej nu måste jag sätta fart.. jag kan inte sitta här och dega när jag borde dra igång dagen på allvar med att träna innan jag sätter igång med resten av alla saker som måste göras...

Sköt om er och ha det så bra tills vi ses igen.
Kramar Saga.

Klappat och klart!Då var det klappat och klart!
Livförsäkring är tcknad på både Johan och Haley. Försäkringskvinnan var jätte trevlig och det tog bara en timme sammanlagt. Tänk så behändig att ha någon som kommer hem till dig och hjälper dig med allt. Trygg-hansa for the win!
Nu är hela lilla familjen äntligen försäkrad. Tillochmed Idun ( dock inte hos samma försäkringsbolag).
Och lägenheten ser jätte fin ut igen.

Idag ÄR en bra dag.
Solen skiner, Leah har roligt på dagis, Haley Nova myser och Johan tittar på Arn i väntan på att vi ska hämta Leah.
Jag funderar allvarligt på att ta en bok och sätta mig på balkongen, i solen och läsa en stund. Skulle vara så sjukt skönt. Det är stunder som dessa som jag saknar mina cigaretter... men att vetat att jag faktiskt efter så många år klarade att sluta gör det mer än uthärdligt. Jag känner mig stolt över mig själv, och alla andra som har självdiciplin och viljestyrka nog att sluta.
Sommaren kommer svepandes med stormsteg och nu är luften är varm. det som är negativt med att våren är här och sommaren runt hörnet är POLLEN. Förbannade pollen...
Nej nu är det hög tid att göra någonting annat än sitta här vid datorn och lata mig.. dags att för dagens träningspass och sen kan jag med gott samvete belöna mig själv med en god bok.

Kramar Saga.

Tokstäda och livförsäkringar...

Idag kommer försäkringskvinnan hem till oss för att vi ska skaffa livförsäkring på Haley Nova och Johan.
Stod ite ut med att dom inte har någon försäkring så igår ringde jag försäkringsbolaget och bad om att få tckna ett par... och dom skickar över någon redan idag =).
Jag och Leah är redan försäkrade så det är liksom på tiden att dom andra blir det också.

Snart måste jag fortsätta städa som en galning så att det är så städat som brukligt är här hemma.
Samtidigt som jag ska göra Leah redo för dagis. Göra mig iordnning och få upp johan ur sängen.
Just nu springer jag sönderstressad fram och tillbaka mellan barn, sambo, datorn, rena barnkläder, kokande vatten och köksatiraljer. Hur ska jag hinna?? Hur ska jag HINNA med ALLT?!
Nej nu får jag faktiskt ta och masa mig bort härifrån tills allt är klart.. det är bara att ge upp alla tankar på att försöka skriva ett vettigt inlägg och helt enkelt nöja mig med det jag lyckats få ner på den här sidan så länge..
Skriver när vi är klara med försäkrings grejjerna och när jag har en stund till övers.

Ta hand om er och varandra..
Pussar Saga.

Nytt jobb och nya möjligheter!

Idag är en bra dag..
Och här kommer ett inlägg på beställning... Kul att folk faktiskt läser bloggen, det trodde jag aldrig! ( Förlåt mig dröjsmålet Lisen =P )
Jag känner mig så sjukt uppåt nuförtiden, kan knappt bärga mig till nästa vecka. Jag vet att det är lite tidigt men det ska bli så skönt att börja jobba igen. Nytt Jobb och nya möjligheter!
jag trivs så bra med att jobba, och att tjänsten är heltid känns helt otroligt =). Lite förvånad över att det gick så lätt dock .... det var bara att ringa och prata lite med dem så var det fixat. Så på onsdag börjar jag jobba på samma avdelning som min mormor jobbade på till förra året då hon gick i pension.

Johan är på väg hem efter att ha lämnat Leah på dagis, och Haley Nova sover så sött.
Själv sitter jag här framför datorn och är osocial när jag borde prata massor med Christoffer som kom hit igår för att hälsa på... men han ser ut att ha det bra där han ligger i soffan och tittar på tv. Urk vilken dålig värd jag är idag.

Snart blir det  till att träna lite och sen gå ut och gå.. men först ska jag fixa frukost åt karlarna.

Imorgon bär det av till Paris för Rebecca och Patrik.. Så mysigt! Man får väl se vad dom hittar på när dom är där borta,om dom kommer hem som nu eller om något har förändrats, jag menar det kallas ju inte världens mest romantiska stad för intet.

Nej nu ska jag dra igång!
Ha det så bra så skriver jag igen snart.

Kramar Saga!

...

Idag finns inte orken med mig, så idag blir det inget inlägg så att säga.. bara det här.

Sköt om er nu.
Kramar Saga!

Grilla.

Idag var Rebecca och Patrik här och hälsade på. Vi grillade lite och snackade en massa strunt =)
Jag älskar att ha över folk hit.
Rebecca dök upp redan i morse och sen blev hon kvar här tills alldeles nyss... lite poker och andra kortspel...

Städade som en toka idag igen, och Becca hjälpte så sött till. Efter ett tag kilade Johan iväg och hem till Patrik innan dom kom hit med grill och så. Rebecca nästan tvingade mig att ta en dusch ( skulle göra det men hittade hela tiden någonstans att städa någonting). Så till slut, precis innan killarna kom tillbaka så hoppade jag in och gjorde mig ren  medans Rebecca tog väl hand om mina barn den lilla stund jag var borta.

Imorgon måste vi köpa en ny stång till duschdrapperiet så att man kan duscha som folk igen, den rasad nämligen ser idag när johan badade Leah och när den skulle upp igen konstaterades att den gått sönder. Jävla skrot!

Dom sensate dagarna har jag haft sådär sjukt ont i mage som bara jag kan ha (känns det som).
I natt somnade jag inte över huvud taget utan det fick vänta tills det onda gått över och då var klockan halv 8 på morgonen.  Eller Visst somnade jag igår.. men vaknade igen när johan kastade sten på förntret för att han glömt sin nyckel. Då hade jag sovit i ca 20 minuter... sen var det bara att kliva upp igen vid 9 tiden för att Haley inte hade någon lust att sova längre. Hon hade en av sina supervakna stunder och kissade ner hela min sida av sängen. Jäklans också !
Det var bara till att byta och sen upp och sysselsätta.... hur man nu sysselsätter ett så litet barn på bästa sätt. Babygym och lekar med mamma är det bästa jag kan komma på. Hon älskar att sitta i sin babysitter och se sig om... och hon ser ju alltid ut som hon funderar på något eller rent av filosoferar. Fan vad jag älskar mina barn!


Nej nu börjar jag bli både trött och få ont i ryggen av att sitta här, och i mina ögon brjar allting jag har skrivit likna ett enda grötigt svammel.. skriver igen imorgon bitti.
Ta hand om varandra och ha en fin natt!
Kramar Saga.