I miss home...

Jag saknar mitt hem, jag saknar min familj och jag saknar faktiskt sverige.
Jag har ingen aning om hur barnen har det eller vad dom gör, Johan verkar sova bort dagen och här i finland ligger jag... ensam och sliten.

Ingenting är som det ska eller borde... pappa får åka till sjukhuset hela tiden och alla andra oroar sig. Inget fel hittades, eller ja dom viste väl snarare inte vad felet var. själv tittade jag på pappas ben och konstaterade att jag tror att det är en propp.  efter långa dagar och otaliga läkarbesök fulla med gissningar konstaterar även läkaridioterna att det är en propp. Hur kan både svenska och finska läkare missa så uppenbara tecken och symptom? när till och med jag som fortfarande bara studerar till uska fattar på en gång!

I morgon begravs farfar, och ingen verkar vara överens om något. jag har inte hunnit baka tårtorna ännu och inget blir som någon vill.

Vem vet när min pappa kommer härifrån? hur kommer jag hem? när kommer jag hem? kommer jag få åka buss och tåg med jennifer på söndag? eller blir jag fast till gud vet när?
många frågor jag vet....

sköt om er så länge..
Xx Saga.

Finland...

Då var 14 timmar bil och en totalt sömnlös natt avklarad. Vi landade i Jukka och Jaanas kök vid 11 tiden igår kväll (finsk tid) somnade dock inte förrens vid 8 tiden i morse och blev väckt till liv igen vid halv 10. ögonen svider fortfarande och kroppen längtar efter att få glida in under täcket och raka vägen in i "fluffy land" och vilan.
Jag saknar mina barn och Johan så jag blir galen...

Ärligt talat tror jag inte att jag orkar skriva så mycket mer just nu..

slänger in en av mina favoritlåtar just nu..



music is to be feelt, not heard!

Xx Saga!

Trötter...





Leah <3



Haley Nova <3




Joh and I <3<3


Falukorv vad jag är trött!
Fortfarande förkyld, men inte alls lika illa och yrseln kommer och går som den vill. Lovley!
Har så mycket jag måste ta tag i nu. Imorgon bär det av mot finland i bil... 14 timmar (Med andra ord kommer morgondagen bli helvetet på jorden).
Jag måste hitta någon som har en mp3 att låna ut (som inte bryr sig om ifall man buter ut musiken eller inte).
Hinna med att tvätta så att jag har något att sätta på mig när jag är där borta, städa här hemma så jag inte lämnar johan och barnen i ett inferno av leksaker och stök, packa med skolböcker och block, pussa extra på mina barn som jag inte kommer se på nästan en vecka och slänga mig på min älskade Joh.

Det känns inte alls bra att åka... om jag ska vara ärlig så vill jag nog egentligen inte ens. Det klart att jag vill och måste gå på begravningen, men resten kan jag vara utan. Hade jag varit rik så hade jag åkt dit med flyg dagen innan och sen tagit flyget hem igen dagen efter. Men nu är jag inte rik.. så nu får jag åka med min mamma och pappa samt lillebror i en trång bil i 14 timmat.. fattar ni 14 timmar bil dit, nästan en vecka utan Johan och barnen och sen freaking 14 timmar hem igen..

Bara att tänka på det får hjärtat att sjunka som en sten i bröstet. Det är fan i mig bäst att dom har skype så att jag kan ringa hem varje dag, och att jag får låna datorn mer än så så att jag kan vara ute på msn och ha kontakt med min älskade sambo och mina underbara barn ( nej barnen fattar inte msn... men med cam är allt möjligt right?)

Nej nu måste jag ta tag i saker och ting på det här bygget!

Sköt om er tills vi hörs igen...

Xx Saga

Så förkyld...



Allt snurrar, jag är trött och sliten, fryser och mår som en överkörd grävling.
Den här förkylningen verkar ALDRIG gå över!!!

Inlägg har uteblivit av många skäl...

På onsdag är det meningen att jag ska åka 14timmar bil till finland för att gå på farfars begravning. Men det verkar ju inte alls hända. Ska prata med mamma och pappa och se om det kanske finns en annan lösning, så att jag kan gå trots allt. Jävla förkylning!

Skriver när jag kan och orkar igen.

Sköt om er alla, och hoppas ni slipper drabbas av helvetes förkylningen!

Xx Saga