Invalid kossa!

Okej, nu börjar foglossningen göra så ont att jag vill gråta.
Kan inte sitta mer än 3 minuter max, gå är det likadant med... Ligga går om jag får hjälp att byta ställning lite då och då och om jag undviker att ligga på vissa sätt. Lovely!!

Tror det börjar bli dags att plocka fram kryckorna igen nu!

Xx Saga!

Ont i magen...

FY SATAN, jag trodde nästan att jag skulle dö i natt. Hade så sjukt ont i magen. Förvärkar suger brutalt!
kom isäng straxt efter att Joh åkte till jobbet, vilket var klockan 5 i morse. Knaprade alvedon och skakade...
Idag är jag död känns det som.. så innerligt tröt och sliten och jag har fortfarande molande värk i tjejmagen så att säga. Det är typ 6 veckor kvar till BF och gud vet hur lång tid till straxt över två veckor till mötet på aurora. Det skulle ju bara just snyggt om det drog igång innan man han komma dit och planera FL.

Var och köpte snus till Johan vid halv 1 i natt, var ändå sugen på en macka (naturligtvis så hade dom ingen som var ätbar på statoil) men kom hem med en cola och snus istället.
På vägen till macken halkade jag på mage och nylle eftersom det var mer eller mindre  blank is där isen låg.
Hamnade liggandes på vägen och undrade hur i helvete jag skulle ta mig upp igen.... Förbipasserande fnissade och flinade som idioter och bara gick vidare. Vem fan gör så när man ser en höggravid kvinna fll på ansiktet??
När jag sen kom in på macken så var samma personer där inne och när dom såg mig komma haltandes (foglossning OCH slog i knät rejält) skrattade dem dessutom! Vad fan är det för fel på folk i det här landet???
Aja skit samma.. jag antar att jag bara har saker att klaga på idag så det får vara slut på det här inlägget snart.

Ska städa och fixa innan jag ska på "läkarbesök" idag. Önska mig lycka till är så sjukt nervös att jag håller på att krevera..

Xx Saga!

Igångsättning!

hej hej alla fina!
Jag vet att det var länge sen jag skrev nu (har ju både fullt upp och en annan blogg att hålla vid liv) men nu är jag här igen.

Fick för en stund sen ett av de bästa samtalen på mycket länge. Det var dom från auroramottagningen som ringde. Och jag ska få bli igångsatt innan beräknat datum så att jag hinner in till akkis när det väl skulle sätta igång ( eller jaa.. nu är det ju dom som kommer sätta igång det istället) men ni fattar poängen!
Jag slipper oroa mig för att inte hinna in, jag slipper oroa  mig för att johan ska vara flera timmar bort och jobba och inte hinna till fl. Jag slipper föda hemma eller på motorvägen! Jag är så sjukt jävla glad!

Antar att jag egentligen bara ville dela med mig av min glädje =)

ha en supernice dag, för det ska fan jag ha!!

Xx saga

dåligt av mig..


 kass bild från när vi lekte lite med sminket förra veckan, men det bjuder jag på!Jag har inte uppdaterat på ett bra tag känner jag. Och bevisen är ju svårslagna...
Jag har helt enkelt inte så mycket att skriva om just nu. Livet har sin gilla gång och saker är mer eller mindre lika tråkiga som vanligt.

skriver en rad när jag har något vettigt att komma med.

Xx Saga