Trött...

Damn im tired... Känns som om jag inte har sovit på en vecka eller två. Ögonen svidet och jag skulle mer än gärna hoppa tillbaka i säng så här mitt på dagen. göra som barnen och sova middag.
Fan det är ju helt galet vad man kan vara trött ibland. Finns hundra saker jag skulle behöva göra men just nu så måste jag ärligt säga att jag inte alls har någon lust.

Haley Nova ligger en liten bit ifrån mig på en filt på golvet och rullar fram och tillbaka gång på gång, Leah springer runt som en liten galning och leker sina vildaste förmiddagslekar Johan sover och här mitt i galenskaperna sitter jag och kämpar med att hålla ögonen öppna efter ännu en natt med lite sömn.

Ska snart masa mig bort från datorn och slå johanna en signal... Se vad som kan tänkas hittas på och sen, ja vad,? Inte vet jag... Är för trött för att orka anstränga mig nå särskillt mycket med detta o så intressanta inlägg... så där av får det vara slut på skrivandet i alla fall för stunden..

puss

Wtf!


fan vad jag vart nöjd med håret...

Okej jag vet att det är en del inne och kolla på min blogg dagligen... men det är sällan någon som lämnar komentarer...
Why is that, vad är det som inte stämmer... varför kan ini inte bara skriva en rad eller två så man vet vad folk tycker?
jaja skit samma....

I framtiden hoppas jag på fler komentarer!

Puss

klipp klipp!

Det vart en resa ut till den lilla byn idag i alla fall.. och tur var väl det!
Bestämde mig för att nu var det dags för något nytt och vipps så satt jag nere i badrummet hos mamma och pappa och blev klippt av min underbara bror.
Två timmar och lite magi senare så hade jag klippt upp hela håret och skaffat mig en lugg. En LUGG! Det har inte jag haft sen jag var liten och gick på mellanstadiet eller så. Själv är jag nöjd och glad men vad tycker ni?


Vart det bra med lugg?

Tänkte först att den var lite lång.. men när jag väl slängt på mig lite make-up så vart det en sju jävla skillnad mot vad jag brukar ha och hur jag vanligen ser ut. Jag borde antagligen ha gjort detta för länge sen... men nu var jag ju lite för trög i skallen för att förstå detta så det fick vänta tills nu. Men förändring är bra men när man gör någonting drastiskt så får man vara förberedd på att kanske inte bli helt nöjd.

i alla fall så vill jag bara tacka min sötnos till bror och säga god kväll till er andra.

puss puss

back again....

Okej så det är ingen briljant idé, men det är en idé i alla fall..
Pappa ska hämta Johan för arbete i tvättstugan och jag och barnen är ombedda att komma vi också.. ja inte ner till tvättstugan då men hem till dem och den lilla byn även kallad grillby.

Fast får Johan som han vill så stannar jag och barnen hemma och han åker och leker med min pappa själv.
Lär sig kakel, klinker och allt vad sjutton det nu kan tänkas vara...

Ja vi får väl helt enkelt se hur det blir...

puss puss

Visit på en renoveringsplats?

Sitter här nu igen, framför denna förbaskade dator och låter texten trilla ner här på denna sida.
Alla är uppe för en gångs skull och även om dagen har varit igång länge så är vi det inte ( vakna men inte igång ). Vi är fortfarande inte påklädda, har fortfarande inte tagit oss tid att göra oss i ordning och heller inte ätit frukost. Barnen har ätit men inte vi.
Det finns många möjligheter till äventyr idag  som alla andra dagar. Vad det blir är ett mysterium än så länge.

Funderar på om jag ska göra Rebecca och Partik till viljes och packa ner barnen i vagnen och ta Johan i örat och släpa med hela familjen till deras nya lägenhet för att ta oss en titt på hur den kan tänkas se ut.
Ska dock kanske hoppa över den där delen med att ta Johan i örat och istället fråga honom om han känner sig sugen på en liten tur.

För övrigt
så blir det nog bara att städa undan lite, leka med barnen och kanske se den där filmen jag lånade av mamma för sisådär två veckor sen. Men som framgått i texten ovan så har jag egentligen ingen briljant plan för dagen. Vilket jag förvisso aldrig har...  Kommer jag på någonting genialt att göra meddelar jag detta i ett nytt inlägg om en stund. Gör jag det inte så vet alla att det inte blev någon briljant idé och att det antagligen fick bli något av ovanstående i alla fall.
Skriver kanske en rad ikväll.. det vill säga om jag kommer fram till något att skriva..

Puss

Vart är solen?


En ny dag.. en ny regnig dag. Visst är det skönt att det inte är så varmt idag som det har varit men samtidigt så saknar jag solen. Jag som vanligen brukar längta till hösten med dess regn och rusk längtar idag efter solen. Anledning : Jag vill ut och gå! Jag antar att promenerandet få vänta ännu en dag, om jag inte helt enkelt struntar i det lilla regn som faller idag och beger mig ut i spåret i alla fall... Ska även ringa Johanna och rådfråga min trogna promenadpartner om hur vi vill göra.

Idag ser för övrigt ut som en perfekt dag att stanna inne och se på film.
Ni vet, krypa upp i soffan med en kopp varm choklad eller så och bara mysa inlindad i den där filten som ligger där på armstödet och väntar på att bli använd. Kan dock inte komma på vilken film man skulle se. Av filmerna jag lånade av Andreas och Johanna är det nu bara en som fortfarande ligger i fodralet osedd. Mirrors. Jag har inte den blekaste om huruvida det är en bra film eller inte, det jag vet är att den inte är lämpad för barn. Där av blir det till att se något annat ( som jag antagligen redan sett ). Mirrors får vänta tills i kväll när barnen sover tryggt i sina sängar och mörkret och tystnaden sänker sig som ett mjukt täcke över lägenheten.

Får se vad som händer idag. Om det är någon som har förslag på bättre saker man kan tänkas ta sig för idag så får ni gärna skriva en rad. Tills dess får det bli vad som faller mig in och det kan vara precis vad som det.

Dags att hitta på någonting.. Ha det så bra så länge...
Puss

såå hungrig..

Magen knorrar så jag håller på att bli galen, men av någon anledning så vill jag att hela familjen ska äta tillsammans. Och just nu verkar ju inte det vara helt möljligt eftersom Johan sitter i telefonkö hos försäkringskassan.

Jag verkligen hatar Försäkringskassan, inte nog med att dom bråkar med min frukost dom bråkar med utbetalningarna av föräldrapenning också! Vafan säger jag bara. Fortsätter skriva när jag inte är så hungrig att jag känner mig spyfärdig...

........Okej då var jag tillbaka efter en givande frukost. När jag säger givande så syftar jag på att Haley för första gången verkligen satt med oss och "åt" eller snarare spottade ut frukost. Johan talade om vad dem på försäkringskassan sagt och vi kom fram till att det är våran vanliga otur att det blivit som det blivit.

Så nu är det bara till att duscha, klä barnen och ta en stärkande promenad ner till försäkringskassans lilla kontor här i enköping. Köa i timtal och tillsist, när det äntligen är våran tur komma fram till att dom inte har en aning om vad det är som är fel och att dem istället kommer be oss ringa till huvudkontoret. Vilket vi natirligtvis redan har gjort utan några som helst framgångar. Eftersom deras datorer inte fungerar så kan dem inte hjälpa någon alls, och deras linjer är överbelastade så att man inte kan ringa upp igen heller.

Jaja, dagst att ta sig en titt på köket och sen ta en dusch med Haley Nova.

sköt om er nu... och apropå ingenting.... Är det någon mer som har problem med försäkringskassan den här månaden?

Puss puss

Att drömma är tillåtet!
Sitter här och har en konversation med Malin på msn samtidigt som jag nu äntligen ( haha eller? ) kommit fram till att idag har jag faktiskt någonting jag vill dela med mig av.

Det är tillåtet att drömma sig bort, ta en stund och prata om total fåniga drömmar och fantisera sig bort från den gråa vardagen här hemma i sverige. Till en annan plats och kanske till ett annat liv.
Vissa drömmer om killar, andra om platser och vissa  ( som jag och Malin ) vill gärna mixa allt med en gnutta "romantik".
Alla vill vi väl ha någon som är sådär brinnande förälskad i en, eller?
 
I alla fall....
När vi hade en sådan konversation igår "lyssnade", eller ja snarare snappade far min upp bråkdelar av vårat samtal och byggde i sitt huvud upp en egen bild av vad det egentligen var vi sa. Delade med sig av denna "information" till Johan och startade sedan ett JÄTTE GRÄL med mig om saken. Påstod att vi inte älskar killar för dem de är utan vill ändra dem efter någon framgångsmall....till rockstjärnor eller sportstjärnor, när det i själva verket handlade om att jag ville att Johan skulle ta tag i sina intressen, ta vara på sina talanger och skaffa sig en passande hobby.. För att han ska må bra och ha någonting att göra mer än bara vara här hemma med mig och barnen. Så helt plötsligt vändes någonting välmenat och sagt av kärlek och omtanke till någonting fult och otroligt smaklöst. Sa även att det skulle vara roligt att flytta någonstans nytt. Till en plats där solen skiner och starta ett nytt "roligt" liv tillsammans... Eller ja Nytt i alla fall... Drog bara till med något, det första som svepte genom min stökiga hjärna och sa Florida. ( såg ett program om att det är billigt att köpa  hus där ). Även för denna "dröm" eller vad jag nu ska kalla det... önskan om förändring kanske passar bättre,blev jag uppläxad och riktigt nertryckt i skosulorna. Ville bara skrika rakt ut och i min redan stökiga hjärna rasslade det bara till och önskan att ge dem båda en rak höger växte snabbt fram..

Det blev dock ingen höger, och heller ingen lösning på det hela.
Jag gjorde mitt bästa för att släppa det, i alla fall för stunden och ägnade resten av dagen till att göra annat.
Men nu när jag och Malin åter satt här och språkades bubblade den där välbekanta kännslan av ilska upp i mitt inre och jag kände att jag ville kräkas ut det här på bloggen i form av ett inlägg. All den där illskan man känner innom sig när man tänker på någonting som gjort en riktigt arg sköljde över mig och viola här är vi nu.
I slutet av ett otroligt ointresant inlägg på min blogg.

Middagen väntar och så även bakandet jag lovat Leah innan hon ska i säng.
puss så länge.

slut på....

Känner att jag har slut på saker att skriva om för tillfället. Just nu så är det liksom som om jag har lite semester från min egen kreativitet. Alla smarta ord och alla intressanta ämnen ser ut att vara som bortblåsta för tillfället.
Ska ta tag i saker och ting igen, men hur lång tid det kan ta innan jag är tillbaka på "topp" kan jag ju naturligtvis inte svara på.

Ska passa på att se till att få det som behöver göras med barnen gjort nu innan Johan kommer hem med all mat han har varit och handlat tillsammans med min pappa ( måste tacka pappa för hjälpen ).

Ja som ni naturligtvis listade ut när ni läste ovanstående rad så tänker jag med anndra ord logga ut från bloggen och i stället sätta lite fart.

Kram

=/Idag var sista dagen då min pappas kusiner var här i Sverige. Det var sjukt roligt att träffa dem igen, och jävliiiigt tråkigt att se dem åker hem redan. Spenderande stora delar av dagen med att städa här hemma så att Ona som är kattalergiker skulle kunna komma hit. Och nu när dom åkt hem till mamma och pappa för att sova lite innan dom åker hem till Finland så känner jag ett litet sting av saknad i bröstet. Inte nog med det så saknar jag Finlad mer än någonsin.

Eftersom Jukka, Jaana, Janne, Anu och Ona har varit här ett par dagar så har promenerandet fått ligga på is lite.
Men jag hoppas på att Johanna ska ha tid i morgon igen i alla fall. Har jag påbörjat det här så måste jag ju upprätthålla det också. Jag kan ju inte bara ge upp... eller? Nej fan jag har lite mer sisu än så!

Barnen ligger och sussar och Johan tittar på tv, själv har jag som vanligt trillat ner här framför datorn för att skriva ett par rader här på bloggen. Egentligen kan jag väl inte påstå att jag har så mycket att skriva men det är skönt att ta ett par minuter ledigt från barnen. "Free time" så att säga.. Slippa tänka så mycket och bara låta text flöda ur fingrarna och ut på skärmen.

Det är nu dags att logga ut från dator och istället spendera lite tid med min så kallade sambo som så duktigt offrat nästan hela sin dag på att städa. Tack Johan!

Puss Puss....

Bada!!


Johanna och Leah.


Igår var vi hemma hos Johannas mamma och pappa med barnen. Leah tyckte att hundarna var lite läskiga men det gick ju att lösa på annat sätt. Badade tillsammans med Leah i deras pool och jag lovar... det var andra gången på säkert tre ÅR jag badade. Och guuuuud vad det var sönt. Hade nästan glömt hur jävla skönt det faktiskt är att bada. Måste se till så att det blir av några gånger till innan sommaren är slut.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord även denna gång. Lekte med barnen ocg svaklade oss i poolens vatten. På kvällen käkade vi middag tillsammans och passade på att lära känna Andereas ( johannas kille ) lite bättre.
Killarna verkade komma bra överens och kvällen flöt på i maklig takt.

I eftermiddag blir det till att åka ut till mamma och pappa för att träffa Pappas kusiner som stannar förbi tills i morgon innan dom beger sig hemmåt igen efter 11 dagars semester i något varmt trevligt ( som jag vet men inte kommer ihåg vilket det var ). Det ska bli sjukt trevligt att träffa dem igen efter så länge. Jag menar det är ju fan flera år sen jag såg dem  sist.

Nu är det dags för mig att byta blöja på barnen och sen blir det städning på hög nivå här i vårat lilla hushåll.

Ikväll blir det långpromenad igen och vad morgondagen kan tänkas ha att erbjuda det har jag inte den blekaste aning om. I alla fall... Ha det fint nu.
puss

Film...

Igår efter dusch och allt blev det till att se Underworld 3 och den var faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. Vilket jag naturligtvis får då det här är min blogg.

Hittade kortet idag så det blir till att handla mat idag i alla fall.. Fan så skönt!
Och resten av dagen kommer gå åt till att städa upp den här jävla röran som blivit i våran lägenhet. Fattar inte hur den bara kan förfalla sådär på en dag eller två? Vad är det som är fel? Och jag som ville hitta på någonting roligt med mina barn.

Nu är det i alla fal dags att dra igång igen.
Så det är bara att logga utfrån blogg och dator för att sedan ta tag i saker och ting igen!

Kramar

Kvällning i mitt hem.

Barnen sover och här sitter en annan och "pustar ut" efter en stärkande promenad i det gröna. Ute är det mörkt och när jag kom hem hade Johan så snällt lagt barnen för natten.
Känns bra att ha hittat någon mer som är lika "galen" som jag att dela promenaderna med. Blir mindre ensamt på det sättet. Någonting som känns mindre bra är att gymmet har stängt tills i Augusti. Vill ju sätta igång nu ju. Men fram tills gymmet öppnar igen får det räcka med promenaderna varannan dag. Det är ju bara att lägga till ett gympass de dagar som man inte promenerar, då hinner kroppen återhämta sig lite och man känner sig kanske mer motiverad på det sättet.
som vanligt talades det om allt mellan himmel och jord på den raska turen och tiden så gott som flög iväg. Är alltid lika trevligt att prata med Johanna, ( tack för att du finns och går spåret med mig gumman )även om det inte är om något speciellt . Det var en del som paserade oss i spåret och vi kunde inte låta bli att undra.. -Tar dom bara ett varv?
På vägen hem passade jag på att släpa med mig Johanna till statoil för att köpa kaffe till Johan. Och tur var väl det. Utan henne hade det nämligen inte blivit något kaffe alls... hade tagit med mig för lite pengar för att kunna köpa något.

Tidigare på dagen åkte vi med pappa ut till dem i Grillby, Jag träffade mamma och pratade lite strunt och tog det lite lugnt medans hon plockade lite där hemma. Johan däremot hjälpte pappa att fixa i tvättstugan som "vanligt"... det var någon JÄTTE garderob dom skulle bygga ihop. När vi ändå var där så passade jag på att ta en tur ut i lekparken med Leah. Det var jätte mysigt och jag påmindes hela tiden om saker jag själv gjort och lekt i just den parken.. Samma park som nu mina barn kommer att leka i när dem är och hälsar på mormor och morfar.
Blir sådär varm i kroppen och kan inte låta bli att småle när jag tänker på det..

Imorgon blir det städning för min del och leka för barnens. Johan blir väl hämtad av pappa någon gång på förmiddagen för att åter bege sig tillbaka till den där tvättstugan jag tjatat om så mycket den senaste tiden.

Nej nu är det dags för mig att slänga upp håret i en toffs och hoppa in i duschen för att bli lite ren.
Ha det bra.
Puss

Brist på sol...På grund utav bristen på sol och närvaron av tunga gråa moln så uteblev besöket ute på landet idag.
Istället tog vi en tur och hamnade hemma hos Johanna i hennes och Andreas lägenhet. Snackade lite strunt och tog det lugnt (efter att ha släpat upp vagnen till tredje våningen där dem bor). Passade på att låna lite filmer och sen bar det av hem igen. På vägen hem såg vi hur det kom en lite äcklig hund utspringandes från en av tomterna. Först attakerar det förbanade j****la aset en stackars tjej som går på andra sidan vägen och när vi tror att allt har lugnat ner sig kommer hunden rusandes mot mig och barnvagnen i full fart. Hunden hugger frenetiskt efter mig samtidigt som den piper (skäller) som en jävla idiot. Den får tag i byxbenet tre gånger och när jag ser hur den tänker satsa ännu en gång, så hör jag mig själv säga till Johanna : Hugger den igen så sparkar jag aset! Jag tvekar inte en sekund!!!!
Som tur var, både för mig oh för hunden så kom ägeren ut precis då.
Egentligen tycker jag om hundar sådär normalmycket som många gör.. ni vet lagom mycket för att klappa dem och mysa men inte nog för att längta ihjäl mig efter ett helt kompani av dem. Det var bara det att just den här hunden var både liten, ful och jobbig. Och att den skrämde Leah var det som gjorde mig argast.. Hundjäveln kan ju faktiskt hoppa och Leah hade armen utanför vagnen.

Jaja nu lämnar vi det där ämnet, jag blir bara förbannad när jag tänker på det.

Vad mer än en långpromenad dagen kan tänkas bjuda på imorgon har jag egentligen ingen aning om, men jag hoppas att det ska vara någonting roligt i alla fall.. om inte för min skull så i alla fall för barnens skull.
Och jag antar att Johan kommer bli tillfråga som han vill åka och hjälpa min pappa med tvättstugan igen.

Nej nu är det middagstider och dags att avrunda här på bloggen... Så ni får ha det så bra vänner.
Och tills vi råkas igen, ta hand om er själva och varandra..
Puss

Långpromend i rask takt.

Igår kväll, efter en dag av tvättande och att träffa gamla vänner gav jag och Johanna oss ut på en riktigt lång "genomkörare".
Ca 2,1 mil bara försvann undet fötterna och till min förvåning har jag faktiskt inte ont någon annan stans än i just dem idag.
Tur att det var på kvällen vi bestämde oss för att ta denna monstruöst långa promenad och inte på dagen.
Promenaden varade straxt över 2 timmar och var faktiskt otroligt skön. När vi gick där i spåret, i skogen, straxt utanför stadsområdet agerandes buffe åt miljontals hungriga myggor pratade vi om diverse roliga och tråkiga änmen.
Vi böt aldrig riktigt ämne utan halkade snarare in på sidospår hela tiden.
Tillslut, när vi var på väg hem igen bestämde vi oss slutligen till att försöka gå ut och gå så ofta som möjligt. Det vill säga de dagar det inte står som spön i backen ska vi försöka hinna med om inte en långpromenad så i alla fall en "kort".

Idag bär det eventuellt av ut till Johannas mamma och pappa på "landet". Fast det blir bara Johanna, jag och barnen som ger oss ut på denna lilla utflykt då Johan ska följa med Matte till skateparken och "åka" lite bräda. Men vi får se vad som händer och fötter.

Måste rusa..
puss puss

Brunett again!

Igår fick jag äntligen nog, slängde i den bruna färgen och "trollade"  bort den blonda i ett naffs.
Känns så otroligt skönt nu när jag är brunett igen. Tack och lov.

Drömde konstigt i natt och hade svårt att sova, så idag känner jag mig sliten och trött. Egentligen skulle jag vilja slänga mig huvudstupa tillbaka i sängen, men det är inte riktigt möjligt eftersom vi har tvätt tid idag 8-16.
Barnen är sådär sjukt pigga som bara barn kan vara. Springer runt och leker och busar/ ligger och skrattar under babygymmet.

Måste kila..
puss

insikt...

Kom idag fram till en egentligen ganska uppenbar sak. Hur mycket du än har gjort och hur roligt det än var så är det nog ingen annan än du själv som egentligen tycker att det är sådär sprudlande intressant. Jag skulle kunna ägna ännu fler timmar åt att skriva inlägg om vad jag ska göra och om vad jag har gjort, men det kommer inte leda till någonting annat än att jag ger er stackare ett par extra radet att slösa bort eran värdefulla tid på. Trots detta så kommer det antagligen fortsätta rulla in inlägg om mitt Ooootroligt intressanta liv.

I alla fall.... Johan kom nyligen hem efter att ha spenderat dagen med att hjälpa min pappa sätta kakel ( vilket jag redan berättade att han skulle tidigare idag), pappa stannade på en kopp kaffe och när Leah sen inte ville låta honom åka hem så plockade han helt enkelt med sig henne. " Toppen tänkte jag, Semester"... Men nu vet jag inte, visserligen är det ju skönt att hon är och hälsar på mormor och morfar.. men samtidigt så sitter jag nu här framför skärmen och inser att utan henne hemma så har jag ju inte så mycket att göra. Haley är  liten och behöver inte springas efter på samma sätt och lägenheten är ju skinande. Wtf?!? Hur kan jag inte ha något att göra?

hmm.. ska patrullera lägenheten i jakt på göromål och sedan faktiskt ta tag i det...
Ha det så kul ni som har något vettigt att lägga tiden på!

puss

Vad har dagen att erbjuda?


(Bilden är tagen på djurö och inte här hemma)


Idag får vi se vad dagen har att erbjuda annat än städning. Vädret ser ut att kunna bli antingen jätte regningt eller jätte soligt, för just nu ligger det liksom mitt emellan de båda kan man säga.
Set blåser lite och jag personligen tror att det kommer bli en liten skur regn senare i eftermiddag eller kväll... fast just nu verkar det spricka upp till sol.

Leah verkar glad och nöjd med sakera i sitt rum och pratar redan om att få sova middag i sin nya säng, synd bara att vi saknar madrass dit. Men det blir det förhoppningsvis ändring på i nästa vecka.

Johan håller på och klär på sig och gör sig i ordning för att åka hem till mamma och pappa idag igen för att hjälpa pappa sätta kakel i tvättstugan idag. Han är ofta där och hjälper till nu för tiden. Och ärligt talat så tror jag att det kan vara bra för jhonom att få komma iväg ur "huset" ibland.. Och så får jag lite tid utan honom... så man hinner sakna varandra lite.

Tänkte jag skulle ha dragit igång med att gymma igen men när jag kom till gymmet i veckan så blev jag straxt varse att det var stängt... tills i augusti!!!  "Neeeeeeej" tänkte jag och blev irriterad. Men vad hjälper det att bli irriterad på att dom håller på att renovera fanskapet? Inte ett dugg. Jaja, får väl gå så länge..

Nu är det snart dags att sätta fart med den där städningen jag har pratat om nu igen...

puss

färdigt =)

Då var det färdigt i Barnens rum. Allt utom en madrass till sängen.
Tack gode gud att Palle kom och hjälpte till att bära soffan och sängen.. annars hade det aldrig blivit av.
Soffan passade bra in i rummet och sängen blir nog bra den med när den har madrass och allt är 100% klart där inne.
Det har tagit lång tid men nu är det äntligen gjort i alla fall, även om rummet nu svämmar över av leksaker och annat så känns allting okej.

Johan står och diskar och snart ska jag dra igång med en sen middag tror jag. Om inte johan får bestämma.... för då blir det mackor och mjölk istället. Klockan är visserligen ganska mycket, så kanske slutar det som Johan vill.

Vill passa på att gratta Rebecca och Patrik till sin nya lägenhet.

Imorgon blir det till att städa upp här hemma igen efter allt slit som dagen bjudit på. Plocka fram, ta undan, ställa på plats och slutligen städa av.. Lägenheten är idag inte alls lika fin och städad som den borde vara efter två dagars intensivt städande... Allt runtfluttande av möbler och saker har efterlämnat en salig röra att röja upp imorgon igen. För att inte tala om barnens ( Leahs ) lekande med alla saker.... som hon sedan slänger på golvet eller lämnar efter sig på enligt henne passande plats.

Nej nu måste jag anu en gång dra mig vidare till att sysselsätta mig med annat...
sköt om er nu.. puss puss.

Äntligen!

Idag blir det äntligen av!!
Idag tar vi in soffan och Sängen till Leahs och Haleys rum ( mest Leahs för tillfället dock ). Har städat som en tok dom senaste dagarna, dammsugit, dammat, och skurat. Satt saker på sin rätta plats och till och med skrubbat varje vrå av badrummet. Ska bli så otroligt skönt att  äntligen få lite ordning på saker och ting. Nu blir det till att träna Leah på att sova i sin "nya" säng i sitt egna rum. Visst kommer det att ta lite tid, men gud så skönt det ska bli när det väl är gjort. Allt blir lättare när barnen har varsin säng som de får den plats de behöver i. Nu blir det snart till att skicka iväg Vaggan som Haley Nova sover i till mormor och morfars föråd ( hon har växt ur den nu ). Men innan vi kan göra någonting sådant så måste vi köpa en nu madrass till Leahs säng. Ska höra mig för med pappa och Johan om dom kanske kan göra det nästa vecka när pengarna kommer in på kontot. Med tanke på at man måste åka till uppsala eller västerås för att hitta en butik man kan gå in i och be dem skära till en i rätt storlek.

Idag plockas även "min" dator ner så att jag kan få tillbaka mitt vardagsrum igen. Jag vill inte ha ett vardagsrum som ser ut som ett lan. En dator kan få räcka tills vi har skaffat ett Datrobord till. Den andra datorn hamnar troligen i sovrummet.

Planen är fortfarande att vi ska byta rum med barnen, men det får vänta ett tag. Det får helt enkelt bli när båda barnen är gammla nog att sova i eget rum. Måste ju ha Haley inne hos oss ett tag till eftersom jag ammar henne. Samtidigt som jag längtar efter att så ta tillbaka mitt sovrum så att det blir ett sovrum för "vuxna" igen så kan jag inte låta bli att i smyg känna innom mig att jag kommer sakna att ha barnen sovandes inne hos oss ( i egna sängar dock ). Det är ju så skönt att kunna hålla koll på dem ifall det skulle hända något.

Nej nu ska jag ta och sätta lite fart och vara social med palle som just klampade in genom ytterdörren!
puss...

ps. glad to be back! ds.


Förlåt frånvaron...
Ni får förlåta frånvaron från bloggen, men just nu har det varit en massa saker som hållit mig sysselsatt ett tag nu.
Mycket roligt med barnen och Johan. Har även tagit mig tid att bara ta det lite lugnt.

Dom senaste dagarna har jag fått skratta väldigt mycket. Händer så mycket i livet nu. 

Haley Nova har fått börja med smakisar, Leah pratar på som en riktig liten kaffekvarn och Johan har varit hemma hos min mamma och pappa och hjälpt till med att renovera tvättstugan. Så också idag. Idag är det bara jag och barnen.
Ska snart fortsätta dom vilda lekarna i Leah lilla tält/Koja hon har i sitt rum nu mera. Hon tycker ju att det är så förbannat roligt ^^.

nej skriver vid ett tillfälle då jag har lite mer tid.. puss

Ja Leah fyllde år igår!

Råkade bara skriva fel dag ibloggen här... vet inte varför jag skrev det :P
Men Ja TORSDAG var rätt dag, bara så att alla vet... Jag upprepar... Jag vet inte varför jag skrev fel, blev bara fel när jag satt och skrev, så trött efter dop och sjukdom och allt!

back on track.

Now im back on track.
Känner mig en aning bättre idag om man jämför med igår och tidigare idag.
Fick till och med en hel del gjort idag. städade upp den där förbenade röran i sovrummet och fixade lite i övrida delar av lägenheten. Håller tummarna för att mamma ska hinna med allt hon vill tills pappa kommer hem från finland. Var ju som tidigare nämnt dit och hjälpte till att rensa upp i trädgården i torsdags, tyvärr slutade det med att jag blev sjuk och sängliggande hela gårdagen och halva dagen idag. Gjorde absolut inget annat än sova och mata Haley Nova på hela dagen.

Låg och tittade på "So you think you can danse" i förmiddags ( ? ) , och Leah dansade runt som ett litet yrväder. Skojade lite med henne och frågade om hon vill börja på dansskola. Vilket ledde till att hon resten av dagen har sprungit runt och tjatat om att hon vill börja på dansskola. Gulligt värre!  Ska kolla upp i dagarna vad det skulle kosta att sätta henne i dansskola och om det finns grupper för barn i hennes ålder. Annars blir det väl den där cykeln vi pratat om i fördelsedagspressent. När jag tänker på det så känns det som om det vore en rolig ide att få sätta henne i dansskola. För jag har bannemig aldrig träffat ett barn som älskar att dansa så mycket som hon gör. Hon är ju fortfarande inne i midsommardansen ( små grodorna) vilket hon iof varvar med en hel massa andra vilda danser.

Johan har dom senste dagarna varit super duktig på att städa upp i denna helveteslägenhet. Dammsugit och skurat som en riktig kung. ( hur mycket dom nu dammsuger och skurar?!?) Tagit disken så fort det har behövts och varit riktigt huslig av sig.

Nej nu börjar det bli dags att tänka på att knyta sig för natten... lägga huvudet på den där sköna kudden och bara somna.
Så jag antar att "this is it" för i kväll. Sov sött och ha det bra..
puss puss

ps. börjar se ett möster ds.

Sjuk som en hund...

har ingen ork tt skriva något långt inlägg, är mest inne för att tala om att jag kommer lysa med min frånvaro ett par dagar frammåt. Ha det så fint i sommarvärmen. Kramar !

Ut till mamma...

Ska snart ringa mamma och se om hon kanske kan hämta mig och Haley ( ev. Johan)... Tänkte åka ut dit och hjälpa henne lite med trädgården så att den är fin när pappa kommer hem sen. Får se om Malin dyker upp idag eller inte. Planen är ju att hon ska komma och hälsa på. Värmen håller i sig och det känns som om jag ska få slag och rulla över. Jag kommer ju smälta bort ute i mammas trädgård, att renas upp vid dammen är hårt jobb. Det positiva är ju att man bränner kalorier i alla fall...Om jag inte gissar helt fel så har jag en känsla av att jag kommer vara helt slut ikväll.
Jag vet inte... av någon anledning så känns det som om jag blir mer och mer sugen på att bada och sola... känns som om jag går sönder innuti när jag tänker på att det är nästan omöjligt att få till utan att det kommer göra ont i själen.. aja....

Nej det här duger inte... Nu får jag se till att få arslet ur vagnen och få någonting gjort. Fixa frukost, slänga mig i duschen och sen få saker och ting gjorda!

skriver senare igen vänner...
Puss puss..

Semester?

Leah är kvar hos min mamma och Haley igger på sin filt på golvet och sover... Det är så jävla varmt att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Varför måste det vara så varmt? Det är ju omöjligt att värja sig mot värmen.
Men oturligt/turligt nog så ser det  ut som om värmen tänker hålla i sig ett par dagar till i alla fall. Önskar att jag kunde dra iväg till en strand med barnen och leka i vattnet och bygga slott i sanden.

Hoppas på att Malin ska masa sig hit imorgon så att man får träffas lite och hitta på någonting tillsammans... det skulle vara mysigt att ta en fika tillsammans nere på "stan" här i enköping. Det är ju så sjukt mysigt att ta en kaffe och bara snacka lite strunt tillsammans i solen.

Johan håller på och kollar upp lite saker och nu ser det ut som om han kanske kan tänkas ta körkort relativt snart.
Håller tummarna för fulla muggar. =)

Apropå Johan så ska jag faktiskt ta och masa mig vidare till honom och ge honom en jätte kram för att han är så fin.
Hehe hoppas han inte ärlika grinig på mig nu som han var tidigare....

Puss puss!