Lady Gaga...

Är det någon annan än jag som tänkt på hur mycket hon förändrats det senaste året?
Förut tyckte jag att hon var en söt tjej med en schysst röst och katshiga låttexter. Nu tycker jag att hon börjar släppa riktigt dåliga låtar... och för att inte tala om hur mycket mer utmärglad och mager hon ser ut att vara nu.
Skulle kolla in hennes "nya" låt Bad romance på youtube och snubblade över en intervju med henne och Ellen DeGeneres.... Blev faktiskt förfärad när jag såg henne...



What the hell happend to her?

Vitt vin och skitsnack..

Sitter här hemma med Johanna och Rebecca och dricker vitt vin och snackar lite skit efter att Johanna blivit klippt av lillebror. På tv:n står idol på och jag kan inte låta bli att tycka att det är ett program som får bra mycket mer uppmärksamhet än vad dt är värt.. Men nu är det Rebecca som väljer så what to do?

Skriver en rad senare..
puss

Sova!



Den senaste veckan
(eller ja, speciellt den senaste veckan) har jag sovit jätte dåligt. Några timmars sömn per natt som max ... bara för att Haley tycker det är roligt att röja runt nattetid... Sen upp på morgonen i helt djävulska tider ( för mig i alla fall), göra iodning barn för dagis med allt vad det innebär, lämna barn, besöka banken, skatteverket och andra otroligt jobbiga platser,lämna in papper, ha möte på Af, hämta barn på dagis, fixa praktik och 1000 andra saker.. Konstaterade att sömn är så jävla 2007!
Men behöver sömn när det finns power nap.... om jag bara kunde komma ihåg att ta den där jävla powernapen!

Johan och Leah sover sen en timme tillbaka ungefär, uppe sitter jag , fast med sveriges piggaste 8 månaders tjej.. Vägra sova, ingenting hjälper.. Ingen mat, inte att mysa, inte att släcka lamporna, INGENTING! Hon är nästan oförskämt glad och ljudlig.
Jag vill ju så förbannat gärna göra den andra halvan av min familj sällskap i sovrummet med huvudet på min mjuka, underbara kudde... Jag är så jävla trött att ögonen tåras och rinner så mycket att jag knappt kan se skärmen när jag tittar på den. Gäspningarna avlöser varandra kontinueligt och jag vill låsa in min katt i ett ljudisolerat rum.

Varför måste katt jäveln väsnast så mycket bara för att hon löper igen? Jag vill att hon ska vara tyst.... det var så skönt när hon inte löpte på månader! Då ville jag bara klappa henne.. nu vill jag klappa till henne. Självklart kommer jag inte göra det eftersom jag älskar min katt och anser att det är fel att skada djur i onödan. Men nog fan finns det en illvillig liten röst där i bakuhvudet på mig som säger åt mig att trycka ner en ljuddämpare i halsen på henne... Idun... din dumma lilla katt!

Nej nu ska jag fortsätta mina försök att få Haley att hamna på samma våglängd som mig.... SOVA!

puss puss

Inflyttningsfest!



Jag ser fram emot
och längtar tills på lördag,samtidigt som jag fasar. På Lördag är första gången vi släpper iväg båda barnen till barnvakt över natten. Leah har ju sovit morta massor med gånger men aldrig Haley Nova. Anledningen till detta är som alla säkert kan förstå av rubriken att Erica och Daniel ska ha inflyttningsfest då. Det blir första gången på år jag och Johan går på någonting tillsammans, vanligtvis brukar det vara en som går medans den andra stannar hemma med barnen.

På fredag, i morgon med andra ord ska jag ner på stan och se ifall jag kan tänkas hitta någonting att ha på mig på lördag. Pengarna kommer då och för en gångs skull ser det ut som om vi kommer få pengar över efter att ha betalat alla räkningar. Skulle vara så sjukt rolig att få vara lite fin för en gångs skull. Johan klippte sig igår och är lika stilig som vanligt, Rasmus är duktig på att klippa. Ska fråga herrn ( Johan) vad han ska ha på sig på lördag... Jag hoppas nästan på Jeans, t-shirt och kavaj så kan vi vara fina tillsammans.
Johannas kläder hon beställt borde komma imorgon också... Jätte fina klänningar och en supersöt kappa. Håller fingrarna korsade för att kappan ska vara lagom för henne..

Ska ta och slå henne en signal senare och byta några ord i vanlig ordning... städa lite och sen får vi se vad dagen har att erbjuda mig och min lilla familj.

Puss så länge!

Prankwars!!

Satt på golvet och lekte med Haley Nova när Johan bad mig komma och titta på en sak på datorn... och jävlar vad jag finssade! Dom här killarna är ju bara för sköna! Och jävlar vad jag skulle vara arg om någon utsatte mig för dessa "pranks"..  Men jag måste säga att resultatet av "pranksen" är obetalbart.. Enjoy!




Hahahahaha det här är ju bara föööör skönt!

Dop idag...

Så var det dags för lilla Alriks dop.. Jag måste komma ihåg att packa ner ersättning till Haley så hon inte blir jätte hungrig medans vi är borta. Trodde Johanna skulle vara barnvakt idag men igår kväll bestämde sig Johan för att han vill ha med sig båda barnen av någon anledning. Det betyder att det blir en relativt kort vistelse på dopet då det kommer resultera i två väldigt trötta barn. Och en väldigt trött Saga....

Jag har plockar fram kläder till alla i familjen.. utom mig själv, för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.
Normala människor planerar lite längre än vad jag har gjort denna gång.

Nej fan nu måste jag sluta sitta här och dega.

puss



Ps. bilder kommer senare =)

About the movie...




Filmen var bra...
men jag är så jäääääävla besviken!
Satt och väntade på en sak ( för mig avgörande ) genom hela filmen men när stunden var kommen och jag trodde att jag äntligen skulle få se denna efterlängtade scen så kom den inte! VAFAN!!
Visserligen bjöd filmen på en del action men allt det jag tyckte var fängslande och underbart med boken hade dom utelämnat! Varför?? Varför gör dom såhär mot mig?Kanske måste jag koppla bort det jag har lagrat i mitt minne om böckerna och göra ett nytt försök för att uppskatta filmen mer... Ska tänka på saken och sen ge den en ny chans!?!

Damn vilken kropp "Jacob" har, jag kan inte fatta att snubben är född 92.. ( gör det här mig lite snuskig?!?)

Kvällen har trors detta varit trevlig och jag vill verkligen tacka Johanna för en superbra kväll! Tack Johanna, det måste vi göra om snart nog igen.

Nu börjar det bli dags
för mig att svida om  till PJ's och lägga mig på soffan eller i sängen och varva ner inför natten. Hade jag haft en bra bok så hade jag slängt mig över den, men som det ser ut nu så får tv:n duga.
Kanske ordna mig en kopp te och krypa ner brevid Johan...

Sov gott och dröm söta drömmar...

puss

Middags förslag?



Försöker hitta saker
som kan få tiden att gå lite snabbare så jag har redan börjat planera vad vi ska äta till middag ikväll innan jag går iväg hem till Johanna för att sedan traska vidare till bion.
Är det någon som har några bra förslag på vad man ska äta? Ni får gärna lämna förslag för att ge mig lite inspiration.

Johan och Palle är och storhandlar mat för månaden så förhoppningsvis kommer inspirationen flödande när jag får hem alla ingredienser. Hittade billiga "tjocka revben" i ett av matbladen som kom hem med posten och tänkte att det kanske kunde vara lite roligt att leta upp något recept på internet, prova på någonting nytt! Är det någon som har ett riktigt grymt recept så är det bara att langa det My way så att säga.

Snart dags att hoppa in i duschen också...  OOOHH kom på att jag glömde be Johan köpa hem schampo och balsam! SÅ då var det ordnat.. Vill ju vara ren och fin när jag går utanför dörren.

Skriver en rad
eller två senare igen..

Later guys..

puss

God morgon, god morgon, god morgon!




Uppe med tuppen..
Jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag var uppe med tuppen denna morgon, men om sanningen ska fram så var jag inte uppe förrens vid 8 tiden.
Frukosten är serverad och uppäten sedan länge och här sitter jag återigen vid datorn och "roar" mig i väntan på att Johan ska kliva upp för dagen. Haley Nova envisas med att ta sig in under vardagsrums bordet hela tiden och vädret utanför är supertråkigt idag igen.

Jag har en stark känsla av att den här dagen kommer snigla sig förbi. Jag vill att det ska vara kväll nu!
Ska göra en inköpslista senare idag också så vi vet vad det är vi behöver handla hem egentligen. Men jag vill iaf att det ska vara kväll NU! och så ska jag väl som tidigare nämnt ( i ett av inläggen från igår) försöka mig på att plocka lite här hemma...

Måste rusa.. puss puss

Okej...

Jag slänger ut frågan igen... Är det någon som vet hur man lägger till en "ipod" på bloggen med lite skön musik?
Jag tycker faktiskt att det skulle vara lite trevligt med musik eller något.. eller, ja jag vet inte för om jag lägger in youtube klipp osv så chansar jag på att musiken kommer störa. Vilket patetiskt jävla dilemma jag har denna "natt"..
Jag får av den anledning att jag har lite jävla självrespekt ta och släppa den frågan och helt enkelt ge mig på att skriva om något annat...

Nu är det bara Fernando
kvar ute på msn som svarar, alla andra sover eller är "upptagna".
Tur att jag har vänner som Fernando nätter som denna som är lika patetiska som jag är.. med samma DÅLIGA humor som jag har och samma ynkliga musiksmak.. Blandad skit med andra ord.

Jag antar att det är dags för mig att ge upp snart och ta och slänga mig i den "varma" (svinkalla) sängen och ligga och vrida och vända på mig tills jag blir antingen vansinnig eller somnar..

Puss

hmm....




Ikväll blir det ovanligt många meningslösa inlägg...

Tiden sniglar fram och jag håller på att bli lite småtokig på att jag inte verkar bli trött nog för sängen.
Slänger in diverse olika (tråkiga) tankar här för att fördriva tiden men ingenting ser ut att hjälpa just nu... Jag hittar inte så mycket roligt på youtube, har ingen rolig bok att läsa ( det var ju ingen som ville tipsa mig om någon) och tv:n står tyst eftersom jag är övertygad om att det inte finns någonting värt att titta på ikväll i alla fall...

Haley Nova har i alla fall vaknat och sitter för närvarande och sliter sönder en "Vi föräldrar" tidning som hon dragit ner på golvet... Jag känner mig nästan lite sugen på att göra henne sällskap, men låter nog bli eftersom jag vet att jag river ganska mycket eftektivare än vad hon gör. Så då kommer det bli på tok för mycket papper att städa bort från golvet....

SOVER resten av världen eller är det bara så att det är jag som är tragisk som sitter här och jaa.... vad har jag egentligen för anledning att sitta här? Vad gör annat folk denna tid på kvällen? Varför verkar det som om alla andra har mycket roligare än vad jag har? Jaja, strunt i det nu... i'll just keep surfin' the net then!

Puss


David Cook- Always be my baby!





Kan inte låta bli att älska den här låten.. Tycker han gör den så mycket bättre än Mariah Carey.
Han har så jävla skön röst!
Någon som har något att sätta emot? Haha kommentera gärna i så fall och tipsa om bra låtar så ska jag lägga upp den jag tycker var bäst av förslagen.... Räknar naturligtvis inte med att det kommer komma in några som helst förslag men ger er i alla fall möjligheten!

Puss

Seg, långsam och utdragen kväll...

Här sitter jag i min lägenhet i tystnaden.
Johan sover, barnen sover och jag.. ja jag sitter klistrad vid den här dumburken i väntan på bättre tider.
Pratar med Fernando på msn och ler lite åt hans humor, så lik min!
Imorgon ska ju jag och Johanna på bio... Ha en "tjejkväll" kan man kanske kalla det och Fernando frågade mig om han fick följa med om han klär sig i kvinnokläder. ABSOLUT! Om han får tag i biljett så.

Utanför är det som väntat bäckmörkt och regnet faller stilla över staden åter igen.
Jag kan inte låta bli att tycka om regnet. Det påminner mig om kännslor.. Ibland faller det stilla och mjukt och ibland med sådan förödande kraft att det nästan är skrämmande. Regn är bra!

Imorgon ska jag försöka ringa till ljunggården igen och se om jag kanske kan få en praktik plats där i en månad.. bara tills jag börjar plugga. Kanske ta och städa (vilket egentligen var planen idag) och sen om det inte regnar ta och gå ut i parken med barnen innan middag osv.

Puss

Trött...






Klockan är straxt efter tre
på eftermiddagen och jag ser att mörkret närmar sig med stormsteg.
Så mycket att tänka på och ta tag i. Johan, Palle och Göran sitter och väntar på att jag ska vara vänlig nog att förflutta mig till en annan del av lägenheten så att dom kan slå på det nya avsnittet av Naruto. Självklart kommer jag sätta mig i soffan och se på det själv också... fråga mig inte varför!

Just nu sitter jag och funderar ut vad vi ska äta till middag idag. Ska försöka sätta igång med maten tidigt idag så vi slipper äta mitt i natten. Just nu lutar det åt korvstroganoff hållet. Korvstroganoff och ris.
Vad ska resten av världen äta idag?




Fritt tillträde till bloggen?!

Som folk kanske har lagt märke till så här designen här på bloggen ändrats en del på sista tiden. Detta beror på att min älskade, underbara vän Johanna har fixat och trixat med den. När denna dam hittat någonting roligt på webben så har hon med stor entusiasm ( haha i alla fall igår) get sig ut på våra bloggar och ändrat det hon ansett ändras bör. Hon har väl mer eller mindre haft fria tyglar vad gäller den saken.

Nu är det bara två dagar kvar
tills vi ska på bio. New Moon har premiär på saga biografen här i lilla Enköping och jag håller på att spricka av nyfikenhet. Slutar jag inte tänka på det snart så kommer jag bli galnare än vad jag redan är!





Nu har Gray's börjat
så jag får återkomma om en liten stund igen ( om jag kommer ihåg vill säga)

puss

DAGIS!!





Haley Nova har äntligen fått en plats på dagis!

Fan vad jag känner mig glad. Haley skulle egentligen inte ha kommit i på dagis förrens i august men idag fick vi hem en lapp från dagis där det stod att hon kommit in från och med den 8/3 2010 ( hennes 1års dag). Yeees!
Ska lämna in den när jag hämtar Leah vid klockan två...

Som sagt var så är Leah tillbaka på dagis igen. Lägenheten är nästa brottsligt tyst med undantag från knappandet från tangenterna och Johans som tittar på tv i bakgrunden.
Det är skönt att inte hela tiden behöva hålla koll på henne men samtidigt så saknar jag hennes bubblande skratt när hon inte är hemma.

Nej nu måste jag snart slänga mig i duschen och sen är det dags att ge Haley lunch...
Hon sov så sjukt jävla länge idag... klockan halv 11 så låg honfortfarande och snarkade i sängen.
Visst ser det mysigt ut men hon kan ju inte sova bort hela dagen... eller?

I'll be back later guys!

puss


Ps.
kommer in bild lite senare.. måste bara få ordning på kameran!

Veckostart...





Då var det dags för en ny vecka igen.

Spenderade lördag söndag hemma hos mina föräldrar i Grillby, skulle se filmen The wrestler men eftersom dvdn hemma hos mamma och pappa inte riktigt var med på noterna så fick vi bara se början och en bit i och sen slutet.
Vem fan vill se bara början och slutet på en film? Det är ju som att läsa förorden i en bok och första kapittlet och sen hoppa direkt till sista kapittlet.

Vill fortfarande se Slumdog millionaire, men antar att det får vämta tills våran egen dvd fungerar och vi har lyckats låna den an någon (tex mor och far min). Har hört att den ska vara superbra och håller utmmarna för att jag ska tycka det när jag väl ser den.

Börjar bli dags att
slänga Haley Nova och Leah i säng snart, vet ju hur det blir när Leah inte sovit middag på hela dagen och det är läggdags. Nej fyyy...

Återkommer senare igen!

puss

Vända på dygnet...


Johan och Leah som bebis.


Johan gjorde ett tappert
försök att vända tillbaka sitt dygn.. tyvärr så var han så utmattad vid 11 i morse att han somnade på soffan... bestämde mig för att väcka honom och låta honom gå och lägga sig i den sköna sängen istället.
Lovad dyrt och heligt att jag skulle väcka honom igen vid halv 2 när det är dags för lunch. ( jag är mycket medveten om att det är sent att äta lunch vid den tiden egentligen)

Eftersom det inte
blev någon kyckling till middag igår ( vi åt mannagrynsgröt istället ) så ska jag tina kycklingen i tid idag så att det blir idag istället. JOhan lovade att han skulle laga bacon lindad kyckling med sås och klyftpotatis.
När han väl anstränger sig så kan han ( till både min och alla andras förvåning ) faktiskt lyckas ganska bra, för att inte säga riktigt bra med maten.

Jag vill bli frisk.. Jag hatar att vara förkyld, det är något av det värsta som finns. Men just nu ser det ut att vara riktiga förkylningstide. Alla man känner har varit, är eller håller på att bli riktigt förkylda.
Till och med barnen snorar grönt äckligt snor hela dagarna och stackars Haley har fått ögoninflamation. Den är inte så farlig, men hur kul är det för ett litet barn att vakna upp på natten hungrig med kiss i blöjan och "blind". Nu se ögonen bättre ut men i natt var dom så ihop klibbade att hon inte ens kunde öppna dem.

Nu är det dags att stoppa in korven i ugnen och sen är det bara till att väcka stackars Johan ur hans sköna sömn.

puss


Yay im soo happy!




Jipppiiiii!!

Johanna kommer snart (tror jag) över med dom sista två böckerna. Känner mig sjukt upprymd över denna lilla sak!Det som känns lite tråkigt är att böckerna kommer vara avverkade innom ett par dagar.

Snart är det dags att laga middag igen.. Vad som ska lagas har jag fan ingen aning om men det blir väl någonting som ska föreställa ätbart antar jag. Antar att det kanske blir lite sent att laga kyckling idag.. Och jag som var så säklans sugen.

Egentligen har jag väl inte så mycket att skriva. Ville bara skeiva ner att min lycka är gjord ( i alla fall idag )

Skriver kanske en rad eller två senare igen.

puss



Good morning everyone!



God morgon och god morgon
... snarare god förmiddag, men jag har inte haft tid att skriva tidigare.
Egentligen borde jag vara trött som attan men av någon förunderlig anledning så känner jag mig faktiskt hyffsat pigg. Jag kom isäng vid klockan kvart över 4 i morse, till största del för att jag mitt i natten äntligen fick tid att ägna mig åt boken jag varit upptagen med att läsa så fort jag haft ordentligt med tid. Jag visst själv att jag borde sova, men jag kunde inte lägga ifrån mig boken innan jag var klar. Jag förtod inte riktigt hur mycket klockan var innan jag gick in i vardagsrummet för att släcka lampan som varit tänd hela natten.

Boken var så sjukt jävla bra! Och såhär i efterhand så ångrar jag att jag läste ut den så snabbt, jag borde ha dragit ut på det längre. Största anledningen till mitt missnöje är att jag inte kan låna den tredje boken i serien innan Johanna har hunnit läsa klart den. Faaanse... Den här serien ligger i alla fall farligt högt upp på min lista över saker jag måste ha. Jag vet inte, jag har alltid slukat böcker med största entusiasm och har ingenting emot att läsa samma bok flera gånger.

Är det någon som har några bra boktips? Jag tar tacksamt emot förslag från alla som är intresserade av att ge några. Böcker är som man kanske förstår av ovanstående en av mina stora passioner (och laster). Jag älskar att förlora mig själv i handlingen och känner när jag läser en miljon kännslor... Böcker är helt klart att föredra framför film. Dom kan väcka kännslor till liv på ett helt annat sätt! Film i all ära men böcker!

Nej nu ska jag se till att Haley får i sig lite att äta och sen ska jag sparka upp Johan ur sängen.
Fan jag känner ingen som kan sova som Johan. Han är obönhöligt svårväckt och kan sova nästan hur länge som helst. Förhoppningsvis känner han sig utvilad när jag kommer in och drar av honom täcket... Gud, jag kan inte låta bli att le åt tanken på vad som skulle hända om jag hällde ett glas vatten över honom.

Nej nu måste jag verkligen kila!

Puss


I feel broken!




Kroppen är seg
som en såndär slimegrej man köper i leksaksaffären.
Kom hem efter att ha varit på banken och i otaliga matvarubutiker i en vild jakt på barngröt och ersättning till Haley Nova (Hittade en ny sort med päron, äpple och hallon). Allting kändes bra (bortsett från snuvan och hostan) medans vi fortfarande var i rörelse, men i samma sekund som jag satte foten innanför ytterdörren kände jag hur TRÖTT jag är. I feel broken!

Kvällen kommer med andra ord
att spenderas i sällskap av den fantastiska boken jag håller på att läsa.
Jag är väl medveten om att lägenheten är i desperat behov av att städas lite, men som sagt var så känner jag mig helt trasig just nu.

Johan sitter och spelar några omgångar CZ.
Palle ringde för en stund senda och bad honom hoppa in på samma server som honom och Göran
Varför är CS så roligt för? Jag hajar inte grejen. Och ärligt talat så tycker jag att det är bortkastad tid att sitta och spela sådanna spel. Men alla kan inte uppskatta samma saker.

Middagen är just avklarad och när vi satt där och åt skojade jag och Johan om hur tråkig mat vi äter (i alla fall oftast). Folk skulle bli förvånade över att vi inte blivit galna av denna tråååkiga "diet".
Jag längtar till den dag då man kan köpa preciiiiis vilken mat man vill utan att behöva tänka på hur mycket det kommer att kosta!

Nej nu ger jag upp det här, ringer Johanna och sen beger jag mig in i bokens värld en liten stund innan det är dags att bada barn, borsta tänder och lägga i säng!

Puss


Bank, handla och svininfluensan?





Dagen ser ut att komma att kanstas av bankärenden och spring i matvarubutiker.
Så fort vi är klara för att gå vill säga... och uppenbarligen kan det ta lite tid eftersom Johan fortfarande sover.

Har just sjunkit ner här
framför skärmen efter att ha duschat Leah lite nu på morgonen.. För på något mirakulöst sätt så ar jag återfått lusten att blogga oftare igen. Som jag nämnt i tidigare inlägg så har jag kännt mig fruktansvärt omotiverad att skriva över huvud taget en längre tid. Men nu... Nu är det lite roligare igen!

Är fortfarande hes som en gråsäl i kalahari denna morgon. (förmiddag) Snorig och jävlig dessutom.
Men att jag är sjuk det känns inte så farligt... eller ja.. sjuk och sjuk, snarare förkyld. Tycker det är mer synd om min stackars kusin Odin Kristoffer. Läkarna säger att det är 50/50 att han har vanlig influesna eller vininfluensan.
Stackars barn! Han är bara 8 månader gammal den lilla sötnosen.

Hoppas innerligt att mina barn ska slippa drabbas av svininfluensan.
Jag och Johan har diskuterat det här med att vaccinera sig mot skiten men inte kommit så långt.

Nej nu ska jag hämta min mindre glada dotter i sovrummet och ge henne gröt!

Puss

Varför vill inte mina barn sova?


Haley Nova                    Leah



Okej, nu ger jag fan upp!

Jag har försökt lägga Leah sen klockan 20.00 utan någon som helst framgång. Varför kan hon inte bara blunda och falla i behaglig sömn? Haley Nova är lika rastlös hon och sysselsätter sig med diverse dumheter hela tiden. "klättrar" ur spjälsängen, ( eller ja häver sig över kanten och över till min säng som bara är ca 10 högre än sängkanten ) skrattar hysteriskt medans hon gungar fram och tillbaka i super gulliga försök att lära sig krypa framlänges, övar på att ställa sig upp och dylikt.
Klockan är 23.22 och barnen är fortfarande vakna...  Visserligen ligger den äldre av dem i sin säng men fortfarande... vaken!

Johan sitter tillbakalutad i soffan
, insjunken i sina egna tankar med boken i famnen och pluggar eller vad jag nu ska kalla det. Han ser faktiskt ganska nöjd ut med sig skälv.. i alla fall när han inte ber mig att googla någon information han anser sig behöva ( och som jag naturligt vis inte har en aning om vad det är för någonting ).
i bakgrunden hör man tonerna från lågon låt på lugna favoriter..

Jag känner mig sådär ofantligt förkyld igen och längtar tills jag kan få slänga mig i sängen med min lånade bok och förvilla mig in i en annan värld. Jag antar att viljan att läsa vann tillslut och jag måste säga att det lilla jag läst har varit ganska tillfredsställande, nu kan jag inte låta bli att se fram emot att låna de sista två böckerna också!!

Att inte se fram emot filmen är nu helt omöjligt! Jag kommer ju hinna bi galen 4 gånger om innan den 20:e kommer och jag och Johanna äntligen ska se den.

Nej åter till den där boken, innan det är dags att lägga huvudet på kudden av annan anledning än att jag ska läsa.

Puss

Ps. Barnen har äntligen tystnat helt och sover nog nu sött i sina sängar. Ds

Framtiden ljusnar lite.


(Tre dagar efter förlossningen med Leah)


Framtiden håller sakta men säkert på att ljusna lite.. Alla läkarbesök hittills har gått bra. Nu är det bara ett par kvar för att avgöra om allt gåt igenom eller inte. Jag längtar...

Jag känner mig lite gladare och kanske kommer jag få min vilja igenom utan några större hinder. Kanske kommer jag innom en snar framtid kunna se mig själv i spegeln utan att vilja skrika högt.
Kanske kommer jag snart kunna gå till badhus och strand utan att behöva ha 100kg kläder på mig.
Klä mig i tunna fina läder och njuta av sommrarna!

Har fått starka utlåtanden och det kommer vara en jätte hjälp i hela den här soppan.
Och fan vad jag är glad att jag har Johan vid min sida i allt det här. Någon som älskar mig oavsett vad.

Puss

A day for all the dad's!


Johan och Leah när Leah var liten plutt.

Idag är det fars dag... Johan sover sött i sängen och Leah håller på och ritar en teckning åt honom för att göra honom glad. Mitt huvud känns som om det ska spricka och falla sönder till en hög med pulver mellan axlarna på mig.
Men ändå känner jag mig relativt uppåt.

Var hem till Johanna igår kväll och satt och snackade lite skit om ja.. ingenting egentligen.
Det är tur man har en vän som henne.
Lånade böcker av henne i förrgår och när den första var slut så tänkte jag att jag skulle ha kastat mig huvudstupa in i den andra boken, men jag vet inte.... vill ju inte bli besviken när jag ser filmen, men samtidigt så vill jag inte läsa boken direkt efter att jag sett filmen. Skulle jag bestämma mig för att se filmen föst så kommer jag leta i boken hela tiden. Vänta på att saker ska hända osv. Men läser jag först och ser filmen sen så kommer jag leta i filmen... Jävla dilemma det där. Filmer är sällan precis som böckerna dock så jag fär väl "trösta" mig med det.
Blir nog till att läsa boken först i alla fall, har ju alltid föredragit böcker.



pappas dag..



Farsdag..
På söndag är det alla pappors dag... En dag då vi firar våra fäder. Frukost på sängen, något litet i gåva och en slappardag för Johan vill säga.
Måste komma ihåg att ringa pappa på söndag också. Vart jag vill komma med det här inlägget har jag egentligen ingen aning om. Jag kom på att det är på söndag och fick helt enkelt för mig att jag vill skriva in det här.

Faaansen, jag måste torka upp mjölk som Leah just spillde på golvet.

puss

Ny design och "New moon"





Johanna ringde mig i vanlig turordning igår kväll, den här gången för att tala om att hon höll på att byta "design" på sin blogg och tyckte att jag skulle haka på. Kan lista ut med rumpan att det finns hundratals om inte tusentals tjejer som har samma bloggutseende som Jag och Johanna numera har ( vi har inte likadana som varandra dock ). Designen hittades på designandmakeup.se och är lite småsöt sådär. Önskar jag kunde ha en "egen" designer som kunde fixa bloggen åt mig. Någon som skulle kunna fixa så att den består av bland annat bilder på mig och min familj. Någon som vet någon?? En vän till mig hade även en "ipod" med en egen playlist på sin blogg och jävlar vad jag är sugen på att luska fram hur det var hon la in den egentligen... Och vart hon hittade den!

Får se vart vägen bär oss idag, banken är given men sen då?
Antagligen så åker vi ut till mamma och pappa och hälsar på eftersom min morbror med familj är och hälsar på från norge. Skulle vara kul att hinna träffa dem innan de åker tillbaka hem.

Jag ska även masa mig förbi Johanna och låna bok/böcker... tänkte att twilight böckerna kanske kan vara lite bra.
Den 20:e ska jag och Johanna gå på premiären av "New moon", det finns inte en chans att jag tänker missa den.
Så med andra ord : Den 20:e är spikad!

Har av någon anledning börjat tycka ganska mycket om den här låten.. den är med i soundtracket för
"New Moon" apropå ingenting sådär...

Senhösten är  snart slut, vintern och där med även Julen närmar sig med stormsteg. Det har snöat i två dagar nu men ännu är marken för varm för att någonting ska kunna lägga sig som ett täcke där ute.
Känner på mig att det i år som alla andra år kommer bli totalt kaos i stockholm när snön väl kommer. Alla vet att den kommer komma och ändå så blir det helt galet i trafiken. Byt till vinterdäck i tid!

Men nu var det ju julen jag tänkte skriva lite om. Eftersom det inte finns några möjligheter för oss att fira med Johans familj ( inte plats i bil osv ) så blir det till att fira jul hemma hos min mamma och pappa i år igen.
Jag håller på och försöker tänka ut passande julklappar till barnen men i hjärnan står det still.
Jag vet ju så väl att jag innan jag kan få någon riktig klarhet i vad vi ska köpa så måste jag gå igenom alla leksaker barnen har och packa undan det som inte används.


Nej nu ska jag ta och ta i tu med annat.

Puss