Gott nytt år!
Jaha ja då var det sista dagen på året. Finaly  its gonna be over yay! Nytt år som förhoppningsivis blir bättre än det år som har varit. Ett år jag tänker börja fylld med hopp om framtiden.

Ikväll ska vi hem till mamma och pappa och fira det nya året med familjen och några av mammas och pappas vänner. Finns en chans att vi blir nästan 15 peroner. Jag, Joh, Leah, Haley Nova, mamma, pappa, Mark, andreas, odin kristoffer, Dan, mormor, morfar, Magnus, Yvone och Erik... sen vet jag inte om det blir några fler eller inte. Men som sagt med bara oss blir vi 15.

I alla fall.. om jag inte tittar in här något mer innan 2011 så önskar jag er alla en trevlig kväll och ett gott nytt jävla år!

Xx Saga!

FUCK FÖRSÄKRINGSKASSAN!

Åt helvete med förskringskassan! Vadå inte rätt till någon sjukpenninggrundad ersättning?! Vaddå skulle ha skrivit in mig på arbetsförmedlingen när jag var höggravid med Haley och sen när jag var mammaledig?! SKITSNACK!

Hur fan kan dom göra såhär mot människor som mår uppenbart dåligt? Hur kan dom tycka att det är bättre att man går hemma utan pengar och lider när man har på papper att man inte är förmögen att arbeta för tillfället?
Jag förstår inte var sverige är påväg...

Just nu vill jag bara lägga mig ner och försvinna. Skita i allt och bara förgås.
Jag orkar inte.. jag orkar inte ha det såhär, det kan inte vara normalt. Hur mycket skit ska en familj behöva ta innan det är nog?

Fuck försäkringskassan.. fuck life!


100 dagar more or less.
Idag är det hundra dagar kvar till bf, mer eller mindre. Magen är inte jätte stor men inte heller minimal längre, och jag mår mycket bättre denna graviditet än under som två tidigare. Det underliga är att jag inte känner mig "lika gravid" som jag gjorde när  jag väntade Leah eller Haley Nova. Kanske beror det på att jag inte hinner tänka lika mycket på det den här gången som med dem andra eller så är det bara det faktum att jag fortfarande kan sova på mage. Haha, vem vet egentligen.

wtf!!! skrev sjukt långt och det som blev kvar är det ni kan läsa här ovanför... jag som skivit så mycket smarta tankar och åsikter. i guess you'll have to wait for them.. för idag skiter jag i att börja om!

xx Saga

Snart slut på 2010!

Snart är det slut på hatade 2010. En dag till (imorgon) och sen är det över.
Malin och Rick kanske kommer hit idag, men oddsen ser ut att vara små dock. Idag är det städning som står på schemat, måste få lite ordning här hemma igen efter två dagars "latande" (tvättade hela dagen och kvällen igår). Sämgkläderna måste vikas och slängas in i skåpet, golvet behöver damsugas och köket städas.

Barnen behöver dessutom badas och tvättas (lika så jag) och jag VET att dom ser fram emot att plaska i badkaret idag igen.

Skriver en rad snart igen, nu måste jag se vad det är Leah har i kikaren egentligen, tror hon har en fantasipickninc i vardagsrummet.

Xx Saga!

.... not cool!


(bild från google)


Inte okej, inte okej alls om jag får säga vad jag tycker!
Här kämpar man för att få en ordentlig tvätt tid och så gåt det inte ens att komma in i tvättstugan. Koden dom gett mig är FEL! Och hur hade dom tänt att jag skulle kunna tvätta om jag inte ens kommer in?

SÅ roligt är det inte att springa upp och ner för trapporna med två barn och ett BERG av tvätt 100ggr. Och definitivt inte när jag inte ens kan ta mig in där tvättmaskinerna och tummlaern finns.

Nej nu får det här året nog trots allt ta slut. Jag vet att jag tidigare sagt att jag tycker det kan få vänta en vecka till eller så, men nu vill jag faktiskt bara att det här skitåret ska ta slut!

skit samma... hoppas jag har något roligare att komma med nästa gång jag skriver.. har varit så mycket gnäll den senaste tiden.

Xx Saga

Försäkringskassan.

Sitter åter i telefonkö, ringer försäkringskassan för att få klarhet i saker och ting. Ska höra mig för om varför jag inte fått svar om ersättning då jag är sjukskriven sen en månad tillbaka. tycker verkligen att jag borde fått svar vid det här laget.

Visst är även jag medveten om att det tar tid när det kommer till försäkringskassan, men inte ska väl en hel familj behöva gå under för att dom inte betalar ut?

återkommer senare!


Då var jag tillbaka. Det kan ta upp till 20 dagar till innan jag ens får svar från försäkringskassan angående ersättningen. Känns som en evighet nu när vi verkligen behöver pengarna! Jävla helvetes skit!

Xx Saga!


Here we go again..

Okey, kul... fortfarande ingen hemtelefon, ingen avi om att hämta upp nya dosan till telefonen och ingen jävla hjälp från tele2 what so ever. Can you blame me for thinking about changeing operatör?!

Sitter åter igen i telefonkö för att få hjälp, hur många gånger ska jag behöva göra det egentligen?
100,1000, 10000? Ska det vara så svårt att få litehjälp?! Idioter!!!

Vad i helvete! kö kö kö... kommer fram och ingen vet ett skit! Nu blir jag snart GALEN!
Dosan ligger i uppsala... VAD FAN GÖR DEN I UPPSALA? jag har nu krävt kompensation för dom här veckorna vi fått vara utan hemtelefonen. Känns som en jävla evighet och jag tänket så helvete heller tvingas betala för något jag inte ens kan anväda. Ska det vara så här?!

Hoppas ni andra har mer tur med tele2 än vad jag verkar ha!

Xx Saga!


Long time no see.

Var ett tag sen jag var inne och skrev nu. Har varit inne på blogg.se men helt enkelt inte tagit mig tid att uppdatera här, utan har istället läst lite andra bloggar.

I alla fall. Vart ska man börja?
Förra veckan kom ju Malin och Isabelle hit för en snabbvisit och jag skrev till och med att dom hade åkt hem redan dagen efter. Dock kom dom tillbaka då tågtrafiken var totalt kaos och alla tågen var inställda. Den lilla duon stannade med andra ord kvar tills julaftonsmorgonen och vi firade lite tillsammans innan dom begav sig mot sundbyberg och vi mot min mamma och pappa i grillby.

Julen var mysig på många sätt och jobbig på andra.
Barnen hade roligt, jag och johan myste och jag svävar fortfarande på moln efter att äntligen ha fått den där förbaskade ringen jag väntat på i ÅR och ÅR nu.

Tyvärr så fanns det stunder när jag bara ville gråta över hur okänsliga och elaka människor kan vara mot sina egna familjer. Ville bara krama om och trösta men kunde inte då jag inte var i närheten.
Tänkte på det många gånger under kvällen och våndades över hur lite jag kunde göra och hur lite jag kunde hjälpa egentligen.


Nu såhär efter jul känner jag mig ganska sliten och trött för att vara ärlig. Det är som om julen sugit musten ur en och lämnat en med bara halvfulla batterier.
Det nya året är snart här och jag känner mig inte det minsta manad att börja det ännu. Kan det inte få vara december en vecka till? Samtidgit så finns det ju möjligheter att göra det till en jätte mysig liten stund med familj och mys, skålande och bus. Ja vi får helt enkelt se vad som händer och fötter, det är ju trots allt några dagar kvar som tur är.

Xx Saga!

Finbesöket har begett sig hem igen.

Malin och Isabelle kom på snabbvisit. Anlände igår kväll och åkte idag.

Färgade håret "rubinrött" igår och hjälpte Malin att först blondera hennes hår så det blev lite jämnare och sen slängde vi i rosa slingor i skallen på henne.
Johan gillar hur mitt hår ser ut nu, jag å andra sidan känner mig lite halvt skeptisk om jag ska vara ärlig. Det är inte fult och jag vet att jag passar i rött (eftersom jag naturligt har rödbrunt hår om fet inte är solblkt.. då är det bara ljusbrunt) men det är inte riktigt den röda nyans jag hade hoppats på.

Malins hår ser faktiskt förvånansvärt bra ut för att vara rosaslingat! Hon är nöjd, så jag är nöjd och det betyder att alla är nöjda (utom kanske hennes kille?)

Skriver en rad senare...
Nu MÅSTE jag lista ut vad det var jag gjorde med datorn nyss? Varför blev bilden en miljard ggr större och varför kan jag inet lista ut hur man fixar tillbaka skiten till hur det var?!

Xx Saga!


Mormon mamman jessica diciplinerar sin adoptivson HUR!?!
Tittade in på jesper.nu för att roa mig lite meddans barnen sov middag och halkade in på ett klipp om en Mamma som "diciplinerar" sin adoptiv son. Klippet fick mig att dra efter andan, hålla för öronen, må illa och börja gråta.
Klippet finns även på youtube.com och jag tycker att ALLA föräldrar borde se det! Det är verkligen ett pratkt exempel på hur man INTE, ALDRIG NÅGONSIN, UNDER NÅGRA SOM HELST OMSTÄNDIGHETER får behandla ett barn.

I videon får man se henne tvinga adoptivsonen fylla munnen med tabasco och hålla kvar det LÄNGE... efter det säger hon åt honom att klä av sig och ställa sig i duschen. Var på hon spolar honom med så kallt vatten det går och man hör honom skrika och gråta av smärtan!

Under hela tiden hon "diciplinerar" sonen skriker hon åt honom "att i det här hemmet ljuger vi inte, du blir straffad för att du ljuger!" och agerar hotfullt!!
Denna typ av diciplinering utsätts sonen för varje gåg han gör nåot hon inte tycker är okej eller som är fel på något sätt!

Jag personligen skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag ens kom i närheten av att medvetet skada mina barn på något sätt. Jag skulle ALDRIG kunna förlåta mig själv och jag skulle ärligt överväga att lämna familjen för barnens bästa, söka hjälp och komma tillbaka frisk.
Men som sagt var.. jag skulle ALDRIG ens ÖVERVÄGA att bruka våld mot mina barn... varesig psykiskt eller fysiskt.

Jag mår dåligt av att se saker som det här. Jag mår fysiskt illa och gråter både innombords och utanpå. Hjärtat värker och jag får ångest och panik. Jag VET att jag inte kan göta något åt det som redan hänt.. jag vet att jag inte kan ändra det, men jag vill så innerligt gärna.


Ägna en extra tanke till alla utsatta barn där ute!

Xx Saga


cocillana...

Om det finns något jag ogillar mer än tele2 just nu så är det nog cocillana!
Skiten gör en ju "full/hög".

Igår när jag fåt skiten utskriven och kom hem och talade om för Johan att det vore bra om han stannade hemma och tog hand om barnen eftersom jag kunde drabbas av biverkningar och inte rekomenderades ta hand om barnen ensam svarade han: "jahaaaa, så du menar att jag ska ta hand om barnen och hemmet medans du partar i en vecka?"
Party? skulle inte tro det. Visserligen så påminner vissa av bverkningarna om fylla och bakfylla... men tyvärr utan allt det roliga folk påstår kommer med att festa och dricka d´sig redlös! 

Biverkningar jag fått erfara.
Igår: Yr, utsuddade konturer ( på allt runt omkring mig), road av inget och däcka innom 40 minuter. När jag blev väckt svammlade jag om allehanda underliga saker, skulle hämta vatten men kom tillbaka utan och nynnade/sjöng för mig själv innan jag däckade igen. 
Inatt: Smärta i rygg och mage (gallgångskramper) som jag vaknade  och trodde jag skulle dö av  samt yrsel och illamående.
Idag: Trötthet och yrsel samt illamående (sov i timmar).
Senare idag på dagen: illamående, kräkningar, yrsel, vimsig och svammlig, matt och sliten. Som en riktig fylla med andra ord.(bilden är från google)


Nej jag får hålla mig sängliggande, inte röra mig och helt enkelt hinka i mig dricka för att göra det eventuella kräkset som kan bestämma sig för att komma upp tunnt och rinnigt.. vill inte att det ska fastna i halsen igen!
(och jaaa jag vet att det här vart ett äckling inlägg, mycket väl medveten)


Xx Saga!

BACK TO FEEL HATE AGAINST TELE2!

Okej, nu börjar jag bli ruggigt irriterad på tele2! Hemtelefonen har slutat fungera igen jipiiii! FUCK YOU TELE2 FUCK YOU!

bild från google..


Har en pissig dag idag. KÄnner mig helt jävla sänkt! Var till läkaren idag för att kolla så att jag inte har en urinvägsinfektion och kom istället därifrån en massa hundralappar fattigare och värktabletter och cocillana (eller hur det nu stavas) kur på en vecka.. hmm okeeey?
Det jag fick var då INTE mot uvi utan mot den fruktansvärda hostan jag dragit på mig. Den oroade dem tydligen betydligt mer än en eventuell Uvi.. hmm... jahaaa!

Kommer bli härligt att sitta i telefon med tele2 IGEN! eller?

Fuck tele2!

 Xx Saga!


YAY!Bild tagen från google...

Äntligen äntligen äntligen!
Nu funkar telefonen igen, det var posten som tappat bort (?) en avi och därför hade vi inte fått våran nya dosa.
Dosan kommer i veckan och så länge har det fixats så att den gammla ska fungera!

Jag är fortfarande sur på tele2 för den bristande hjälpen och förundrad över att någon från tele2 kommenterat här på bloggen.. men men.

Nu är telefonen är igång igen och livet kan gå vidare så känner jag mig mycket gladare!

Kanske kommer ett gladare inlägg senare vem vet...

Xx Saga!

Still hateing tele2, now more then ever!!


(yeh you love cheap... and also enjoy fucking your customers  over.. and over, and over.. and over again!)
Bilden tagen från google)Okej, vad är detta? Dag fyra utan hemtelefon!
Ringer och ringer och ingen som kan hjälpa.. får bara information om att don "för närvarande har problem med sin ip-telefoni" No shit det har vi inte fattat!!
Ärligt talat tycker jag att vi borde få någon form av kompensation eller så för att vi inte kan bruka våran hemtelefon!
Jag är sjukt förbannad och undrar verkligen om det är meningen att en familj med två små barn och ett litet knyte på väg ska sitta utan telefon?! Vad gör jag om något händer? Om jag behöver få tag i någon snabbt eller om någon behöver få tag i mig pga att tex johan råkat ut för något?

Neeej jag är sjukt besviken på tele2 och Joh muttrar konstant om att det är dags att byta operatör eftersom tele2 inte verkar kunna fixa ett skit.

Idag ska jag ringa en sista gång till deras såkallade kundsupport och se om det är någon som kan hjälpa mig idag då.
Är det inte det så kommer jag bli GALEN och KRÄVA ersättning!

Xx Saga!

HATA tele2!

Sjuka barn, sjuk johan och sjuk jag... Japp hela familjen "awesome".
Tele2 fuckar hela mitt huvud genom att ha problem med ALLT! Internet kommer och går som det vill, telefonen funkar inte och ibland dör tvn.
Vad fan håller dom på med?

så sjukt irriterad just nu!

Xx Saga!

jeezus!


Satans jävla tele2 (bilden är tagen från google)

Vilken jävla kväll! Trodde jag skulle drabbas av total panik sprinklad med en rejäl dos av ångest igår kväll.
Helt plötsligt försvann interne. Vilket i sin tur betyder att telefonen slutade fungera (internet telefoni). Kaos utbröt i mitt huvud och jag började frenetiskt gå igenom alla räkningar från förra månaden. telefon och internet betald: check.. Fått någon telefon och internet räkning denna månad? nope!

Ångest, ångest, ångest! Hur ska jag överleva utan telefon? vad gör jag om någon behöver få tag i mig? Vad händer om barnen råkar ut för något och jag inte kan ringa?!?! Paniiiiik! startar om allt jag hittar att starta om, skruvar på kablar och trycker i sladdar i dosorna i hopp pm att det bara ska vara något som är lös sittande eller så.. INGET hjälper!

Försöker somna men vänder och vrider mig mest i mina inre plågor... fylld av ångesy över att inte veta om det är jag som orsakat det eller om det bara är så att tele2 har problem med något.

Aja nu, frukost till sjuka barn!

Xx Saga!


Nehe...

Jaha nehe, ingen ny garderob trots allt... maten jag hämtade recept på ser inte alls ut som maten på bilden och lägenheten ser ganska stökig ut efter två tornados (trots att jag faktiskt städat idag).
Vilket skit!

Johan har fortfarande inte kommit hem från jobbet och det känns som om jag kommer få vänta resten av livet.
Maten kommer bli kall och jag kommer få springa runt och plocka och dona snart igen.. Darn!

Idag har det blivit ovanligt många inlägg måste jag säga.. jag antar att jag haft mycket att skriva om eller så har jag helt enkelt bara haft mer ork och tid just denna dag och afton..

Nej nu får jag fan sluta såsa runt här och ta tag i saker istället!
Nu ska barn slängas i säng och vuxna få tid till att fixa och trixa med hemmet (som om jag egentlign vill städa?!)

have a nice one!

Xx Saga!

once and again...

Städa, städa, plocka fejja, diska, torka,damma, grejja.. Känns som om det är allt jag gör nu för tiden.
Vill ju hålla lägenheten i topp skick hela tiden. Den FÅR inte förfalla på det där sättet igen.
Jag vet inte varför, men det känns som om alla tycker bättre om mig om jag lyckas vara både en bra mamma och en bra slav hemma fru (ser inte mig själv som hemma fru och tycker ärligt talat att det låter som ett skällsord). Kan jag dessutom se till att vara galet fräsh och fin så är jag ännu bättre.... VARFÖR?
Vet dock att Joh blir gladare om jag håller rent och ffint här hemma, har maten på bordet när han kommer hem och hälsar honom med ett leende (tänk så fånigt).

Barnen är i sitt rum och lyssnar på Pippi. Hoppar glatt runt och sjunger med, dansar och gör rörelser.
Dom är bara för sjukt söta! Hoppas bara att dom kan övertalas att städa upp röran dom efterlämnat där inne... För barn har verkligen en talang jag sällan ser hos vuxna. Dom kan ta sig igenom ett rum i samma takt som en tornado och efterlämna samma typ av kaos. Hur är det ens möjligt? Är dom hemma en dag så får man börja om från början (fast man försöker hålla efter de små monstren busfröna).

Har försökt boka grovisen hela dagen men bli kopplad till folk som inte är inne och sen kommer det fär sjukligt irriterade inspelade meddelandet :för att komma till telefonist, tryck 9.
Och så tryckar man 9, meddelandet upprepas och man trycker 9 igen.. upprepning ännu en gång och efter tre-fyra gånger blir det tillslut : 9...9,9,9,9,9,9,9,9,9,9,9,9,9,9,99999!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  VAD I HELVETE ÄR DET FÖR FEL PÅ EHB?!
Man slänger på luren och försöker igen.. men samma jävla hevetes sak igen!

Aja ska fortsätta mitt korståg mot stöl och smuts här hemma i lilla lägenheten i enköpings stad.

Xx Saga!

Ps. här kommer lite städmusik...


Tidig Julklapp!


ungefär en sån skulle jag tro att det är... fast utan spegel.

Ikväll kommer en tidig julklapp från min farmor. En garderob till hallen! Kommer bli skitbra... tror jag!
Bara ett litet problem.... jag ska skruva ihop den själv, och det kan bli klurigt klurigt!
Jaja sånt är livet... kommer snart inte känna igen min egen lägenhet alls tihi.

Barnen är vaknna igen och min lugna stund för mig själv jag trodde jag skulle få är sombortblåst. Jag hann inte ens uppfatta att den börjat innan den var borta..

Xx Saga!

Tiden flyger...


Bild på Haley från i sommaren...


Tiden bara flyger iväg så att säga. Var ett tag sen jag skerv sist nu.
Sist jag skrev så var tanken att jag skulle kolla på film och moffla pringles i sängen då barnen sov  och johan var på kryssning med firman. Klagade lite till mamma om att jag var uttråkad och vipps straffade gud mig! Ensam hemma med barnen och önskar lite sysselsättnng? Förbered dig på att åka på att torka kräks och bada av barn i handfatet!
Japp, Haley blev SJUK! Damn how irritateing and tireing!

Lägenheten är numera i ordning ,bara barnens saker som skräpar lite var stans innan jag städar undan dem på kvällen ( leksakerna inte barnen ). Trivs skitbra i det nya sovrummet och tycker det är sjukt mysigt att lägenheten börjar likna det hem JAG vill att den ska vara.

I natt vaknade jag av att jag hörde riktig "skönsong" innefrån barnens rum... Staplade upp för att se vad sjutton det var som pågick egentligen och vad får jag se? Jooo det ska jag tala om.. en über pigg Haley Nova som sitter i sin säng och sjunger blinka lilla stjärna, lilla snigel och imse-vimse-spindel (rock versionen som den kallas... ni vet med imse-vimse-spindel-wow.. spinnn bara spinnnn bara spinnnnnnn natten lååång!) detta var klockan 01.43 på  natten och jag kunde inte få henne att somna om.. Släpade mig in i sovrummet en timme lite drygt senare med Haley på ena armen och en flaska välling i den andra. Hjälpte vällingen för att få henne att somna? NEJ.. hon satte i sig kanske hälften innan hon slog flaskan i huvudet på mig och skrattade. Tusans skitunge! haha...
Så med andra ord blev det inget dagis för tjejerna idag... lika bra det. Haley är i alla fall varm i pannan och jag misstänker att hon har lite feber.

Hörs senare!

Xx Saga

Bara jag och min dator...

JA då var det bara jag och min dator ikväll då. Barnen sover och johan är på kryssning med jobbet aka Julbord.
Tänkte jag skulle slå påp en film och trycka i mig lite chips och sen sova kanske.. Inget särskilt storslaget inte.

sköt om er alla fina!

Xx Saga!


aawesome..... bah!

Då var det snart dags att sätta igång med alla bestyr här i lägenheten igen. Bära, konka, släpa och dra. Ner ner ner i källaren och ut ut ut på min stackars balkong tills det finns tid att åka förbi återbruket igen.
Hur kan det vaa så förbannat mycket saker? Hur kan vi ens HA så mycket saker??!

Innan jag sätter igång med skiten igen så tänker jag faktiskt ta igen mig lite efter allt gående nu på morgonen.
Och VÄRMA mig! För satan vad det är kallt här hemma.. det kan inte vara normalt!

SKa slå min "svägerska" en signal vid 12 tiden hade jag tänkt...

Aja nu ska jag krypa ner undet täcket och försvinna en halvtimme eller så... måste bli lite varmare, jag DÖR!!

Xx Saga!

Why do i feel so dead?

Jahaaaaaaaaa.... tyckte jag hade ont i halsen igår, men idag är det inte ont i halsen jag har utan ont i hela bröstkorgen, halsen, huvudet och till och med i öronen! Damn you förkylning? halsfluss? Jävla virus!

Snart kommer mamma och pappa hit och så är det bara att sätta igång med att fixa och trixa... känner mig yr och vimmelkantig så vi får väl se hur långt kjag kan driva mig själv innan jag typ svimmar eller något. Ska försöka få en tid till läkaren idag också . YAY me for haveing frikort! Gratis gratis gratis.. gratis är bäst så är det bara. Till och med när det gäller läkarbesök och dylikt... SPECIELLT när det gäller läkarbesök!

Silver tea är inte så tokigt om man hoppar över mjölken. Synd bara att jag nästan hälde i vetemjöl istället för socker i skiten. Hade nog INTE varit så gott... eller ens drickbart? blää!

Xx Saga

OH yes!!


Haha här kommer den  IGEN!!

Jippiiii! Tapeten jag skulle titta på var samma som jag hittade bild av på nätet. Den med fjärillar ni vet!
Kostar typ 99sek rullen och det skulle behövas... hmmm kanske erm 4-5 rullar?!? för att tapetsera ena väggen i barnens rum =D
Köpa? Japp det ska jag nog ta mig fasen göra!! Den är ju bara föööööör söööööt! Och barnen kommer ju ÄLSKA den.

Imorgon blir det nytt golv i vårat nya rum och sen blir det till att flytta in, YAY!
SKA bli så skönt att få lite ordning här hemma igen. In med vårs saker i nya sovrummet och in med barnens i vårat gammmmmmla =)

Damn, nu måste jag verkligen sätta fart och dammsuga där inne så att det bara är att sätta igång med golvläggandet direkt på morgonen imorrn.

Xx Saga!sooo sweet!

Jag älskar den här låten... känner ingen annan som gillar Death cab for cutie, men kan inte låta bli att älska vissa av deras låtar såååå mycket. JA jag vet att deras musik kan ses som lite underlig!

slänger in låten för alla att lyssna på så enjoy!

NEHE det skulle jag INTE alls göra.. hmmm får leta vidare.. vänta!!
AHAAA!! There we go!! enjoy the awesomeness of this song!

Xx Saga

Jaha då var man sjuk också!

Jävla helvetes skit!
Halsen känns som ett öppet sår och kroppen värker den också. Trött trött trött, så kan man beskriva mig idag. Helt trasig och bara fel! Låter som om jag har svalt rakblad och fyra ton sand!

Det är meningen att jag ska måla ett sista varv idag (ifall det behövs) men jag vet inte om jag kommer klara det. Jag vet inte om jag ens kommer orka vara uppe ur sängen särskilt mycket.
Det suger verkligen att vara sjuk.. och av någon anledning tyker jag att det är extra jobbigt att vara det när jag är gravid. Tusans bananer!


Nej nu får det vara slut på sitta vid datorn grejjen. mHuvudet gör aldeles för ont för att jag ska orka fortsätta sutta här och beklaga mig över att vara dålig...

Xx Saga

2a advent!

Herre jävlar det är ju andra advent idag! Damn det hade jag glömt.... jaha, blir väl till att tända ljuset ensam idag då. Barnen är hemma hos mamma och pappa eftersom jag och Joh har fejjat och donat idag som alla vet.
Det är inte bra för barn att vistas i nymålad miljö. Dels för att det luktar så illa och dels för att det tenderar att bli lite kladdigt där det inte ska vara det om färgen inte hunnit torka ordentligt.

Nej det var väl egentligen allt jag ville.. Att önska alla en trevlig och mysig andra advent!!

Xx Saga


Fixa, trixa, måla och tapetsera.(Hoppas tapeten ser ut ungefär såhär för den här är ju bara FÖR SÖT!!)

Har spenderat de senaste dagarna med att måla i barnens nuvarande rum, det ska nämligen bli mitt och Johs på tisdag. Det där bytet av rum ska äääääntligen bli av! Barnen flyttar in i vårat rum och vi tar deras. Dom behöver det stora rummet mer än vi gör så det ska bli jätte skönt.
Och MYSIGT att få ett "renoverat" sovrum.

I vårat nuvarande sovrum blir det nog också nya tapeter snart. Inte nu men snart. Har hört att det finns en jätte fin tapet på rusta som är rosa med lila fjärillar på, mamma ska ta med sig en provbit morgon så jag kan avgöra själv.
Men en tapet som är både rosa och lila vore ju idealiskt då det är två tjejer som ska bo där inne (iaf till att börja med, vet ju inte vad nästa bebis blir för något) och dessa färger är dessutom Leahs absoluta favorit färger!!
Tänkte man kunde måla resten av väggarna lila då... eller kanske ljusgröna eller blåa?

Xx Saga