Jaffa cakes!
Idag är jag helt insnöad på jaffa cakes.
Dom är mjuka, goda och ONYTTIGA! Jag vet att jag inte borde vilja ha dom så mkt, men jag kan bara inte släppa det. Utöver det uppenbara (att dom är goda) så låter det ju så roligt när man säger det... "Jaffa cakes" jaaaaaaaaaffa cakes, jaffacakes, jaf-fa cakes... se själva!

Ska sätta mig och plugga arslet av mig vilken minut som helst nu.
Måste sätta lite fart och få saker och ting gjorda...

Utanför är det totalt snökaos och kallt som fasen. Gick med barn till dagis och när jag kom ut därifrån igen så var det snöstorm. Totalt värdelöst....

Åter kommer senare!

Puss

så sjukt j*vla dålig dag!

Jag fattar inte.. den här dagen har fuckat hela min veckostart. Ärligt talat så vill jag bara sätta mig i ett mycket isolerat rum och skricka tills jag inte har någon röst kvar!
Fortfarande ont i huvudet och jag är grinig som aldrig förr. Kan inte sätta finget på det men det är något som gör mig sjukt frustrerad hela tiden. Kanske är det kombinationen trött+ont i huvudet+läxor i överflöd+barn som vägrar lyssna samt stökig lägenhet som gör att jag vill hoppa runt skrikandes och slå sönder någonting? Kanske är jag bara tragisk... ärligt talat (igen) så skiter jag i vilket!

Tackar gud för musik!

Puss

Tack för en skitkul kväll grabbar!

Var hem till Ragge och träffade honom och Benji igår, Fan vad dom snubbarna kan vara sjuka!
Skrattade ju så jag nästan grät...
Bastubad, full Benji och snö thats the shit.. i tell you guys "thats the shit!"
Önskar verkligen att jag hade lite bilder att ilustrera kvällen med för det finns inga ord som kan sätta tillräckligt med färg på historien, så därför kommer jag inte ens att försöka återge kvällen här. Vill bara tackaochbocka för en skitkul kväll.

And heres an other song that might or might not bugg the shit out of you. Anyhow i löve it!


Have a great night peeps!
Puss

Skit vecka!

Har varit dålig hela veckan...
Huvudvärk, ont i magen, kräkningar och feber. Trodde jag skulle orka gå till skolan idag, men magen vill inte riktigt hänga med idag alla.

Hade Benji över på frukost tillsammans med hans sötnos till vovve.
Alla åt tillsammans vilket är en superovanlighet i vårat hushåll.

Lyssnar som vanligt på musik och trugar mig igenom hela Vård och omsogsarbetes boken. Kommer inte så långt eftersomjag har FEL BOK! Hon som sålde den hade skrivit ut rätt ISBN nummer i anonsen.. men när jag tog mig en närmare titt nu när jag skulle plugga ( tycker det var så konstigt att jag skulle svara på 190 frågor första veckan) så visade det sig att ISBN nummret inte stämde i alla fall.. Titeln är rätt, boken ser exakt lika dan ut som den som vi ska ha och det är samma författare.. men damn (!) det är FEL bok!

Slänger in ännu en låt värd att lyssna på, så härliga texter.
Jag vet att ni antagligen HATAr min musik vi det här laget men what the heck, Here we go again!

Enjoy!

Puss Puss

Känns som om huvudet går i bitar!

Jag har sådan förbannade huvudvärk att det känns som om huvudet ska gå i 1000000000 bitar.
vill egentligen bara lägga mig med Musiken på högsta volym och sova. Men eftersom barnen inte ska sova ännu så är det ingen ide att lägga sig.. och när barnen väl SKA sova så kan jag inte ha högsta volym längre.

Var i skolan idag trots feber och huvudvärk, och visst det gick, men kände mig så jävla tom utan musiken.
Kom hem och allt var tyst... TYST!?
Hur kan någon klara sig genom dagarna utan att ha musik på?
Jag vet inte.. kanske är det inte det bästa sättet att hålla sig på benen, men musiken håller mig någorlunda hel och jag känner mig inte alls lika nedstämd längre. (Så länge det inte är tyst!)
Jag måste verkligen få igång våran ipod igen.....

Slänger in en låt så ni kan joina mig i mitt tragiska lyssnande igen...Puss

Feber...

Här hemma ligger jag... eller ja just nu sitter jag, iaf.. här hemma ligger jag och mår som jag förtjänar antar jag. Livet är inte lätt men nog fan ska jag klara mig genom den här skiten?!
Vi kan ta oss tillbaka, med hårt jobb och mycket MUSIK kan vi klara allt!
Alla dagar är olika... bra eller dåliga spelar ingen roll för vi ÄR en familj. Och familjen håller ihop så länge det finns minsta korn av kärlek kvar. Förhållanden är hårt arbete och jag tänker inte ge upp bara sådär.

Imorgon är det tillbaka till skolan...
Varför kan man inte få välja inriktning nu haha... Jag funderar starkt på att (sen om 1000 år) välja inriktningen psykiatri. Känns som att det skulle kunna vara ett bra jobb för mig. Efter att ha gått den här utbildningen och ha arbetat ett tag så är det tillbaka till skolbänken igen, för att läsa upp lite andra betyg och sen ge sig på skolan IGEN!
Kommer jag någonsin bli klar i skolan? Antagligen inte.
Närsta utbildning jag ska ge mig på ( om jag nu fortfarande vill och orkar när tiden kommer) blir psykolog.
Dom säger ju att psykologer och dylikt är dem som har mest problem egentligen.. och jaa.. jag antar att jag tycker mig passa ganska bra in i den kategorin av människor just nu. Annars så handlar det mer om att jag tror att det skulle vara ett givande arbete, och faktiskt om jag får vara lite egotrippad så tror jag att jag skulle kunna vara ganska bra på det.

Nej nog pratat om inget viktigt.. Här kommer en låt till, för vem fan KAN LEVA utan musiken?
OCH JAA... DEN HÄR VIDEON ÄR LITE FLUMMIG...
but still, enjoy the music cuz i will!

Puss

Musiken....

Musiken tar en igenom allt det svåra..


Livet går vidare....

Och livet har åter sin gilla gång...
Inget är som förut men allt är på bättringsvägen. Förhållanden är mycket jobb och att "komma tillbaka" tar tid.
Total förälskat mig i Pon & Zi... Och för att inte tala om The red jumpsuit apparatus och Olw city.
Musiken hjälper mig mycket för att ta mig genom dagarna.
Just nu kämpar vi för att hålla oss över ytan.. Vi gör allt som går för att hålla oss hela. Vissa dagar känns det som om hjärtat är trasigt som fan eller helt enkelt inte finns i kroppen längre... och andra dagar översvämmas jag av kärlek!


Gotta love the red jumpsuit apparatus!


Förlåt!

Har en svår tid i mitt liv just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska hålla mig hel. Jag försöker samla ihop alla bitarna som ligger spilda över golvet men får inte riktigt ihop mig själv igen..
Jag har svikit, ljugit och gått bakom ryggen på den jag älskar. Jag har inte varit otrogen NEJ det har jag inte, men det jag har gjort kan ses som tusen gånger värre!
Jag skulle bara ha... jag ville aldrig såra! Jag vet inte vad jag ska säga längre, jag kan inte säga mer än förlåt... jag kan inte... Orden stockar sig i halsen på mig och hela världen rasar när jag tänker på hur fruktansvärd jag har varit!


.....Meet me on the equinox...

Okej har tjatat sönder världen med och om den här låten säkert 1000 ggr nu. Jag fullkomligt ÄLSKAR den!!!
Vet att Malin letade efter den men inte hittade den här på bloggen.... så här kommer den igen!Mycket nöje!
puss