Sjukskriven...




Var till läkaren idag. Fyllde i formulär och svarade på frågor.
Blev sjukskriven och kommer därför inte att fortsätta plugga just nu. Har ingen ork till det, ingen lust.

Ute är det vitt, vitt, vitt.. snö överallt så långt ögat kan se. Snö är ju förbannat fint egentligen, men måste det vara så kallt? Barnen tycker iaf att det är kul med snön och jag önskar att vi hade köpt pulkor redan, men icke. Inga pulkor ännu och ingen snowracer eller..  Får köpa det snart tycker jag. Så att vi kan ge oss ut i det kalla, vita, vackra och ha en riktig heldag i snön.

Nej nu ska jag ta tag i lite saker innan jag ska hämta barnen på dagis.

Sköt om er alla fina.

Xx Saga

Varför är inget lätt?

Varför envisas livet med att vara så svårt? Johan är hemma igen och vi ska försöka igen...  Men hjärtat blöder fortfarande och jag vet inte riktigt hur jag ska få det att läka.

Jag är bara så trött, så sliten och trasig.

Skriver imorgon eller så...

Xx Saga

I think i died last night...



Igår gick världen under, ingen sömn i natt bara tårar.
Jag ville göra allt bra igen men hittade inte vägen, eller modet. Låg och tittade på honom med tårarna strömmandes ner för kinderna och näsryggen. Hur kunde han sova så lugnt? Som om han inte ens brydde sig det minsta om mig längre. Vad händer idag? Kommer han vilja lösa allt eller är det helt enkelt såhär det hela tar slut? Blir jag ensam nu?
Han pratade om att skriva över lägenheten och hitta något nytt till sig själv, ha barnen varannan helg eller kanske till och med varannan vecka. Inget om att försöka lösa saker, inget om att göra saker bra igen... Inget annat än att nu är det över.

Idag är ögonen röda, hjärtat sönderslitet och kinderna torra som fnöske efter alla tårar, men det skiter jag i.
Jag vill inget idag. Jag orkar inget idag... Bara ta barnen till dagis och pussa dem hej då innan jag gick hem och la mig under täcket igen. Lodsas att världen inte finns just nu. Lodsas att jag är död.

Måste ta mig samman sen, inte nu men senare idag. Måste hämta barnen på dagis och laga mat. städa här i lägenheten och ge barnen ett varm och skönt bad innan läggdags. Men det är inte nu.. Nu tänker jag bara ligga.. fortsätta lodsas att jag inte finns ett tag till och skjuta tårarna åt sidan. För dom finns där.. svidandes någonstans bakom ögonlocken..

Skriver kanske en rad senare...

Xx Saga

Namnförslag någon?

Jaha då sitter jag här hemma, ensam... Barnen är hemma hos sin mormor och morfar och johan är i sthlm och firar sin brors födelsedag med resten av hans familj.

Sitter och funderar och klurar på namn till ärtan i magen. Men verkar som om jag har kört fast lite.
Än så länge har vi bara två namn som vi är någorlunda överens om jag och Johan.

Alec och Willow.

Jag tycker att Damien, Jasper,Liam och Kingston är andra fina pojknamn.
För tjej kan jag tänka mig Alicia, Chloe och April (just nu iaf xD).

Vad tycker ni? Har ni några fina namn på lager? Dela med er!

Xx Saga!

Ner, ner, ner...

Ska ner till husläkarmottagningen om en stund. Nervös som en idiot och vill egentligen inte alls masa min rumpa hela vägen ner på stan...

skriver en rad när jag kommer tillbaka...

Xx Saga

Tusan..



Jaha så gick det med dom storslagna städplanerna idag så.. fick iordning hallen och köket sen  gav jag bara upp och la mig ner och dog (bildligt talat menar jag då).
får ta tag i saker imorgin istället ser det ut som.


NU däremot ska jag bege mig tillbaka in i köket och laga middag till den hungriga familjen Åkesson/Mocklin (med betoning på Mocklin då det bara fins en åkessonare).

Hörs kanske en omgång till senare.

Xx Saga

Ny dag nya tag...



Jaga så var det ny dag OCH ny vecka. Vilket betyder nya tag och nya uppgifter att handskas med.
Ska snart ta tag i att tömma diskmaskinen och fylla den igen innan jag går vidare med att städa barnens rum, vardagsrummet, hallen, badrummet och sedan köket.. Imorgon får det bli sovrummet och antagligen vardagsrummet igen.

Huva vad jag är hungrig idag. Det är inte ofta jag är det längre men just nu känns det som om jag skulle kunna käka en hel struts. Inte för att jag någonsin har ätit struts men det bara dök upp i huvudet på mig.

Idag har jag dessutom en del samtal att ta tag i. Vill inte alls, men vad gör man...

Aja skriver en rad eller två senare igen.

Xx Saga

Magsjuka..


(bilden är lånad från internet som så många andra)

Jaha, då var man magsjuk då... Både jag och Leah har kräkts i natt och jag kan utan att ljuga säga att jag mår skit!
Jag mår så sjukt illa och har så ont i magen.. för att inte tala om att vara dålig i den också... Johan säger att han tror att det är pga att jag är gravid, medans jag själv kan garantera att det INTE är graviditeten som spökar. Då skulle väl inte Leah också kräkas och ha ont i magen?!


Joh sitter och spelar idag igen... Nej fan idag får han ta sitt ansvar som pappa och ha hand om barnen för jag måte få vila, så är det bara!!

Sköt om er!

Xx Saga

Fredag.





Jaha så var det fredag igen. Skönt med helg och ledighet!

Ikväll är det bio som gäller för min del. Jag ska gå och se Harry Potter med Johanna vid 9 ikväll. Så det blir väl lite Harry, lite gods, lite popcorn och lite läsk. Men innan dess hoppas jag att vi ska hinna äta något och lite så. =)

Ohhh jeeesus, be right back!

Akut kissnödighet ala pregnosaur är inte att leka med haha.

Vad ska resten av sverige gör idag/kväll? Några storslagna planer?


Neej nu ska jag slänga på mig lite kläder och masa mig ut i vardagsrummet till Leah, händige Manny och alla tools tihihi... mys framför tvn med barnen (idag bara Leah ddå Haley Nova fortfarande sover) är ju inte helt fel =).

Tänka sig va..



Tänka sig att det kan vara så jobbigt att försöka navigera sig i bankdjungeln i jakt på lite jävla information om hur man gör med saker och ting! Inte en jäkel som vill tala om hur man går till väga...
Hur som haver är jag trött på att ringa samtal åt johan nu. Inga mer samtal till banker eller dylikt idag inte... inte någonsin om jag får välja själv!

Barnen är på dagis, Joh hemma och jag ligger i sängen och har ont i magen. Typiskt!
Tittar runt lite på lägenheter och hus som är till salu i våran lilla stad och hittade några som verkade kunna vara något.
Hur det går med allt är och förblir ett mysterium tills vi fått någon info och fattar lite mer.


Nu ska jag försöka bli av med den här yrseln som är magontets följeslagare även denna förmiddag..

Sköt om er så hörs vi senare!

Xx Saga


what a crapy day!

Tusan vilken dålig dag. Idag vill jag bara gråta, har ont i magen, mår illa som ett troll och vill inget annat än att lägga mig ner och försvinna! Orkar ingenting, klarar ingenting... ingenting alls. Varför är vissa dagar så skräp?

Barnen röjer runt och johan är grinig eftersom det idag är han som får lov att ta hand om skiten så att säga.
Tjatar, tjurar och gör hyss till tusen.. inte konstigt att johan som inte är van att ta hand om sådant känner sig frustrerad.

jag orkar inte skriva mer just nu, det snurrar helt enkelt för mycket.

Xx Saga


Do i really need sleep this badly?!




Sjutton gubbar vad jag är trött... ont gör det överallt och jag känner det som om mina ögonlock ska falla ner över ögonen och mura igen dem. Att jag nu när jag tittade mig i spegeln dessuton la marke till att jag är mer grå i ansiktet än hudfärgad och att jag är aldeles mörk under ögonen gör ju inte saker bättre. Kanske skulle man satsa på att lyda alla andra gravidas råd och sova? Bara en stund så jag klarar av att ta mig igenom den här dagen också.

Provade dricka en såndär proviva blaha blaha med vitaminer och gud vet vad i och det gjorde mig inte det minsta dugg piggare, snarare hade det motsatt effekt och gjorde mig tröttare än innan.

Ska slå på lite musik eller kanske en film och sluta ögonen... drömma mig bort till en värld där jag förhoppningsvis inte har ont överallt och där jag är pigg och glad!

Hörs senare igen!

Xx Saga


Morgon stund har... ont i magen?

Jag har så sjukt ont i magen denna morgon. Hade jag kunnat välja hade jag legat kvar i sängen hela dagen och försökt få det att gå över... Men nu har man ju 2 barn att ta till dagis först och ett ton tvätt att vika. Jag vill inte alls!!!
Jag är trött och sliten och skulle må bra av att äga en riskudde... men icke, det klart att jag inte gör det. Vaarför skulle jag göra det? För att man kan behöva den? HA... damn i wish i had one so badly atm!

Snart dags att rusa då... vill inte. Jag ORKAR egentligen inte sen..

Skriver en rad eller två senare igen, men nu är det till att slänga på barnen ytterkläder och släpa vagnen ut i kylan och mot dagis.

Xx Saga

Sprittel sprattel..

Dagen har varit.. inte så produktiv som jag hade tänkt mig. Inte ens i närheten om jag ska vara riktigt ärlig. Försökte mig på att plugga men kom fram till att det är förbannat svårt att få allt att gå ihop när man har fel upplaga av bokhelvetet. Så efter någon timmes pluggande ( eller ja försök till det i alla fall ) så la jag mig i badet och försökte ta mig tid att få slappna av lite. Men icke! just när jag kommit i så ringer det på dörren.. jävlar! Går blöt och inlindad i en handduk till hallen och kollar ut genom titthålet (eller vad fan det nu heter) och får syn på två killar/män/gubbar? som med största säkerhet är här för att fixa värmen. Öppnar jag? NEJ! Inte fan vill jag släppa in dem i min lägenhet när jag är dyblöt (ser ut som en dränkt katt) och NAKEN!

Bebis har möljt runt som en liten tornado där inne i magen hela dagen och hela kvällen, ja så långt som nu hunnit gå på den. Det känns märkligt. Så välbekant men ändå så ovant. Jag har redan gått igenom det här två gånger tidigare, men varje graviditet är annorlunda och unik. Så som sagt var så känner jag ju igen känslan av bebis sparkar men dom är liksom "egna" eller hur jag ska beskriva det. Det är ju en ny personlighet som ligger och sprittel sprattlar där inne så sparkarna är egna... Damn vad det blev svårt att förklara det hela, låter ju bara megastört.
Det är ju 20 månader sen jag var gravid sist (inte så länge som det låter jag vet) men man hinner liksom glömma det mesta... och sen bara slår det en igen. Man kan inte låte bli att bli lite förvånad över hur kraftfulla dom där små sparkarna egentligen är. Det är inte som om jag imte känt av sparkar förrens nu.. men just idag är dom så starka.
Äh nu ger jag upp tanken på att kunna förklara det hela! Jag låter ju bara sinnesförvirrad i när jag försöker!

Jag önskar att jag kunde slänga upp en bild eller två på den lilla illvillingen. Går tyvärr inte eftersom jag inte har något att lägga in dem med.

Vad tror ni att vi får den här gången då? Blir det en liten kille, eller blir det en tjej till?

Skriver kanske en rad eller två senare igen..

Xx Saga



wtf...

Kollade just på videon till låten osm jag ka upp och kom fram till att det antagligen inte är rätt video! Damnit!

Eller???

Hmm antagligen inte!

Regn...

Jesus vad det är dåligt väder idag. Regn och åter regn verkar vara vad denna förmiddag bjuder på. Barnen ska till dagis om en så sent... Den stora vagnenär på dagis och jag vill inte gå dom där 20 minutrarna till dagis med barn i regnet, så jag får helt enkelt vänta in bussen som kommer vid 10 tiden. Barnen är naturligtvis otåliga och jag stressad eftersom jag ska försöka hinna med att göra prov idag.

Kanske skulle ta och slänga ut en låt eller så.. får se om jag hittar någon värd att lyssna på. Ska leta reda på en som handlar om regn... haha ja mer eller mindre i alla fall.




There we go! Rain med breaking benjamin. Awesome!!

Städa och fejja...

Idag ser ut att bli ännu en dag fylld med städning och dylikt. Johan ligger i badet och barnen leker snällt med varandra i sitt rum. Idag är det sovrummet och badrummet som gäller... och så barnens rum (igen). På tvn går någon barnfilm om myror som verkar lite söt...

Nej snart ska jag umgås med mina barn, titta på tv och sen städa,städa,städa... jajjamensan.. städa. Tihihihihi.. jag ÄLSKAR den här reklamen! tihihihihi...

erm, nej nu kanske man ska ta och vara lite seriös för ett tag. Återgå till det normala.
Vart var jag? Jo städa städa städa... plocka dona och ordna. Annars blir det väl aldrig någon riktig ordning på något.
Längtar tills vi ska byta rum med barnen (ja jag vet att det har varit tal om det förr men inte hänt något), nu har vi ju inte så mycket att välja på längre. Vi kommer ju aldrig lyckas få plats med barnen i det lilla sovrummet när dom är tre istället för två.

Ooh, på tisdag är det dags för UL också... Ska bli mysigt att se den lilla krabaten där inne.. Vill ju se om allt är okej eller inte osv osv.. hoppas hoppas!!

Neej nu åter till verkligheten... höres senare!!

Xx Saga!

Jahaa..


Tänk om man kunde njuta av städningen på det där sättet! Awesome!!!


Jaha då var Brunchen uppäten, barnen sover middag och Joh påväg till gymmet med Patrik.
Vad ska jag göra då? Jo det ska jag ta och tala om.. JAG ska göra som barnen och lägga mig på soffan och sova middag en stund. Ja, jag är som ett barn... trött med andra ord.
Frågan är då, kommer jag kunna somna eller kommer jag bara ligga här och såsa? Jag chansar på det senare men men.

När Johan har lyckats masa sig hem från gymmet igen är det till att ta tag i städningen här hemma (och det ser vi fram emot? NEJ) så att det blir lite ordning och reda igen. Städa, plocka, damma, feja, torka, diska, dammsuga och skura.. YAY!!(not). Men fan så skönt när det väl är gjort!

Talk to ya laters!
Xx Saga!


Sovmorgon? Inte en chans!

Sovmorgon, vad är det? I min värld så kan man ju knappast påstå att det existerar... oavsett vilken dag i veckan det är så är det bara att kliva upp med barnen, varesig ögonen vant sig vid tanken på att tvingas vara öppna eller inte. Och det faktum att allt fortfarande är suddigt.... det har ingen betydelse.

Klockan är nio på morgonen och jag överväger att slänga på både mig och barnen kläder och ytterkläder, ta en promenad till Willys och sen stanna en stund i parken nu när solen skiner. Visserligen kommer det vara kallt som satan trots den svaga solen där utanför mitt fönster.

Äh vafaan... skam den som ger sig har jag hört... och idag tänker inte JAG ge mig i min kamp mot mina trötta ögon ( Vilket kommer leda till att jag kommer somna som en stock på dagen eller galet tidigt ikväll ).

Nej dags att sätta planerna i verket och göra sig i ordning... Ha en skön morgon och se till att vara utvilade innan ni kliver upp!

Xx Saga

Eyes alá twilight?

Beställde linser för ett par dagar sen och igår kom dom. Dom är awesome!
Får ögonen att se ut som vampyrerna i twilights (när dom är som ljusast).. slänger upp ett par bilder så får ni säga vad ni tycker!

Ingen av bilderna är fixade på någpt sätt eller ändrade det minsta...


Bild nr 1.



Bild nr2.


bild nr3...


Joh gillar dem INTE, han tycker att jag är mycket finare utan linser och att dem bara förstör "min fina naturliga bruna färg som han tycker så mycket om!"

Vad tycker ni då? Är dom inte fiiiiiina?! (nej jag är inget twilight freak, är faktiskt inte så förtjust i filmerna... böckerna är en annan sak..men men)

Det som syns i bakgrunden är alla sängkläder jag har släpat ut i vardagsrummet för att vika och sedan slänga in i garderoben...


Ohh så sliten! (som vanligt då)

Känner mig helt trasig idag. Ingen ork alls... Ont i huvudet, mår illa, ont i kroppen och bara sliten efter ett par sömnlösa nätter med skrikande Haley Nova.

Finns så mycket jag borde.. tänkte ju egentligen att jag skulle ha satt igång och städa idag ( som jag nämde i det tidigare inlägget) men när jag kommit till att jag hade polckat i hallen så ran all ork av mig och jag ville bara lägga mig ner och däcka på plats.
Disken har blivit diskad (hur jobbigt det nu kan vara när man har diskmaskin) och barnen har blivit ordentligt utfodrade mer än en gång idag.. men thats about it.

Kollade mig i spegeln tidigare och la märke till att jag var mer grå än hudfärgad i ansiktet, det kan ju aldrig vara ett bra tecken. Kanske är det så att jag faktiskt borde ta mig tid att sova när Joh kommer hem... Näää det kommer inte hända, det vet jag ju själv. Johan ska dessutom till gymmet idag. Så honom kommer jag inte se på hela kvällen antar jag.

See ya guys laters!

Xx Saga

What is this? the official ignore Saga day?

Jaha... vad gör man nu då? Ingen som svarar när man varesig skriver eller smsar. Och jag som ville ha lite sällskap. Det här måste vara den officiella ignorera Saga dagen... eller har jag missat något? xD

Jaja, blir väll till att slå på lite musik och strosa runt i lägenheten och städa och plocka medans barnen sover middag.

Xx Saga

morning again...


Ännu en morgon och snart dags att ta sig till dagis. Trött är jag men inte så farligt trött som jag brukar vara vi den här tiden på morgonen ( trots att jag varit uppe i timmar). Barnen är klara om man bortser från ytterläderna som fortfarande inte sitter på deras små kroppar.

Jag har börjat se fram emot det där ultraljudet den 9:e och tycker faktiskt att det ska bli lite mysigt att få se den lilla krabaten so tumlar runt där inne i magen. Visst känns det fortfarande underligt att det ska komma en till liten familjemeddlem, men samtidigt så måste jag säga att nu när man har börjat vänja sig vid tanken så är det ändå roligt på många sätt.

Apropå inget så MÅSTE Joh se till att skaffa sig en ny mobil omgående. Hans gamla är bara att skrota och gör han det inte snart så gör jag det fan själv. Han kommer ju nätt och jämt upp ur sängen på morgonen eftersom det inte är hans mobli som ringer utan min. Hmmm undrar vad det blir för en mobil han skaffar?
Fånig tanke jag vet, men kan inte låta bli att tycka att det är viktigt att han har en mobil man kan få tag i honom på...

Nej nu ska jag slita mig ifrån den här bloggen och sätta lite fart tror jag...

Xx Saga