back on track.

Now im back on track.
Känner mig en aning bättre idag om man jämför med igår och tidigare idag.
Fick till och med en hel del gjort idag. städade upp den där förbenade röran i sovrummet och fixade lite i övrida delar av lägenheten. Håller tummarna för att mamma ska hinna med allt hon vill tills pappa kommer hem från finland. Var ju som tidigare nämnt dit och hjälpte till att rensa upp i trädgården i torsdags, tyvärr slutade det med att jag blev sjuk och sängliggande hela gårdagen och halva dagen idag. Gjorde absolut inget annat än sova och mata Haley Nova på hela dagen.

Låg och tittade på "So you think you can danse" i förmiddags ( ? ) , och Leah dansade runt som ett litet yrväder. Skojade lite med henne och frågade om hon vill börja på dansskola. Vilket ledde till att hon resten av dagen har sprungit runt och tjatat om att hon vill börja på dansskola. Gulligt värre!  Ska kolla upp i dagarna vad det skulle kosta att sätta henne i dansskola och om det finns grupper för barn i hennes ålder. Annars blir det väl den där cykeln vi pratat om i fördelsedagspressent. När jag tänker på det så känns det som om det vore en rolig ide att få sätta henne i dansskola. För jag har bannemig aldrig träffat ett barn som älskar att dansa så mycket som hon gör. Hon är ju fortfarande inne i midsommardansen ( små grodorna) vilket hon iof varvar med en hel massa andra vilda danser.

Johan har dom senste dagarna varit super duktig på att städa upp i denna helveteslägenhet. Dammsugit och skurat som en riktig kung. ( hur mycket dom nu dammsuger och skurar?!?) Tagit disken så fort det har behövts och varit riktigt huslig av sig.

Nej nu börjar det bli dags att tänka på att knyta sig för natten... lägga huvudet på den där sköna kudden och bara somna.
Så jag antar att "this is it" för i kväll. Sov sött och ha det bra..
puss puss

ps. börjar se ett möster ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback