Kyckling till middag...

Okej så idag är det dags för ytterligare ett inlägg här på bloggen.
Som vanligt har jag ingenting riktigt intressant att komma med. Leah står och äter vanlijyoghurt och Haley Nova övar på att ta sig runt i lägenheten. Kvällen ser inte ut att bli sådär otroligt fantastisk idag heller, det är väl middag, lägga barn och sen varva ner innan det är dags att lägga sig för natten.

Köpte kycklingklubbor skitbilligt idag och just nu ligger dom jävlarna och steker sig i ugnen för att bli härligt gyllenbruna och goda till middagen. frågan är bara vad vi ska ha till... Ris eller pommes??
vilket som så kommer det säkerligen bli jätte gott ( hoppas jag ).

Sitter som vanligt inne på ams och letar efter passande arbete. Utbudet är ganska torftigt, men det är det ju oftast så jag känner mig inte så jätte förvånad. Vill ju ha ett jobb NU!

Fick papper från advokaten, det har gått till tingsrätten nu och jag håller tummarna för fulla jävla muggar, så hårt att jag snart kommer få blodstopp.


Och nu är jag tillbaka... mitt i mitt skrivande blev jag avbruten av barn.. Middag och läggdags... Allt som allt har det här inlägget tagit över två timmar skulle jag gissa.... med råge!


aja, nu är det iaf skrivet och jag är "out of here"...

Puss

Slitsamt!

Jag önskar at jag hade bra saker att skriv idag. Men den här dagen känns förjävlig!
Barnen bara gråter och innombords gör jag också det. Att se Leah så liten och ynklig skär genom hjärta och själ.
Och Haley Nova är ju inte direkt på sitt bästa humör heller.

Dagen känns som om den aldrig kommer ta slut och ärligt talat vet jag inte o jag vill det heller... För när dagen är slut så tar natten vid, och jag vill verkligen inte ha en sånhär natt också!
huvudet bulltar som om jag hade 10.000 små vättar sittandes vid varsin trumma innuti det .

Får se om jag kikar in här igen senare eller om jag åter ligger i sängen eller på soffan med ett barn som skakar som ett asplöv.

Puss

Feberbarn...

Vaknade mitt i natten av skrikande gråtande barn, barn med skyhög feber och kaminvarm kropp.
Upp och trösta, krama om och ge alvedon. Plötsligt förvandlades sängen till en plats fylld med tårar och trötthet.
Stackar lilla Leah!

Idag vill jag egentligen bara ligga hemma och sova... Krama på barnen och ligga kvar i sängen och äta glass tillsammans. Titta på mumintrollen och ta det sådär lugnt. Men oddsen för att det blir som jag vill är låga. Vi har ju så sjukt mycket att göra, så många ärenden att springa och så mycket att ta tag i.

Skriver en rad senare om tiden finns och lusten faller på.

puss

Mysigt!

Haft en så sjukt bra start på dagen idag. Barnen sov i egna sängar i natt och jag fick nästintill sova ut. Vi spenderade hela morgonen med att busa och mysa  tillsammans som en familj, blev på så bra humör att det inte känns som det finns mkt som kan få mig på dåligt idag. Trots städning och träningspass som väntar så känns det som om det inte rör mig i ryggen! Det här är en bra dag =)

Leah sover middag och Haley Nova sitter i Johans famn och tuggar på pappas arm, själv tar jag mig ett par minuter att sitta här och uppdatera bloggen lite.
Ska vilken minut som helst sätta igång och städa nu så att det blir sådär fint här hemma igen.


nej nu måste jag verkligen rusa igen..
puss

Så var helgen över.

Åkte hem till mamma och pappa i fredags och blev kvar där... Firade lillebror på 19 års dagen och käkade gott i lördags. Allting känndes så skönt efter all turbulens den senaste tiden. Spenderade tid med barnen och lekte i parken som jag själv lekt i så många gånger. Fan vad jag vill ha hus!

Var på föräldramöte tidigare idag och åt korv tillsammans med alla andra familjer, direkt efter blev det till att ta en efterlängtad och välbehövd promenad med Johanna. Imorgon blir det leka i parken som ligger vid dagis och prata strunt med Maria en av mammorna på dagis. Hennes dotter Kajsa är en av Leahs favoriter på dagis!

Jaha.. så vad händer imorgon då?
Jo det ska jag med nöje tala om. Först blir det till att lämna Leah på dagis, sen ska jag och Johanna promenera ner på stan och sola lite. Kila vidare till arbetsförmedlingen, uträtta lite ärenden och sen hämta Leah igen.
På kvällen blir det ytterligare en såndär underbar promenad då jag upprätthåller min plan att gå ner i vikt och komma iform. Dels för att det kommer kännas så sjukt underbart och dels för att jag måste inför det (eventuellt) stundande ingreppet.

puss

ps. ledsen att jag varit dålig på att skriva på senare tid (igen).

Jag skriker snart!

VARFÖR!!
Ingenting blir som jag vill... ingenting känns roligt just nu. Hjärtat värker vid tanken och kroppen känns nu trött på gränsen til utmattad.

Det blev ingen sömn i natt. Satt med Haley i famnen för att hon skulle sova och kunde slutligen slummra en stund på morgonen. Natten har präglats av gråt och hysteriska skrik. Inte bara  här i lägenheten utan även i mitt hjärta och i mitt huvud. Gråten ligger nära tillhands och jag garderar mig för det värsta tänkbara i denna sitution.

Jag känner mig som ett liet barn, bryter ihop och gråter för minsta lilla. En natt utan sömn påverkar säkerligen men jag kan inte släppa ensamhetskännslan!


Blöder i själen!

Ännu en smäll... Hjärtat krossas till obefintligt damm! Funderar på att leta fram den sorgligaste filmen jag kan och sätta mig och maskera hjärtesorgens tårar med. Livet känns svårt och jag vet inte var jag ska vända mig längre..
Min "fasta punkt" suddas snabbt ut och jag känner mig så liten. Liten och hjälplös....
Själen kryper ihop innom mig som ett litet försvarslöst barn och hela min kropp värker av sorg!!!!!

Ta mig härifrån.
Tillbaka till en plats där jag är lycklig,till en fast punkt igen. Jag vill tillbaka till när allt var bra! Snälla någon... om du hör mig, skänk mig skrattet tillbaka... Det riktiga, inte det gjort av stolthet för att dölja smärtan.
Det sägs att en olycka sällan kommer ensam och fan vad det stämmer!

....

Behöver semester...

Jag känner att jag skulle behöva lite semester från min vardag just nu. Saker och ting går inte riktigt som jag vill att dom ska gå coh ärligt talat vill jag bara skrika högt.
Vill packa ihop familjen och åka ut till skärgår'n en vecka eller så. Men vill helst inte åka kommunalt med febriga barn. Jag vet inte hur mycket hjärtat orkar just nu. Det känns som om det är på tok för mycket skit som far runt i mitt liv just nu.

Hatar att vänta...
Vänta på att alla ens ansträngningar ska resultera i någonting bra och givande.
Jag vet inte, jag antar att jag har en dålig dagx5 just nu. Ingenting går min väg, allt bara rasar och jag blir mer och mer förvirrad av mitt eget liv.

Neeej, nu får det vara slut på gnäll för idag ( hoppas jag )! Alla har vi dåliga dagar....


Om ni vill så får ni gärna skriva en rad om er själva... Väntar mig inte att någon ska ta sig tid, men skulle vara trevligt att läsa lite om hur ni andra har det.

Sköt om er!


Puss

Grattis Mamma!

Idag fyller min kära mamma 41. Hoppas vi får åka dit och gratta henne och fira lite tillsammans.
Ska ringa oh sjunga lite senare... men jag antar att hon måste få kliva upp och så först.

I alla fall GRATTIS MAMMA jag älskar dig!!!


puss

Kändisdjungeln...

Det finns inte en möjlighet att dessa så kallade "kändisar" sitter i den malaysiska djungeln!
Kanske är det bara jag ocn Johan som tycker allt ser så fake ut, men ärligt talat. Jag köper det för 5 öre.
Tänk er själva hur mycket insekter och skit det skulle vara där. Insekter som dessutom garanterat skulle dras till Ljuset och elden. För helvete!! Var det någon annan som la märke till att den enda "insekten" som syntes i hela programmet ( förutom de små liven i den där "bubblan" stackarn hade på huvudet) var en liten vit fjärill?!?

Det är nästan patetiskt
att tv4 ens sänder den här skiten. Och vad som är ännu mer patetiskt är att jag faktiskt kollade på sikten. Herregud... Tragiken slutar inte där. Jag blev dessutom irriterad OCH bloggade dom det hela....
Skit samma... Det jag egentligen var ute efter ( om det nu  var någon annan som var lika patetisk som jag och tittade ) var att veta om det är någon annan som tycker att det verkar fake och uppgjort?

Sköt om er så länge...

Puss

Vad är det med världen?!?!!

Pratade med Malin idag och vi kom fram till något ganska störane:"Missery is the new black".
Varför ska alla alltid jaga fel...  i dagens samhälle är det sjukligt förbjudet att vara lycklig! Lycklig är tråkig...
Vem fan vill läsa om någon det går bra för? Vad är det för roligt med att höra att någon är lycklig!?!

Detta fenomen är någonting
jag tycker är förbannat jävla underligt. Jag personligen lever i ett lyckligt parförhållande. Jag trivs tillsammas med Johan och vill leva tillsammans med honom. Även om livet har serverat motgångar på löpande band så har vi fan tagit oss igenom det UTAN att slita varandra i stycken.
Idag nästan 4 år senare är jag lika förälskad i honom som jag var när vi började träffas. Vi har två underbara barn som älskar oss och som vi älskar tillbaka villkorslöst! Jag kan helt klart se mig själv bli gammal med honom.. Och jag vill absolut spendera mitt liv ( i med och motgångar ) tillsammans med honom.

Det finns alltid någonting att riktigt sura er sig över.
När andra ser människor som är lyckliga så sätter snacket igång. Jakten på något att trycka eller ifrågasätta deras liv och glädje med. Alla har dåligt samvete över något, ingen räcker till och ingen är någonsin nöjd med det dem har.

Jag säger bara: Du och jag Malin... Se livet från den ljusa sidan?! Lyckliga till slutet?

puss

why?

Varför? varför vill inte mina barn som jag vill?? Varför vill dom inte sova? Klockan är mkt och Leah vill verkligen inte sova..  Jag hade hoppats på att få lite egentid med Johan. Men ärligt talat så tror jag att han sover där inne i sovrummet. Tragiskt att han sover och hon är vaken...

Apropå inget
så vill jag passa på att gratta Daniel och Sussi till deras nya lilla familjemeddlem!!
Välkommna in i vilsna föräldrars klubb. Haha. Hoppas på att allt har gått bra och att ni får mysa riktigt mycket nu =)

puss

TACK!

Tack Johanna och Andreas för skorna ni så snällt kunde fixa till Johan!
Hade det inte varit för er så hade inte Johan haft något att gå i på ett tag.... Är så sjukt glad att ha er som vänner!
Vi få väl se om *** tänker betala för skadorn han åstadkommit i mitt hem och Johans skor.

Kvällen ser ut att bli ganska lugn, inget inplanerat. Funderar på om jag ska ta mig ett bad efter dagens bravader.
Barn sover och jag känner mig betydligt lättare om hjärtat efter de besked Johan fick idag. Tänkte väl att det inte kunde vara så svårt att få tenta av lite skit som var kvar.

Allvarligt talat nu... Vad är det för fel på puckona som sitter och svara i telefon på alla dessa "instanser"?
Lite jävla koll borde dom ju i alla fall ha!?! Man kan väl inte bara sitta och skicka runt stackars satar som behöver hjälp och kräva att de ska göra saker ( som det sedan visar sig att de inte alls ska/behöver göra ) som garanterat skulle leda till personlig konkurs och svält? Neej... det här är någonting som verkligen gör mig arg.

Nu ska jag slänga mig i det där badet jag nämde här ovan... sussa sött för det ska fan jag göra sen!

Puss

Btw....

Fick ett "gästinlägg" "publicerat" i en av bloggarna jag läser då och då. Det var roligt, tack Emil... du förgyllde verkligen min dag!!!!! ( inte för att han läser min blogg)

Tänkte bara få med ett litet glädje ämne mitt i allt det här TRAGISKA!

Tack igen Emil för att du gjorde min dag!

puss

Otroligt!

Idag får jag åter igen bitter bita i det sura äpplet. Jag har de senaste dagarna försökt sanera lägenheten med clorin, men den förbannade kisslukten vägrar lämna min bostad. Ingenting hjälper!
Jag har prövat med ättika och citronvatten, diverse rengörings produkter, skurmeddel och någonting som skulle ta bort obehagliga odörer. Vad FAN gör jag nu? Hur ska jag få en kissfri lägenhet?

Stackars Johan fick igår lov att gå runt i "flippflopp"  eftersom skorna (fortfarande efter 4 tvättar) luktar KISS!
Kommer kräva *** på nya, Johan kan ju fan inte spendera vintern i "flippflopps"! Och ärligt talat så tycker jag att det är hans jävla skyldighet att ersätta det han har förstört....

Hoppas på att Johanna ska masa sin lilla rumpa över till våran (illaluktande) lägenhet idag så att jag kan få lite hjälp med barnen medans jag åter igen ger mig på de envisa fläckarna och den eviga lukten av urin.
Kan inte riktigt hjälpa att jag tycker synd om mig själv... Jag HATAR det här!

Ska spendera lite tid med mina små nu...

puss

Fasen...

Ajajj.. det är vad jag tänker just nu.
Tusan vad jag blivit förkyld. Halsen känns som en fruktansvärd krigszoon och huvudet verkar nu i eftermiddag sluta upp med de andra. Att gå ut halvförkyld på krogen var ingen höjdare. ( innerst inne visste jag nog redan innan att det var en dum ide.)

Dagen har gått åt till att umgås med barnen och Palle.. eller ja, palle sov mest på soffan om jag ska vara ärlig. (han brukar komma hit då och då och göra det)
Försökte få tag i Erica för att se om hon hade med sig sin jacka hem efter krogbesöket men utan någon framgång. Jag och Johanna kan nämligen inte komma ihåg att hon hade den med sig därifrån.

Väntar på att Johan ska komma hem
från min mamma och pappa så att vi kan äta middag tillsammans.
Han håller på att sätta spottar i deras tvättstuga. Jag antar att tvättstugan snart är klar. Eller så är det bara önsketänkande, vad vet jag. Man kan aldrig veta när dom ska bli klara. När dom väl är klara med tvättstugan så kan jag tänka mig att dem kommer påbörja ombyggnation på någon annan del av huset. ( och Johan kommer självklart att vara där och jobba på han också... kan bara inte fatta att det är så kul? )

Nej nu ska jag umgås med mina barn och hoppas på att halsen ska sluta göra ont.

puss

Dagen efter...

Skickade in det här inlägget till en annan blogg som gästinlägg.... får se vad som händer!

Såhär i efterhand så ångrar jag bittert att jag gick ut igår.
Jag mår inte dåligt på något sätt, ingen huvudvärk, inget illamående och ingen "bakis" kännsla. Ja egentligen så mår jag faktiskt helt jävla okej.
Kvällen var jätte trevlig och Erica bjöd mig på lite dricka. Johanna och jag gick ju egentligen inte ut med tanken att vi skulle drika någonting. Det var mer för att för en gångs skull komma ut och träffa folk. ( Måste passa på att tacka tjejerna för en fantastiskt rolig kväll)
Kvällen var superkul ända tills det var dags att gå hem. Då vart man helt plötsligt förvandlad till tråkig, bitter, tragisk och gammal som ville går hem ( klockan 4 på morgonen). Orkade vilket fall som helst inte bry mig om det utan tänkte att det skulle bli mysigt att komma hem och lägga min trötta kropp i sängen brevid Johan.

Okej.. det är här allt bara rasar!
När jag kommer hem slås jag av en stark doft av urin och synen av *** däckad på vardagsrumms golvet, med byxor och kalsonger ner dragna till fotknölarna.!! Tänker att det kanske bara är min hjärna som spelar mig ett spratt. Tar av mig skorna, går in i sovrummet och tar av mig kläderna och sätter på mig morgonrocken. Jag kilar ut i vargadsrummet och är påväg med nappflaskan till köket för att fixa mat till Haley..... Gissa vad som händer!?!!!
Saga sätter fötterna i 19 liter KISS!!!! JÄVLA SKIT!
Hela min hall badade i ***'s urin! VAFAN! han har kissat ner heeeeela min hall! på stereon, Leahs skor, johans skor och allt annat som kommit i vägen för hans snuskiga nattkissande. Jag ber honom ta ansvar och torka upp efter sig och snubben svarar : "surprice, var så god" "det är en pressssent".
efter det går det inte att få liv i honom! Omöjligt!!!


jaja.. nu måste jag tydligen gå och torka upp lite mer kiss. Stereon kommer ju aldrig bli sig lik igen!

puss


Såå glad!

Idag är en bra dag! Gårdagens läkarbesök gick bra och idag kommer Malin och Isabelle och hälsar på. Det som möjligen skulle kunna göra dagen bättre vore om det slutade regna och solen tittade fram igen.
Känns som en evighet sen man verkligen umgicks med Malin. Och gud så kul barnen kommer ha.

Jag vet att jag inte har varit så aktiv på sista tiden, men som sagt var så har det varit lite mycket nu.
Och jag har inte haft någon ork att skriva. För övrigt så har jag  inte haft något jag kännt för att dela med mig av att skriva heller. Så jag antar att det har varit lika bra.

Nej nu är det snart
dags att sätta igång och städa lite.

puss

=/

Gillar inte hur statistiken visas eller att man inte kan se inläggen och kommentarerna när man loggar in längre!

nervöööst!

Imorgon har jag min läkartid... känns som en evighet men ändå, jag vet inte. Jag är så sjukt nervös! Ett steg närmare att bli mig själv, men ändå så långt ifrån..

Förlåt om jag inte är eller har varit så aktiv här på bloggen på senaste.. men det ä så mkt som händer just nu bara.

skriver senare igen..


puss