längtar...

Jag längtar tills på torsdag!
Ska bli skönt, men känner mig samtidigt ganska nervig. Men det finns ju fler anledningar att glädjas och längta.
På torsdag kommer Malin och Isabelle och hälsar på!

Skriver mer senare, när jag har mer tid!

puss!

Vad fan!!!

Vad fan är det med er läsare? Är det ingen som fattar att när någon mår dåligt så ska man väl iaf FÖRSÖKA säga något? Något som gör så att personen känner sig lite mindre ensam. Men nej! inte här inte... här läser folk om ens hjärtesorg utan att ens så mycket som tänka tanken att kanske lämna en tröstande kommentar! Vad fan är det med er!?!
Finns det ingen jävla medkännsla längre? är den också död eller?!

Skit samma! Ta åt er ni som känner er träffade och ni som inte gör det.... skit samma, ni gör som fan ni vill!

Begravning...

Idag begraver dom Patrik. Det känns så sjukt, så overkligt! Redan nu på morgonen känner jag hur grå världen är idag.
Ingenting är riktigt lika vackert idag och regnmolnen hotar med att vräka ner en massa kallt vatten över de sörjande.
Jag ska inte gå.... Jag KAN inte gå, jag har ju barnen. Jag orkar i alla fall inte gå... Inte av lathet utan på grund av att jag inte står ut med tanken att se alla jag älskar stå där, ledsna, tysta och gråtandes. Jag står inte ut med tanken på att se min mammas tårdränkta ansikte när de sänker ner ännu en av hennes kusiner i den kalla marken.
Jag skulle inte vara till någon tröst. Det finns inget jag kan göra, ingen jag kan hjälpa och ingen jag kan trösta.
Att se hur allas hjärtan brister skulle slita mitt  i stycken.

Idag är en sorgens dag! Färgerna känns mindre klara, ångesten väller fram i bröstet på mig och jag känner att jag borde gråta.. Jag vill bara bort. Bort till en lycklig plats, en plats där lidane inte finns, eller där det åtminstånde inte gör så ont!
Jag behöver komma bort. Jag behöver träffa folk, vänner, familj. Men inte på min sida... Där är alla så ledsna, där lider alla just nu. Vad ska jag göra? Hur ska jag trösta? Vad ska jag säga, vad finns det kvar att säga? Ingenting kan ju i slutändan få Patrik tillbaka. Ingenting jag gör eller säger kommer någonsin få honom att bli levande.

Jag har ångest..... hjärtat värker, allt snurrar och kroppen känns tung. Varför är jag inte där?! Jag borde vara med, jag borde finnas där och stötta! Sörja tillsammans, gråta vid deras sida! Inte sitta här hemma och fälla mina tårar i ensamhet! Jag är å dum! jag har så dåligt samvete över att jag inte finns där för dem som behöver mig.Men mest dum känner jag mig för att jag inte befinner mig bland dem jag själv behöver vara med idag.

Fan vad livet är orättvist!
Varför måste någon som är ung, modig och älskad dö när det finns människor som förtjänar det mer. Patrik förtjänade att leva! Han var snäll och varm och godhjärtad. Han var en hjälte...

...........

Saknar!Jag vill åka NU....
Jag saknar er så jävla mycket.
Det går alldeles för lång tid mellan gångerna vi ses. Igår kände jag mig som Speedy Gonzales log brett mot världen och pratade med dig i telefonen. Skrattade så jag nästan grät och hade ett av mina lite mindre ljusa ögonblick.

Jag:  Malin!!! Hon är så jäävla ytlig!!!!!!!!! Fast å andra sidan, det är ju du och jag också!!?!
Du:  HAHAHAHAHA.... SAAAAGA.. HAHAHAHAHA, "så jävla ytlig". hahahaha, "men det är ju vi med!" HAHAHAHAHHA
Jag:  HAHAhahahhahha.. ja men..................
Du:  Det här hamnar på min helgon! På min citat lista. MAHAHAHAHA!
Jag: Hahahaha fan vad jag ä bränd Malin, inte mitt ljusaste ögonblick kanske!

Och så fortsatte kvällen i samma anda... ( lägg märke till att jag inte druckit! )

Idag däremot håller min rygg på att gå av på mitten och mitt huvud splittras i 1000 bitar. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men det är  4 veckan med huvudvärk nu. Jag antar att det kan vara det växlande vädret... och kanske en och annan skrikande 2 åring.

Måste sätta igång med städning och dylikt snart..

Puss

Grattis pappa!

Det är 10 minuter kvar av denna dag.. så Grattis på födelsedagen pappa!!

Imorgon fyller min pappa....

Imorgon fyller min älskade pappa 44 år, detta betyder att det inte blir något dagis för Leahs del.
Tänkte jag skulle ha ringt till Lisen och bokatom lite men får snäll vänta tills mobilen är laddad igen innan detta kan ske.
Hoppasdes även att jag skulle "springa på" henne på facebook, men icke detta heller.

Tröttheten har mig i sitt våld och släpper inte klorna om mig ens för en liten stund. Det är fan livsfarligt att lägga barn, det är som en förbannelse.... man är nästan garanterad att man håller på att somna själv!

Nej jag vet inte.. måste helt enkelt göra som barnen och slummra en stund snart...

pusspuss

Ännu en helg som försvunnit bakom oss..

I fredags var det kräftskiva hos mormor och morfar, hela familjen var där till och med morbröder och kusiner.
Kvällen var trevlig och alla var glada. Ett BERG av kräftor serverades och där till paj och andra godsaker.
Funderar starkt på hur det kommer sig att man inte äter kräftor lite oftare, man ska ju nästan känna sig nöjd om man har lyckats planera in EN skiva under sommaren.

I alla fall.. vidare med vad min otroligt givande helg hade att erbjuda.
På lördagen ( med andra ord i förrgår ) var det kalas för johanna som fyller 22 imorgon. ska passa på att gratta.
"grattis älskling på 22års dagen!". så då var det gjort!

Vill be er alla att hålla tummarna får Johan idag, det känns som om det faktiskt är hans tur nu och han o någon förtjänar det!!

okej så nu är det bara till att kila in i köket och koka lite kaffe innan grabbarna drar iväg! Känns lite nervöst men det kommer nog gå jätte bra för Johan!

pusss

Höst?

Det var bara ett par dagar sen det var sommar till 100%, men nu känns det som om hösten är i antågande och den har en hiskelig fart. Löven börjar bli gula och vädret betydligt kyligare på morgonen. Det ska bli skönt med lite höst. Jag kan inte låta bli att tycka att det ska bli trevligt, man får ju mysa så sjukt mycket på hösten. När regnet slår mot fönstren och  det börjar bli mörkt, då kan man utan dåligt samvete kura ihop sig hela familjen i soffan och bara mysa. 

Världen blir ju dessutom så vacker på hösten! Alla varma, klara färger... Jag tor rent av att hösten är en av mina favorit årstider.

Idag ska vi ut till mamma och pappa för att träffa Mark och Helene och barnen.
Hela familjen kom på besök från Norge i förrgår och åker igeen på söndag. Igår var det fullt hus här hemma. Hela familjen var samlad och vi fickade lite. Andreas och Leah lekte och busade som två riktiga tokar, Odin Kristoffer och Haley Nova hängde runt i allas famnar och vi andra, Vi vuxna drack te och Kaffe.

Måste rusa!

Puss

Grattis på två-års dagen Bellabus!För två år se
kom en lite flicka till världen, liten och mjuk. För två år sen fick  Leah ( då liten, bara drygt en månad gammal ) en liten kuisn. Idag på dagen är det två år sen lilla Isabelle kom till världen och fyllde våra liv med mer glädje och skratt. Jag antar att det jag vill säga är: "Grattis Bellabus på 2 års dagen!, Hoppas den blir allt du önskar dig".

Stora gratulationer från Hela familjen!

Puss

God morgon...?

Klockan är straxt efter sju på morgonen och jag har varit uppe ett tag nu.. Låg i sängen och försökte somna om men precis när ögonen äntligen var på väg att sluta sig och jag skulle få falla tillbaka i sömn ringde det på Johans mobil. Skyndade mig upp för att inte hela familjen skulle hinna vakna och hör i andra änden av telefonen PALLE!?
"vad fan vill han 20 i 7 på morgonen?" tänkte jag och nu vet jag. Han ska lämna bil på vekstad och ville veta om det var okej om han kom över och lånade våran soffa några timmar för lite sömn.

Och ärligt talat så tänker jag gå och försöka somna om iaf en timme.
God natt!

Puss...

Huvudvärk!

Det känns som om huvudet ska sprängas. Har haft ont i huvudet och yrsel i flera veckor nu.. vad jag än gör så blir jag inte av med det. Jag känner mig vimmelkantig och slö hela tiden, allting snurrar. Vad gör man för att bli av med den här skiten? vad gör man när tabletterna inte hjälper och att dricka bara gör dig massivt kissnödig?

Allvarligt talat vad gör jag nu? Hur handskas man med en sak som denna? Jag känner hur jag blir tröttare och tröttare, grinigare och grinigare. Alla som kommer i min väg blir lidande av mitt dåliga humör och jag önskar innerligt att det ska bli bra nu så att jag kan bete mig som en normal människa! Vart fan är min bettskena?! jag betalade inte multum för den för att sedan tappa bort den.. Den köpte jag för att den skulle.. SKA fylla en funktion och nu behöver jag den mer än någonsin.

Ska försöka få sova en stund i natt. Håller tummarna för att jag ska kunna lägga mig ner utan att kräkas av yrseln och förhoppningsvis sakta men säkert träda in i John blunds somäner. Alternativ att han kommer flygande in genom vårat öppna sovrums fönster och häller en hel säck av det där dammet eller vad det nu är han har i ögonen på mig.

Nej nu ger jag upp det här, ska kila isäng och invänta ett mirakel..
Sköt om er nu... och sov gott ni som kan.

Puss

Så trött bara, så trött!När tusan blev jag
morgon trött? Jag har aldrig förr varit riktigt morgon trött, men de senaste dagarna har mina ögonlock kännst som bly på morgonen. Hur gärna jag än vill så är det numera svårt att komma upp. Jag kan liksom inte låta bli att trycka av alarmet om och om igen.. tar säkert en kvart innan jag kommer upp ordentligt. Varför är det så här? Jag har ju alltid varit en nattuggla men likväl har jag alltid lyckats komma upp i tid, oftast ca 30 minuter innan klockan ringer. Nu är det ju helt sinnessjukt hur trött jag är.

Funderar allvarlit på att lägga mig jämte Haley på golvt, på hennes lilla filt och slummra till en stund. Får man göra det? Är det okej att somna om? Om mina kalkyleringar stämmer så är svaret ett rungande "NEJ!". Skulle Johan komma hem efter att ha lämnat Leah på dagis och hitta mig sovandes på golvet skulle han med största säkerhet bli förbannad.

Men å andra sidan så skulle antagligen inte jag heller uppskatta att hitta min sambo sovandes på golvet. Eller ja... det spelar kanske roll vilka omständigheter detta sker under. Skulle det vara efter att han en hel dag städat och tagit hand om barnen, lagat mat och diskat... Medans jag jobbat så skulle jag väl kanske tycka att det var lite sött.. men skule det där emot vara under samma omständigheter sm råder nu så skulle jag nog bi riktigt grinig.

Nu börjar det bli dags att avrunda lite.. Dyker med största säkerhet upp snart igen.

Puss

Jag vill...

Är det bara jag eller finns det fler där ute som likt mig har helt overkliga, fåniga drömmar?
Ni vet... vinna på lotto, och då menar jag inte en jätte summa utan en liten som kan ta en ur krisen och in i en normal vardag. Aldrig behöva oroa sig för hur lång tid det kommer att ta att betala den där skulden på över ett tjugotal tusen kronor som man ådrog sig när man fick vattenskada i köket. Utan en massa extra avbetlinigar till hyresvärden skulle livet bli en aning lättare.

Längtar så sjukt mycket  tills vi båda har fast arbete igen. Jag kan knappt bärga mig till slutet på denna månad då jag får svar på om äldreboendet brevid har någon tjänst ledig eller inte. Jag vill bara ha svar. Visst hoppas jag att dom ska säga "Ja men självklart Saga, vi vill absolut ha dig som timmis här på Malins. Skulle du kunna börja redan nästa vecka?" men det är inget jag räknar med nu när det är så dåligt med arbeten över lag. Ärligt talat så är jag nöjd bara jag får ett ordentligt svar. Inga fler "kan du höra av dig i slutet på månaden igen?" eller "Jag ska kolla hur schemana ser ut och se hur många det är som blir kvar efter sommaren". Då vet jag i alla fall och kan sluta fundera över det så jävla mycket.

Jag önskar att vi kunde åka till stavsnäs i helgen och gratta Isabelle. Barnens kusin fyller 2 och det är klart att man vill vara där då. Skulle vara så roligt att träffas igen, det var inte ju inte igår om man säger så.
Och barnen har ju så sjukt roligt när dom träffas. Leah och Isabelle skulle kunna vara de bästa av vänner om vi bara träffades ofta nog. fast å andra sidan så är jag ganska säker på att dessa damer kommer ställa till med en hel del förtret för oss vuxna tillsammans. Haha, kan inte låta bli att le vid tanken på tre hormonstinna tonåringar som hittar på djävulskap och skräker att det hatar oss. Missförstå migrätt nu. Inte fan vill jag att mina barn ska hata mig, men man kommer väl ihåg hur man var själv. Och är barnen minsta lika mig och Malin så har vi garanterat tagit oss vatten över huvudet.

Slänger upp lite bilder på Isabelle och Leah från sommaren. Dom rullar in när Johan har slutat spela CS. som senast kommer de in imorgon.

Puss


Hahaha jag DööööR så roligt!

Har inte skrattar så mycket så att jag gråtit på länge men det här UNDERBARA klippet på jesper.nu fick mig att skratta hysteriskt. Det här måste ju vara världens härligaste bröllopsentre någonsin! Tack Johan för att du visade mig detta!!!!!

Eftersom jag ALDRIG länkat någonting och är totalt värdelös så får jag helt enkelt bara ge er adressen till klippet och hoppas att ni ska kolla in det!!

http://www.jesper.nu/filmer/coolt/6034-JK_Wedding_Entrance_Dance/

NooOoooOo

Jävla skit! Vi försov oss igen. Gick isäng i lagom tid igår och sov tills alldeles för sent idag.
Dagis fick vänta och jag fick skynda mig, för att inte tala om stackars Johan som fick slänga upp det nyklädda barnet på armen och springa iväg stressad som ett jagat djur.

Förväntar mig inget besök idag. Alla verkar vara sjuka... Vad fan är det som händer? Hur kan 90% av alla man känner bli sjuka samtidigt?! Vem förutom mina barn ska jag leka med då?

Känner själv det blev en tusans massa frågor och tänker därför bege mig in på ett annat ämne nu.
Min förbannade jävla katt driver hela familjen till vansinne med sina sinnessjuka strapatser. Hon är dessutom jävligt klumpig så hon river hela lägenheten i sinna ynkliga försök att fånga någonting. Hur jag än försöker försvara hennes beteende så är det näst intill omöjligt. Johan lyssnar inte på det örat och får Leah chansen så jagar hon den stackars råttan genom lägenhetens alla vrår. What to do?!

Fan vad jag skulle vilja ha ett berg av mackor framför mig, ett helt everset med ost och bröd.
Jag är så sjukt hungrig att jag allvarligt tror att jag kommer att kräkas om jag inte äter snart. Problemet är bara att då måste jag ställa mig och göra gröt eftersom det är det enda som finns i frukost väg i detta hushåll för tillfället.
Satan!

Puss puss
Visst finns det likheter?

Spanade som vanligt igenom bilderna på datorn lite och kom fram till att jag som mamma ser många likheter mellan mina barn. Är det någon annan som håller med?


Leah som liten ( eller ja mycket mindre )


Haley Nova för unge fär en och en månad sen eller så.

Välgörenhet?!


soffan är köppt på blocket för bra pris!Här har ni era fattiga jävlar...
välgörenhet på hög nivå! Hur vet man att man har det dåligt ställt?! Jo det vet du med all säkerhet när dina vänner börjar  SKÄNKA dig saker gratis. Jag har en sådan underbar  vän. Hon skänker mig glädje och många skratt, men nu på senare tid även saker.. senast var det en ca två år gammal stereo som fungerar strålande bra. Och nu idag slungar hon iväg en skärm till datorn mot våran lilla vrå. Hon säger sig inte behöva dem längre då hon köpt nytt och tycker att det skulle vara ett förfärligt slöseri att ställa ner det i förådet där ingen någonsin kommer bruka sakerna igen. Där det år efter år skulle få stå och samla damm.

Jag tackar och tar lyckligt emot dessa gåvor skänkta med "kärlek"  ( hoppas jag ). Ler vid tanken på att snart kan jag ha min dator uppe utan att den tar upp halva vardagsrumet och tycker att Jenni är en fantastisk vän och människa.

Nu tro ni säkert att jag är utblotad och tar emot vad som helst som vem som skänker mig. men detta är inte alls fallet... jag är bara så förbannat trött på att allt ska kosta så jävla mycket.. Och varför skulle jag inte ta emot en skärm som fungerar och är ljusår bättre än den jag redan har? Snacka om att vi lever i ett slit-och-släng samhälle!

Jag är inte den typen som springer i soprummen och letar möbler, nej jag köper dem faktisk. Visserligen så blir det väl en del blocket surfande och dylikt , men vafan! Jag kan väl lika gärna leta reda på samma sak lätt begagnat som nytt?
Man får väl vara lite ekonomisk! Det är som om alla skämms över att ha något någon annan inte längre har nytta av, som om det skulle vara sopor och inte saker man köper/tar emot. Själv tycker jag att det är att vara smart och anser att om man kan så ska man väl ta chansen att spara lite till en regnig dag. Det finns ju så mycket annat man kan göra för dedär extrapengarna.

Tvättstugan kallaroch jag rusar snabbt som blixten ner, sliter ut den blöta tvätten ur maskinen och stoppar hoppfullt in den i torktummlaren. Håller tummarna för att den ska bli torr och lunkar hem igen i maklig takt.

Puss

Back to daycare!I
dag var det tillbaka till dagis för Leahs del. Hon började tjata om det redan igår och nu på morgonen bar det av.
När vi kom fram till Hinden möttes vi av glada barn och en leende Birgitt. Sommaren har varit härlig men det känns skönt att dagis har öppnat igen, blir fler att leka med på det sättet. Nu är Leah ingen liten mask längre utan har avancerat till en stor och fin Hare. Det ska bli kul att se hur hon har haft det på dagis när vi kommer och hämtar henne sen, men först bir det till att tvätta kläder i drivor då vi har tvätt tid mellan 12 och 16.

Jävla korta tvätt tider man får egentligen.. Hur ska man hinna tvätta kläder för fyra personer över två veckors tid? Detta låter i alla fall helt absurt i mona öron. Eller så är det så att när man har bars så förbrukar man större mängder kläder?!
Problemet med våran tvättstuga är ( förutom att man delar den med halva sverige ) att torktummlaren inte torkar tort och att maskinerna inte är stor nog att rymma all tvätt!

Här sitter vi, två vuxna människor och kan för allt i världen inte förstå varför Johans skatteåterbäring inte trillat in på hans konto ännu. Det hjälper ju inte att vända sig till skatteverket heller.. dom vet ju varken mer eller mindre än vad vi gör.

 Dagar som denna längtar jag så sjukt mycket efter att få bege mig tillbaka till jobbet!
Jag saknar att ha någonting mer än barnen att tänka på. Jag vill känna att jag bidrar lite mer.... samtidigt så älskar jag att få vara hemma med dem. Barnen menar jag då, inte gammlingarna!

Blir till att ansöka om dagisplats åt Haley Nova snart också... Det är ju så sjuka köer nu att man måste vara ute i god tid, tack gud att vi har förtur! Nu är det hennes tur att bli en liten Mask... eller nu och nu.. det är ju faktiskt inte förrens nästa år, om en sådär 7-8 månader. Haha!

Slänger in lite fler bilder senare.. har ju inga på den här datorn.

Sköt om er.

Puss

Skolparken...


Hade som sagt var inte med mig kameran så fick  bli en bild på mor och fars trädgård istället.... men det får duga!

Var ute i skolparken
med Johan och barnen igår ( 10/8 ). Lekte med Leah och åkte bland annat kana.
Det ar så sjukt mysigt att hitta på någonting sådär alla i familjen.  Efter ett tag begav vi oss vidare till minigolfbanan på andra sidan stan och spelade en stund med Leah, vart dock tvugna att avbryta efter enbart 6 hål eftersom Haley höll på att smälta i hettan.

Tittade på en fågel som höll på att sätta i sig en ytterst liten gädda på vägen förbi ån och kunde inte låta bli att önska att jag hade haft med mig kameran som planerat. Blommorna och träden.... allt så fridfullt och underbart.

Ville väl bara dela med mig lite antar jag..

Puss

Sicko!

Satt just och såg denna fantastiska film med Johan och kan för allt i världen inte förtå varför jag inte sett den tidigare.
Det är få sker som engagerat mig på samma sätt som denna film har gjort och jag känner nu en otroligt stark kännsla av att jag MÅSTE dela med mig till övriga människor i VÄRLDEN av detta genis storhet! HYLLA Michael Moore!!!!!!!
Jag har alltid haft någonting emot USA och dess regering och blev hoppfull när Obama vann valet och blev  landets första färgade president.
Jag kan inte komma över hur slående denna film är och hur jag nu istället för att känna förakt för amerikanerna känner stor sympati.

Efter att ha sett filmen vill jag skicka pengar till hjälporganisationer, inte i uganda eller liknande utan USA. Jag vill sätta mig ner och skriva ett långt brev till landets regent och öppna upp ALLAS ögon för hur stort landet skulle kunna bli om man sammarbetade. Jag vill nå ut till stackars okunniga amerikanska medborgare och informera dessa om hur starka de skulle bli om det enade sig och gjorde uppror mot detta helt vedervärdiga system! Jag vill får dem att kräva rättvisa och  GRATIS sjukvård fär ALLA!

Jag känner mig nu otroligt mycket mer tacksam över att vara född och uppvuxen i Sverige än vad jag har gjort på många år, och känner mig välsignad som har allt det jag har ( och jag lovar, för vissa kanske det inte ser ut som mycket ). Bara att få ta hem mitt friska barn efter att ha fött det och att veta att om det händer något så kommer jag kunna ge mina barn den vård det behöver, UTAN att det kommer kosta mig allt jag äger och har, utan att det kommer försätta mig i stora skulder och utan risk för att rent av bli nekad vård! Jag känner mig tacksam över att veta att om mina barn får feber hög feber så behöver jag inte oroa mig för att de ska DÖ!

Idag ser jag på mitt hemland med nya ögon men även så ser jag med nya ögon på USA.
Jag rekomenderar alla som som jag tidigare inte sett denna film att se den snarast möjligt! Ta er tid att lägga ett fåtal timmar av era liv på att se denna oslagbart fantastiska film. Ta er tid att beröras och bli en aning mer medmänskliga och sympatiska. Filmen bjuder inte enbart på en rejäl ögonöppnare utan även på en del ofrivilliga skratt också.
Den ÄR och förblir FANTASTISK!

Puss

T. P

 VI åkte på Johans begäran  hem till mamma och pappa igår och spenderade sedan hela denna förmiddag med att vara ute i parken med Leah.
Johan hjälpte Pappa i tvättstugan som vanligt och Haley rullade roat runt på sin lilla filt på golvet.

Åkte hem och väntade i EVIGHETER på att Rebecca och Patrik skulle komma och hälsa på. Spelade lite TP och käkade nybakade brownies. Leah var trött som om hon inte sovit på veckor och skrek och bråkade lite. Somnade sedan snabbt när Johan som den riddare i blank rustning han ( tror sig vara ) är la henne för natten.

Nu sover barnen och gästerna har gett sig av hem till sitt... här sitter jag som vanligt och fördriver tiden med att uppdatera omvärlden gällande mitt otroligt spännande liv.

Jag läste som vanligt en av de bloggar jag besöker oftast och blev så sjukt besviken på denna ( numera "krönikör" tydligen ?) bloggare.. ja för först gången blev jag faktiskt riktigt arg på vad han hade mage att skriva. Okej om det bara hade varit på hans blogg.. men fasen i en verklig krönika?? Skärpning! Killar ska inte ge sig på ämnen de inte nu eller någonsin kommer kunna begripa!! Lämna ämnen som barnafödande åt proffsen, med andra ord oss tjejer som faktiskt klarar av det.
Strunt samma... när allr kommer om kring så antar jag att jag bara ville få fram att jag kanske inte bara var besviken utan till och med grovt förolämpad över att en sådan omogen kille får chansen att påverka andra. Och lägg då märke till att han inte har några egna barn!

Nu ska jag se till att leta upp någonting vettigt att spendera tiden med fram tills jag ska slänga mig i sängen och slummra för natten.

Puss

Lite bilder....


Kollade igenom lite bilder på Barnen och hittade en dag då Leah hade en Liten serie bilder.
Slänger upp dem här för alla att beskåda. Miner är dagens tema.Leah innan frukost...Leah i väntan på frukosten.....
Leah när vi tvättat av henne straxt efter frukost...

I feel so old!


Haha Johan ser ut som... ja, you tell me!

Vart tog den roliga delen av Saga vägen?
Alla verkar ha något roligt utöver sina barn och familjer att fylla sina liv med.. det är bara jag som vanligt sitter hemma med Sambo och kids utan att göra annat än att vara mamma. Folk skaffar sig romaner, festar och åker på semester och här sitter allt jämt jag kvar i min lägenhet och funderar över hur jag kunde bli så tråkig! Visserligen trivs jag otroligt bra med Sambo liv och barn, men nu när alla andra öppet stoltserar med sina spännande liv så kan jag inte låta bli att känna mig lite ja... Gammal!

Barnen ligger och sussar sött i sängar små och här är jag... 21 år gammal och otroligt tråkig. Jag tittar inte ens på Tv, nej jag sitter här vid datorn och kan inte komma på roligare än att spela på någon gammal sunkig spelsajt som till exempel King. com. Vad fan är det med mig? Varför kan jag inte släppa det här?

Pratade med en bekant som, som mig är tvåbarnsmamma tidigar ikväll och fick då veta att denna dam festar ca 5 dagar i veckan.. ja i snitt sådär?! Kännde mig genast föråldrad som ett gammalt plommon och försökte komma på någonting att svara på detta. Vad säger man? Är det någonting man ska vara avundsjuk på eller är det någonting man ska tycka är dåligt?
Själv kände jag absolut ingenting alls till att börja med... Efter en stunds funderande kom jag fram till att jag tyckte att det verkade lite väl extremt för min del och att det antagligen är lika bra att jag låter bli det där. Även fast jag fastslog att detta inte var ett passande beteende, iaf inte för mig så kan jag nu i efterhand inte låta bli att känna mig tråkig.
Jag vill inte festa ofta och ränna ute med polarna för jämnan, men det satte igång de små går i skallen på mig och fick mig att findera lite iaf.

Att skaffa en hobby skulle vara brukligt då jag behöver någonting som är bara mitt, ni vet... Någonting som jag kan göra bara för min egen skull. problemet nu är att jag inte har en aning om vad detta något skulle kunna vara!?!
Därför är ni alla välkomna att skriva ett förslag eller fler och skicka som en liten kommentar när ni läst igenom detta ( oerhört långa, känner jag nu ) inlägg.

Ha en underbar fredags kväll!

Puss

Och sen... Och sen.. Och sen!

Satt just och smygtittade lite på andras liv via nätet och förundrades över hur många totalt menlösa inlägg det finns egentligen. Det är som om dom har satt knappen på repeat och inte vet hur man stänger av skiten.. Inläggen är fulla med " sen, och sen och sen och sen och sen... jag står inte ut! Kan dom inte hitta ett lite mer kreativt sätt att uttrycka sig på?
Den dagen mina inlägg inehåller mer än två och sen i samma mening så får ni banka lite vett i skallen på mig.. Eller helt enkelt ta och skjuta mig, för det borde fan vara nackskott på att använda den meningen för många gånger i samma inlägg.. eller ens samma dag!

Okej nu handlande ju det här inlägget om just det så det är väl inte så konstigt att dessa ord står ett tusental gånger efter varandra. Och JA, jag tycker att det är ett problem att vi misshandlar det svenska språket så totalt i både tal och skrift i dagens samhälle! Saker som " säg till han" eller "jag såg hon kissa ute" är också meningar ( eller snarare sättet meningarna är upp byggda  på ) som gör mig galen. Det heter honom och henne inte hon och han i dessa sammanhang.

Nej nu beger vi oss in på ett annat spår och talar om något annat.

Idag blir det till att snygga till här hemma och se till att det ser lite mer beboligt ut. Med svabben i högsta hugg ska jag springa runt i lägenheten och jaga smuts och kanske till och med ett och annat barn! Jag planerar att göra detta till ett familje event och TVINGA resterande familjemedlemmar  att delta på ett eller annat sätt, antingen som städhjälp eller som redskap! kanske bestämmer mig för att använda Johans kaluffs som sopborste!?

I bakgrunden går lugna favoriter på datorn och fan vad mycket låtar det spelas som man nästan hade glömt bort fanns.
Ska njuta av variationen en liten stund ( medans  det fortfarande är variation ) och sedan är det bara att dra igång med dagens bestyr och göromål.

Måste kila!
Puss

Vila i frid!

Hjärtat sjunker som en sten i bröstet och jag känner först inget mer. Mamma finns där på andra sidan telefonen och jag vet att hon gråter.. vad ska jag göra? Vad ska jag säga?
Någon vi alla älskar har plötsligt ryckts ifrån oss, Han fick inte ens en chans att påbörja behandlingen innan han gick bort.
Jag lägger på luren och känner hur en våg av sorg sköljer över mig, jag vill bara gråta... Det gör ont i hjärtat och jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig. jag går in till Johan för att tala om de dåliga nyheterna och kan inte längre hålla trårarna tillbaka. Dessa förbaskade tårar rinner sakta ner för kinden och lämnar dem blöta.. Jag gråter bara en liten stund. Snart känner jag mig mer chockad över att vi inte fick mer tid än något annat. Allt snurrar och det är som att gång på gång bli slagen i bröstet. Allting är bara fel. Det var ju bara en vecka sen som vi satt där i köket och pratade om att vi hoppades att han skulle slippa fler infektioner så behandling skulle kunna sättas in.

Igår gick en mycket begåvad, rolig vänlig, varmhjärtad och speciell man bort i canser.
Vi kommer sakna dig innerligt Patrik och jag hoppas och vet av hela hjärtat att du är ågonstans där du nu får må bra.
Patrik var i fyrtio år, tvåbarns pappa och en fantastisk förebild för sina söner. Alla som någonsin mötte denna man kan känna sig välsignade.


Skriver mer om ämnet när jag inte längre känner mig lika bedrövad.

Sköt om er och ta vara på den tid ni har med varandra... Håll kontakt med släkt och vänner efter bästa förmåga och anta inte att ni har massor av tid. För en dag kan det helt plötsligt hända något fruktansvärt..

Puss

Äntligen bara familjen...

Det var trevligt att ha Palle här på "besök" ett par dagar.. men det är sjukt skönt att det bara är familjen igen.
Att få barnen i säng är 100 gånger lättare och jag måste medge att jag njuter lite av tystnaden nu när allt är lugnt och stilla här i vårt hem igen.

Skatteåterbäringen trillade in på kokntot i dag som på beställning och jag kan inte mer än känna mig glad just nu.
Även om livet kanske inte är perfekt så tycker jag ändå att jag har anledning att vara nöjd, i alla fall för tillfället.

Leah har lärt sig en ny mening av Johan ( en som jag inte alls gillar att hon kan ) nämligen, håll i er nu.. : Ohhh shhiiiiit!
Jaja jag delar ju faktiskt föräldraskapet med denna tomte från djurö så jag får väl räkna med att allt inte kommer gå som jag vill. HAHA nej men allvarligt nu, Varför måste vi lära barnen en massa slang och fula ord?
Vad hände med svenskan? Så töntigt kan det väl inte vara att vilja att ens barn får en god grund när det gäller språket?

hmm.. nej nu vart det som vanligt torka och jag ber om att få återkomma vid ett senare tillfälle då jag har mer att orda om.
Sköt om er nu och ha en skit bra kväll!

Puss

Spelandet fortsätter...I natt hade Patrik och Johan ännu ett "lan" denna gång var det dock bara dessa två karlar som slösade sin tid på att spela..
Själv somnade jag på soffan efter att först ha kämpat i timmar med att få Leah att somna och tittat på när dessa "män" spelade lite. Tv:n hade inget av intresse att erbjuda och tillslut hoppade jag i säng.

Idag blir det till att träffa Johanna igen..
Och jag tror att Palle skulle komma tillbaka senare efter att han hjälpt Daniel och Sussi flytta tillbaka hit till enköping.
Det ska bli trevligt att ha dem tillbaka här i staden särskillt som de nu ska ha barn i september. Då har vi ju barn födda samma år, så möjligheterna för barnen att leka blir ju betydligt större.

Nej nu är det dags att fixa och dona igen....
Sköt om er nu.

puss

Att lägga barn som inte vill...

Det är inte det lättaste jobb att lägga barn som absolut inte vill sova. Det känn
s somom man sliter i evigheter för att slutligen nästan somna själv medans barnen allt jämt vägrar lägga huvudet på kudden och slummra.
Idag har jag en sån liten dam här hemma.. en dam som alls inte vill sluta ögonen och somna för natten. Hon skriker och tjuter, kastar nappen på golvet och nästan försöker befalla mig att komma in i sovrummet igen. Tårarna sprutar och jag känner mig som ett riktigt monster!!

Jag riktigt hör i hennes röst att hon undrar vad det är hon har gjort för fel. Jag vet ju att hon inte gjort något men hon är allt jämt ledsen och förstörd. Det känns som om hjärtat ska slitas ur bröstet på mig, men jag vet att det är bara att vara stark och hålla fast vid det jag har sagt.

Idag har varit en bra dag i övrigt och jag kan väl egentligen inte klaga så mycket över huvud taget... Föutom på den där förbaskade huvudvärken jag har haft hela veckan och som värgrar att släppa.. den kan jag nog allt tänka mig att klaga lite på.

I alla fall.. kände att det var läge för ett nytt inlägg här på bloggen igen och jag antar att det är därför jag sitter här vid denna skrothög till dator och låter texten välla ut på skärmen. Men nu är det dags att städa upp i köket efter middagen och inte sitta här och ruttna bort... Disken diskar sig ju inte själv direkt..

Skriver snart igen..

puss 

Lan...


Göran och Palle...

Det låter som om det kanbli till att ha lan här hemma ikväll.. Johan och killarna vill spela lite och jag får också vara med.
Men först ska jag laga mat åt ett helt kompani och sen fortsätta leka lite med barnen...

Känner mig lite småhängig idag men det ska nog bli ändring på det. Måste ju hålla mig lite pigg så att jag orkar ta den där underbara promenaden med Johanna ikväll...

nej får bli en bättre uppdatering lite senare..

puss

Regn igen...Jaha då var det ytterligare en dag med regn vi har framför oss. Allt är grått och trisst, folk verkar vara borta på diverse olika påhitt och här sitter jag. Johan och Leah badar och Haley Nova ligger snällt i sängen och sover. Varför kan det inte vara sol? Och varför måste jag just idag längta så sjukt mkt efter att ta en tur ut till djurö? Det är både långt och dyrt att åka och ändå så kan jag inte låta bli att bli lite sugen på att ta en tripp dit och hälsa på.. Får se när man åker ut till skärgården nästa gång?! Detta mysteriun tåla att grubblas på....

Vad ska vi hitta på för någonting idag då? Om någon har förslag så är det bara att skriva en kommentar. Annars blir det väl till att städa lite och kanske se någon film eller så. Ska även ta en liten promenad i regnet och köpa mig några få paket nudlar.
Nudlarna säljs bara i en speciell butik nere på lillsidan vid gammla RImi. Jag har faktiskt aldrig i sett dem någon annan stans. Fan så ontressant det här måste vara.... I alla fall, nu är det dags att tänka ut någon rolig familjeaktivitet medans jag plockar undan på vardagsrums bordet och sedan matar Haley.

Och snälla., in med lite förslag nu hör ni!
Varför är det så svårt att skriva en rad?

Sköt om er nu och have fun..
Puss och kram.