Snart är det jul =)

Nu är det bara en natt kvar till julafton... Julgranen är klädd och klar och står så fint i vardagsrummet coh lyserupp ett hörn. Barnen är uppspelta och redo för Julfirande med mormor och morfar i morgon och här sitter jag ätligen igen och tar mig lite tid att skriva en rad till alla er fina där ute för att önska en god jul.  Ja snart är det dags att ta sig ut i köket för att grilljera julskingan på 3 kilo (som jag inte ens äter!) för att göra familjen glad och nöjd i juletider.. Kvällen kommer bestå av fortsatt slit och slavande med julklappar, nattningsvägrande barn och allmänt julstök.
Ur högtalarna strömmar just nu en av julens absoluta klassiker nämligen denna...



Låten finns visserligen i otaliga versioner och det är miljoners miljarder människor som gjort covers på denna låt men jag kan inte låta bli att tycka att den är sååå bra...

Om det är någon som har förslag på jullåtar att lyssna på ikväll i min ensamhet med julstök och klapp inslagning så får ni gärna lämna en kommentar!

Nej nu ska jag återgå till att dona och fixa här hemma!
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR FOLKES!


PUSS

drömde så underligt....





I natt vaknade jag av att jag drömde så underligt...

jag drömde att jag blev "rånad" och skjuten i magen! Det gjorde så förbannat jävla ont... när jag vaknade så hade jag ont som fan i magen och feber. VAFAN! Feber??! nu?? Ringde jobbet säkert 4-5 gånger men inget svar, så tillslut skickade jag ett meddelande till chefen och talade om att jag inte kunde komma idag.. problemet är att jag antagligen inte kan jobba imogon heller.. Febern har gett med sig en hel del men är fortfarande inte borta.

Dagen har gått åt till att frysa och ta det lugnt. Har varit så förbannat trött bara.
Jag vill tillbaka till "jobbet" nu...

Det som däremot ÄR bra är att det är snö ute! Kan inte låta bli att tycka att det är så sjukt mysigt med allt det vita som lyser upp lite i mörkret. Och att den täcker allt skit som finns där ute och får allt att bli vitt, ljust och skinande är helt klart ett stort plus!

Nej nu är det dags för mig att dra mig igen.. ska vara lite social här hemma och spendera lite tid någon annanstand än framför just den här datorn...

Puss

Hur får jag barnen att sova hela natten?



Barnen har kommit in i
någon period där de totalt vägrar sova mellan 2 och 4 på natten. Enligt dessa små damer är den tiden på dygnet inte alls mest lämpad för sömn utan för lek.
Själv känner jag mig inte riktigt benägen att hålla med dem och just nu är jag så trött att det känns som om ögonen ska trilla ut skalen på mig och hjärnan sluta fungera.

Jag hatar att starta dagen med en timmes barnprogram, Jävla "Händlige Manny" och hans jävla "upp och hoppa,följ med blablabla"...... what ever!

Igår öerraskade Haley Nova mig, jag känner mig så sjukt stolt över henne. Hon gå runt i vardagrsummet ( om än väldigt vingligt och väldigt sakta) med sin lilla läragåvagn. Hon börjar bli så stooooor! Min stora lilla tjej.

Nej nu är det hög tid att göra sig i ordning och sen masa sig ner till arbetsförmedlingen.
Hörs senare....

puss

Fredagssällskap sökes...


Förra årets julgran ^^, Leah tyckte jätte mycket om att få sätta
i alla julgranskulorna.

På fredag ska Johan och Palle på konsert
och se In Flames, Dead By April och Kill switch enguage (därav inlägget med dead by april tidigare idag). Vilket betyder att det bara blir jag och barnen kvar här hemma hela kvällen, och det i sin tur betyder att när barnen sen somnat så är det bara stackars jag kvar. Så här kommer frågan... är det någon stackars sate där ute som är lika patetisk som jag och sitter utan planer en fredagskväll sådär? Och om detta är fallet.. är det någon som kan tänkas slå mig en signal och komma över?

Söker febrilt efter bra idéer till julklappar i år... Gud, vad ska man ge egentligen? Alla ni andra har säkert redan köpt era julklappar, slagit in dem och till och med hittat på sånna där satans rimm.
De är väl bara jag som sitter här i december och har absolut no clue at all.

Igår köppte vi hem våra första julblommor någonsin!
Förhoppningsvis ska vi lyckas hålla dem vid liv också. Det är ganska mysigt nu när det är (nästan) städat här hemma, julgardinerna är uppe sen nån vecka och lite julsaker är framplockade. Snart är det dags för gran och julgranspynt, lite mer pynt som min älskade mormor lovat komma hit med och lite juligare fikabröd.
Apropå det... just det där med fikabröd. Igår bakade vi pepparkaks elefanter, nallar och katter med barnen.
Det var jätte mysigt, även fast Leah stressade sig igenom bakandet pga överskotts energi och iver.

Den 12 Januari är det tillbaka till skolbänken som gäller. Då börjar jag min undersköterske utbildning. Yay!
Förhoppningsvis kommer allting gå bra och förhoppningsvis så kommer jag tycka att det är roligt och trivas.
Visserligen så känns det lite underligt att jag ska tillbaka till skola och utbildnig men samtidigt väldigt skönt.
Aja, vi får se vad som händer och fötter.

Puss

Till Malin...

Lovade Malin att jag skulle lägga in den här låten här på bloggen åt henne.
Så här kommer den vännen, only for you.




Och jaaa.. jag vet att det regnar in låtar av olika slag  här på bloggen.
Hope you dont minde!


puss

Dead by april... för lat för något annat.

La ner kopiöst mycket tid på att hitta videon till den här låten.. och gissa vad!?! Det går inte!
Jag känner mig lite lat idag så istället för att skrivet ett bra och seriöst inlägg så slänger jag upp den här låten.



Lovar att skriva en rad lite senare ikväll istället..

Puss

P!nk

Letade som en galning efter en version av den här vidion som gick att "bädda in " här på bloggen.
Tog ett tag men nu så har det äntligen blivit lite ordning på saken. Tycker faktiskt den är jävligt bra!



Enjoy guys!

Fasen...



Vaccinerade hela familjen
i torsdags och den enda som blev dålig var JAG.
Visade sig att min kropp inte var så pigg på det där skitvaccinet så följande hände.
1. Jag däckade två timmar efter sprutan och sov i över 4 timmar. ( med några få korta vakna stundet )
2. Jag fick hög feber och en jävla huvudvärk.
3. Jag fick så kraftig frossa på natten att jag typ grät för att jag kände mig så kall ( har aldrig hänt mig förr )
4. "Området" där jag blev stucken svullnade och blev rött och skitvarmt.
5. Extrem klåda och eksem uppstod på vissa delar av kroppen.
6. Svullnaden och rodnaden vid sticket har växt och är större en en 5krona.

Igår var Leah iväg på dop och blev tydligen älskad av ALLA. Sånt är alltid roligt att höra!
Dom var 80 personer på dopet och en stor del ( majoriteten) var mina släktingar. Det var mammas kusin Erik som döpte sin lilla son Mattias. ( Matthias, Mathias, Mattias.. hur dom nu valt att stava det)
Jag önskar att jag hade varit där.

Nej nu ska jag ge mig på
att byta bajsblöja och mata barn.

puss

HAHA!

Kom på en grej.... det har blivit en jävla massa youtubeklipp ( jaja kanske inte jävla massa direkt,,, snarare tre) dom sensate dagarna... funderar på att börja med en "music video of the week" eller något.... så får vi se vad det är som strömmar ur högtalarna här hemma. Nej nu ska jag slå på death cab for cutie- Meet  me on the equinox och surfa vidare i cyber rymden.... Ha det fint!

Puss

Jagar!

Sitter som föregående kvällar och jagar musik.. Är helt besatt av att hitta någonting jag verkligen kan fångas av. Jag vet inte hur många som delar min musiksmak, så antagligen kommer folket ( ni få satar) som läser denna blogg plågas av mitt låtval när det väl är gjort och upplagt här. Fortsätter det i den här takten så kommer jag tvingas lägga upp en gammal favorit eller så.

Rebecca var förbi och bakade kladdkaka med mig nu på kvällen.. myste lite med barnen och blev fast i köket efter att Leah sulat ett glas, som naturligt vis gick i 15.000 bitar över hela golvet.
Kladdkaka finns det i alla fall så det räcker och blir över för tillfället. Har fuderat lite... undrar hur många satser man skulle behöva göra för att fixa en hel plåt med kaka? jag menar om man skulle ha ett barnkalas och det är det enda man bakar och köper tårta på konditori ( jag bakar alltid själv!! Inget jävla konditori för min del).



Får bli en gammal låt... jag hittar inget bra just nu och pallar inte vara inne på den här förbannade bloggen så länge till! Den är inte direkt fängslande ( långt ifrån ) men helt klart värd att lyssna på.
Blivit lite mycket av den tidigare bara, då även Johan är ett fan av Breaking Benjamin.

puss

Rädda datorn!?!



Johan håller på och
räddar min dator, ser till så att den funkar igen och formaterar om skiten.
Visserligen kommer datorn packas ner ganska ofa... för inte fan vill jag ha datorn stående på vardagsrumsbordet hela livet. Ska den stå där så kommer det ju bara se jävligt stökigt ut hela tiden. Sladdar som går över hela rummet och en fet jävla skärm mitt i.

Barnen sover middag
och jag håller på med maten, har lovat Johan att han ska få löksås till köttbullarna. Blää! fy fan för löksås! Men men vad gör man inte för dem man älskar?!?

Allvarligt talat nu, anledningen till att omformateringen blir av idag är att vi ska se om det går att instalera någon skit på den. Malin vill att vi ska börja lira lite med henne igen. Så vi får väl se hur det går och vad som händer.

Nu måste jag rusa ut i köket igen och börja med den där förbannade såsen.. Hahahahah!

Puss


Fix och trix...

Jag funderar på att ställa mig och baka någonting... Jag menar det är alltid trevigt med lite fika(whatever)bröd?
Kladdkaka är ett ganska vanligt förekommande bakverk här hemma, jag menar, det tar typ 5 minuter att slänga ihop och sen är det bara att vänta på att den ska bli färdiggräddad. Egentligen vill jag nog baka en cheesecake men det har jag inte ingredienser till här hemma just nu.

Det är skönt att lägenheten är fin och städad igen. Jag tycker det är ganska mysigt att sitta och bara blicka ut över den och känna att "Fan vad mysigt det ser ut här hemma".
Det börjar bli dags att slå på musik igen och plocka lite så att det håller sig städat och fint, baka en kaka och diska lite. Sen blir det till att fika lite kanske och busa med barnen.

Så vad tycker ni att jag ska lyssna på för musik då? Just nu strömmar Michael Jacksons Billy Jean ur högtalarna på aldeles för hög volym. Frågan är bara vad som ska följa denna sköna låt och erövra lägenheten?!



Nej nu ska jag leta upp lite roligt
och sen är det dags att dra igång igen...
Ha det så bra så länge, kommer tillbaka senare och gör en ny uppdatering.

Puss

Beyonce- Halo

Jag vill bara lyssna på lung musik, krypa nära Johan och mysa en liten stund...
Tända lite ljus och ta en kopp te? Just nu spelas den här låten hemma i mitt vardagsrum och jag tänkte jag skulle lägga ut den här så alla kan lyssna tillsammans med oss!



Sov så sött!
puss

Naglar och förkylning..



Satt mig ner igår kväll
och fixade naglarna ordentligt, tog kanske lite mer än en timme men fan vad jag är nöjd.
Det ser så fräsht ut eller vad man ska säga, händerna ser så välvårdade ut. Nu måste jag köpa mig en ny nagelfil eftersom den jag hade tagit så mycket stryk av allt filande i dagarna.

Jag är helt galet förkyld
igen och känner mig faktiskt lite irriterad på att jag envisias med att dra på mig var enda jävla förkylning som snurrar runt på dagis. Så täpt i näsan att det inte gåt att andas genom den, men jag har åtminstånde sluppit rinsnuva också.

Igår tog vi upp gåstolen
ur källaren, trodde den var hos mamma och pappa men det visade sig att Johan stuvat ner den i källaren iställgår . Haley är jätte söt där hon sitter i sin "nya" gula gåstol med möjlighet att orsaka oljud hela dagarna i ända. Hon och Leah busar hela tiden och spelar musik som små galningar.

Kommer tillbaka om
ett tag, eller senare i kväll...

puss