Ont i magen...

FY SATAN, jag trodde nästan att jag skulle dö i natt. Hade så sjukt ont i magen. Förvärkar suger brutalt!
kom isäng straxt efter att Joh åkte till jobbet, vilket var klockan 5 i morse. Knaprade alvedon och skakade...
Idag är jag död känns det som.. så innerligt tröt och sliten och jag har fortfarande molande värk i tjejmagen så att säga. Det är typ 6 veckor kvar till BF och gud vet hur lång tid till straxt över två veckor till mötet på aurora. Det skulle ju bara just snyggt om det drog igång innan man han komma dit och planera FL.

Var och köpte snus till Johan vid halv 1 i natt, var ändå sugen på en macka (naturligtvis så hade dom ingen som var ätbar på statoil) men kom hem med en cola och snus istället.
På vägen till macken halkade jag på mage och nylle eftersom det var mer eller mindre  blank is där isen låg.
Hamnade liggandes på vägen och undrade hur i helvete jag skulle ta mig upp igen.... Förbipasserande fnissade och flinade som idioter och bara gick vidare. Vem fan gör så när man ser en höggravid kvinna fll på ansiktet??
När jag sen kom in på macken så var samma personer där inne och när dom såg mig komma haltandes (foglossning OCH slog i knät rejält) skrattade dem dessutom! Vad fan är det för fel på folk i det här landet???
Aja skit samma.. jag antar att jag bara har saker att klaga på idag så det får vara slut på det här inlägget snart.

Ska städa och fixa innan jag ska på "läkarbesök" idag. Önska mig lycka till är så sjukt nervös att jag håller på att krevera..

Xx Saga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback