Baka =)

Igår var Jenni och hälsadet på.
Vi bakade tillsammans med Leah när hon kommit hem från dagis.
Eller jaaa... det var väl till större del Jenni och Leah som bakade. Leahs första "storbak" och det var smet över hela köket och över hela henne. Hon tyckte det var otroligt roligt att få hälla i socker och mjöl och kakao i bunken, vispa lite och se vad som skulle hända. Lägenheten fylldes med hennes bubblande skratt och det var inte helt fel att få busa lite med Nenne medans kladdkakan gräddades i ugnen. När kvällen kom så var det inte svårt att få henne att lägga sig för natten.
Lite frågor och en hel drös med pussar så sov hon.

Tidigare på dagen var jag och johan och tittade på Nennes nya lägenhet. Den var fin och ljus, och det känns som om hon trivs bra där.  Det är trevligt att någon man kännt sen man var liten flyttat in i samma område som man själv bor i.
Då kanske man börjar träffa mer människor igen. (om man vill och orkar, det får vi se.)

Nu är det till att städa lägenheten för att få iordning det föredetta gästrummet som nu blir Leahs rum.. då kommer vi slippa alla leksaker i vardagsrummet och hon kommer äntligen få sin  lilla säng.
Den kommer hon visserligen bara sova i på dagarna till en början men inom en inte allt för avlägsen framtid så hoppas jag att hon ska kunna börja sova i sitt eget rum. Nu sover hon ju i spjälsängen i vårat sovrum, och det är väl visserligen mysigt.... Men jag tror att det kommer kännas stort för henne att få något som är hennes eget. Att få känna sig som den stora flicka hon tycker att hon är. Potträningen är igång och Hon är grymt duktig på att säga till när hon behöver kissa och bajsa. Det är ju inte varje gång som hon ber om att få gå på toaletten som det kommer någonting, men det händer och det är stora framsteg på kort tid. Hon är så orförskämt söt när hon går på toa... toastolen är på tok för stor och hon måste absolut göra som pappa gör, LÄSA när man sitter där och väntar på att det ska hända något!

Många pussar och kramar Saga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback