Bilder...

Satt ock tittade igenom lite bilder på datorn och hittade några av mig med mina gröna linser i.
Här kommer en drös....Me and Mr. Joh!Me and joh again...And again!Just me....

Enjoy your day...

Xx Saga

Galet mkt klänningar...

4 klick och man har hittat MASSOR man vill ha!
Här kommer en hel drös...VILL HA NU!!!
Ge mig pengar till alla dessa fina kreationet!

Hittade dem inna på bonprix...

Xx Saga

FAKK!!!

Jävlar!

Skulle koka makaroner men så la jag barnen att sova middag och glömde helt bort dem! Nu luktar lägenheten brända mackisar och jag sitter här och skämmmmmmms som alldrig för över mina matlagningskunskaper. TUSAN, jag som brukar vara BRA på att laga mat!

Fuckit!

Xx Saga

Parta?

Fan vad det är mycket fester nuförtiden...
På lördag har Cilla och Dennis inflyttningsfest och den 30 ska Johanna ha sin födelsedagsfest ( nästan en månad för tidigt ). Jag ska försöka gå på båda men får se hur bra jag lyckas med det...
Något som är garanterat är att jag ska på Johannas firande!

Ska försöka hitta något billigt men fint att ha på mig till båda tillställningarna.
Ser fram emot att få köpa något fint att sätta på kroppen och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var förväntansfull och uppspelt över baddräkten! Tur att det är "poolparty" hos Johanna då ^^.Någon av dessa kanske skulle vara passande? tycker dom är väldigt söta och väldigt jag!
Vilken tycker ni skulle vara finast? Samtliga klänningar finns på H&M och kostar 299 kronor styck.


Jaja, snart är det dags att sätta igång och vika tvätten från igår.... Vill verkligen inte göra något annat än att sova idag... haha! Drömma kan man ju!

Xx Saga

Baddräkt!

Beställde en supersöt baddräkt från phaxswimwear.se som kommer om 3 dagar!
Så jävla glad!
Jag har inte haft någpn baddräkt eller bikini på flera år eftersom jag egentligen inte badar, men damn... nu fär det vara slut på det. Jag vet hur jag ser ut och jag är trött på att låta dessa bristningar och ärr o dylikt komma ivägen för att jag ska kunna bada på sommaren (dock kommer det bara vara pool som gäller ingen strand packad med folk). Den är ju inte gratis direkt men shit, så dyr var den inte heller... 798 kronor + frakten.Såhär ser den ut iaf!Visst är den FIIIIIIIIN?! ^^Ill be back laters!

Xx Saga


Grattis mammas stora trollunge!
Idag fyller Leah tre år!
Dagen kommer vara hektisk eftersom jag har en miljard saker att ta hand om innan ikväll när det lilla busfröt ska firas med familj och lite vänner.(Leah ca 2dagar gammal)


(Leah ca ett par dagen en vecka och papa Joh)

Det känns som om det inte alls var länge sen jag höll henne i famnen första gången, så liten. skör och perfekt!
Nu är hon stora damen, artikulär och smart som bara den! En av mina strösta stoltheter!(Leah mellan 6-7 månade gissar jag)(Leah ca 1år)


(Leah ca 2år)

Jag är så stolt och lycklig att jag har mina barn, och jag känner hur det pirrar i kroppen av lycka när jag ser på dem!


(Haley Nova och Leah,länge sen)
GRATTIS MAMMAS STORA TJEJ! JAG ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT PÅ JORDEN!

Xx Saga

SÅ idiotiskt!

Jag vet att jag har skrivit saker som inte är dom snällsate men det är så jag uppfattat saker och det är så jag kännt.

Jag gav sig chansen att förklara för mig, att tala om hur det egentligen ligger till och du tog den inte.

Jag kan inte ta tillbaka dom saker jag har skrivit men jag kan OFFENTLIGT be om förlåtelse. Så det är vad jag gör nu!

Förlåt, jag borde inte ha skrivit vissa av de saker jag skrivit!

Jag vet att vi båda är arga och ledsna och känner oss svikna, men jag varken vill eller orkar BRÅKA. Jag föreslår INTE att vi ska bli vänner men jag föreslår att vi för barnens skull lägger groll och tjaffs åt sidan.

Du kan tycka vad du vill om mig och jag kommer ha min åskit och min uppfattning av dig. Den behöver inte vara som den är nu om du bara tar och förklarar istället för att bete dig som du gör.

Det enda jag vill är att vi ska kunna vistas i samma rum utan att bråka eller vilja döda varandra.

Xx Saga

Trött , sliten och stressad!


(Tårtorna jag bakade till Leahs första födelsedag)

Damn, jag kan ju inte sova på nätterna, är det inte för varmt så är det den förbannade hostan jag har just nu.. och är det inte den så ska jag självklart få så ont i magen att jag kräks!

Idag har jag stress stress stress framför mig. Måste städa IGEN och handla, hämta och lämna barn på dagis, baka och köpa Leahs födelsedags pressent!

Har letat som en galning efter en VIT sparkcykel men ICKE! Inget! Trodde inte att det skulle vara så svårt att hitta en vit en men det har visat sig vara näst intill omöjligt om inte omöjligt.

Alla är välkommna att komma och fira Leahs födelsedag i efterskott på lördag ( med alla så menar jag ALLA i johans familj). Även du och din dotter... Det här är Leahs dag och på den dagen tänker jag lägga allt groll åt sidan.

Vi behöver inte älska varandra men både du och jag vet att barnen tycker otroligt mycket om varandra och älskar att träffas. Det här är Lehas dag och jag vill att den ska bli så fins som det bara är möjligt.

När din dotter sedan fyller år om 5 veckor så hoppas jag att du bjuder barnen och Joh iaf. För det faktum att du och jag tycker olika just nu och inte kommer överens ska inte behöva påverka barnen. Barnen har rätt att få ha en fin dag och firas av familj och vänner.

Jag vet inte hur du tänker men jag vet att jag vill att mina barn iaf ska kunna ha kontakt med sin kusin. Jag vill inte att vårat (enegtligen ganska patetiska) bråk ska få till konsekvens att barnen blir lidande. Mina barn vet inget och behöver inget veta om det som är mellan dig och mig. Dom älskar dig och det är så jag vill ha det!

Hoppas att du kommit så långt att du kan resonera vuxet och se på det ur ett perspektiv som möjlig gör att barnen kan fortsätta träffas och att vi kommer kunna vistas i samma rum.

Måste rusa!

Xx Saga

Ståi...


(åh vad det har varit varmt ute idag, skulle inte sitta helt fel med ett dopp eller två!)


Pustar ut efter att ha haft en dag med en del att göra...

Städat lite,varit ner till skatteverket, pluggat, hämtat och lämnat barn på dagis (köpt en ny klänning på hm), fixat och trixat....

Klänningen var på rea så jag tyckte att det inte var så farligt att jag spenderade lite pengar. 100kronor är ingenting för en söt klänning.

Efter som jag inte har några sommarkläder tyckte jag dessutom att det var på tiden att jag skaffade mig en så jag slipper tycka att det är så varmt hela tiden. Den är dessutom fin nog att ha på sig när man ska bort, ett bra köp enligt mig.

Ska kanske spara på den lite så att jag kan ha den den 30 på Johannas förtidiga födelsedags firande. Eller ja egentligen spelar det kanske inte så stor roll.... men iaf!

Jaja... ska slänga mig på soffan och busa med barnen lite innan Joh kommer hem.

Xx Saga

Tacka nej...

Jag ville så innerligt ha det där radhuset, jag hade det innom räckhåll och det har inte funnits några hinder för flytten.. Men efter att noga ha övervägt allt kom vi överens om att tacka nej i alla fall.

Det är nästan så man vill gråta vid tanken på att stanna här ett och ett halvt år till, men jag vet att det är bättre så.
Vi ska spara in alla de extra pengarna som skulle ha försvunnit på el och dylikt för att skaffa oss en buffert inför eventuellt köp av bostad.. KÖP!

Xx Saga

Pluggande...
Pluggar, pluggar,pluggar som en galning för att kunna göra det siata provet innan slutetntan på den här kursen.
Trött och sliten efter att ha varit sjuk hela helgen och för att inte tala om besviken och arg...

Tog mig en liten paus och tittade runt lite på nätet men hittade inte något intressant...

Ska bege mig tillbaka till boken..

Xx Saga