HATA tele2!

Sjuka barn, sjuk johan och sjuk jag... Japp hela familjen "awesome".
Tele2 fuckar hela mitt huvud genom att ha problem med ALLT! Internet kommer och går som det vill, telefonen funkar inte och ibland dör tvn.
Vad fan håller dom på med?

så sjukt irriterad just nu!

Xx Saga!

Kommentarer
Postat av: Tele2

Hej Saga,Jag beklagar att inget verkar fungera som det ska. Om du inte testat det redan rekommenderar jag dig att göra all utrustning strömlös en liten stund. Skulle inte detta hjälpa får du snabbast hjälp om du ringer vår support på telefonnummer 0772-25 25 25.Om du har några frågor eller funderingar får du gärna maila mig.Med vänliga hälsningarIda Jönsson, Tele2.

2010-12-17 @ 13:38:38
Postat av: Saga

Hej Ida!

V har provat ALLT! stängt av, startat om, dragit ur kablar och sladdar och satt i dem igen.ja som sagt ALLT! När man ringer till eran "support" får man vänta 100år och sen får man informationen att ni har för närvarande problem med det ena och det andra.. bland annat ip-telefonin.. Ingen hjälp där inte med andra ord.. och ärligt talat.. jag vet inte huuuuur många ggr vi har ringt dit nu..tack för att du tog dig tid att kommentera och försöka hjälpa.. det verkar iaf finnas EN vettig människa på tele2 nu.Kram

2010-12-18 @ 10:33:19
URL: http://sagajmocklin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback