EHB, hyresvärden från helvetet?!?

Har tänkt så länge att jag ska återvända till bloggens värld och skriva lite vettigheter, men ärligt talat så verkar inte livet vilja ge mig sinnesfrid nog att skriva. Allt är kaos och inget blir som det borde. just nu känns det som om delar av världen rämnar samman och det finns inget jag kan göra åt saken.

Här hemma ligger jag, förkyl och jävlig... trött och sliten efter all skit som är och har varitgt. Man säger att en olycka sällan kommer ensam utan föredrar att komma i tretal... Yeah right! Tretal?! Snarare 3x3 eller värre..
Först dog farfar, sen fick vi veta att pappa har fel på sköldkörteln, har genomgångenn borelia, propp i benet och gud vet vad. Han är allergisk mot medicinen (alla sorter) som ska göra honom bättre så att han kan opereras. Ligger inne på sjukhus och skriker av smärta.

Samtidigt här hemma så skulle vi koppla in den nya diskmaskinen som vi köpt... i alla fall tills vi upptäckte att det inte finns något golv under dom nedre kökskåpen. INGET GOLV! Nu kanske ni tror att jag syftar på att det inte finns någon plastmatta ( eller vad fan den där mattan som ska föreställa golv är gjord av ) men så är inte fallet... visserlien finns inte den heller men det är ett litet problem i jämförelse med att inte ha något golv alls... Ingen betong, bara ett gapande hål fyllt med lekarkulor. Skåpen håller på att rasa samman efter att vi monterat bort det skåp där vi skulle ( ska hoppas jag ) ställa in maskinhelvetet. Dom har inte satt fast skåpen ordentligt utan pallat upp hela skiten på en enda liten pinne.

Nu har jag väntat i dagar på att dom ska ta tag i skiten men ehb dom jävla idioterna struntar i att ta ansvar och sjkuter upp det in i det sista. Allvarligt talat funderar jag på att gå vidare med det här. Inte bara till högre instanser utan till tidningar och hela skiten... Är det såhär man behandlar småbarnsfamiljer där föräldrarna är unga? Är det såhär man behandlar någon över huvud taget?!

(Känner att det här kommer bli ett långt inlägg som ingen kommer orka läsa!)


Samtdigt så har det ju hänt lite roliga saker också... förra veckan fick vi för oss att vi skulle köpa "lite" godis och det slutade med att familjerna Åkesson och Åkesson/Mocklin kom ut ur gidisbutiken ( som hade 1000 olika sorter) med godis för närmare 400kronor. Huh?! How the hell did that happend?!


Igår var också en ganska händelserik dag.. Halkade runt på hallgolvet och hamnade nästan i splitt när jag försökte ta mig in i badrummet som även det var halt som en skridskobana i början på januari. Anledning? Haley Nova hade p något mirakulöst sätt fått tag i malins shampoo som hon glatt smetat in hall och badrum med (för att inte tala om sig själv). Och på kvällen begav vi oss till willys för att inhandla lite mat... som vanligt kan varken jag eller malin se till att hålla oss till att köpa saker som är någorlunda lätta att forsla hem. är vi står där i kassan och har betalat maten och onödigheterna kommer Malin på den brilljanta iden att stjäla en kundvagn. ( vilket hon naturligtvis säger så högt att halva sverige antagligen hörde henne). Sagt och gjort. Saga och Malin traskar ut med kassarna i kundvagnen och ser helt obekymmrade ut över det faktum att 90% av personerna i butiken troligen är mer än medvetna om att den kundvagnen kommer inte att hamna där utanför. När vi kommer ut ur butiken kommer polisen... sakta sakta kör de frammåt (letar dom efter något?)medans vi skrattar ( lite smått hysteriskt) och kilar vidare med kundvagn och allt.
Lämnade kundvagnen bland en massa andra kundvagnar (dock inte på willys) samtidigt som vi diskuterade att vi borde spraymåla en vagn metallicrosa och behålla den som våran egen personliga kundvagn.

Nej nu får det vara nog med allt detta struntskrivande... Ha det så bra så ses vi förhoppningsvis snart igen.



Enjoy a little pice of music that i like...

Kommentarer
Postat av: Sara

Tycker så synd om er att ni inte får den hjälp ni SKA få! Men du får kämpa på och anmäl dom så att de lär sig en läxa. Tänker på dig, och hoppas att det löser sig! :) Krya på dig också!

2010-10-07 @ 11:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback